Hakan Tarım Dün saat 18:05 Paylaş Dün saat 18:05 Bak yaa aklıma ne geldi. "Anaaa Hakan bak bunda AFL var." Adam passatta nasıl bir yokluk çektiyse artık 🤣🤣 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 18:07 Paylaş Dün saat 18:07 Servet Aydın yazdı: Papuçlar telmaşa. Yenileri takıldı ki üç jant naylon top gibi yamuk. Dedim yolda bişe hissetmedim. Doğan; abi bu bir C5 iki anlamazsın dedi. Ah C5’im ah. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:15 Paylaş Dün saat 18:15 İlkay Başaran yazdı: Kaç devirde kaç tork var dizel makinada? çok 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 18:33 Yazar Paylaş Dün saat 18:33 İlkay Başaran yazdı: Kaç devirde kaç tork var dizel makinada? çok 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 18:43 Paylaş Dün saat 18:43 Hakan Tarım yazdı: Bak yaa aklıma ne geldi. "Anaaa Hakan bak bunda AFL var." Adam passatta nasıl bir yokluk çektiyse artık 🤣🤣 Aşiret style dan sonra afl şke gece gündüz gibi olur. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 18:51 Paylaş Dün saat 18:51 İlkay Başaran yazdı: Kaç devirde kaç tork var dizel makinada? 1500 devri geçmeden geziyordur şehiriçinde heralde. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 18:56 Paylaş Dün saat 18:56 İlkay Başaran yazdı: Kaç devirde kaç tork var dizel makinada? Yontma taş devrinde 250, tunç devrinde 350 nm varmış, öyle diyolla. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 19:12 Yazar Paylaş Dün saat 19:12 Hakan Tarım yazdı: Bak yaa aklıma ne geldi. "Anaaa Hakan bak bunda AFL var." Adam passatta nasıl bir yokluk çektiyse artık 🤣🤣 Cx5 farı ve ses sistemi üstüne araba yok bebişim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 19:17 Paylaş Dün saat 19:17 bu makinenin torkunun çoğu şehir içinde heba olur. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 19:17 Yazar Paylaş Dün saat 19:17 https://www.automaniac.org/engine/peugeot/454/peugeot--ford-1997cc-diesel-2.0-dw10-c-16v-163hp 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:42 Paylaş Dün saat 19:42 İlkay Başaran yazdı: 340 nm https://www.automaniac.org/ford/2010/5978/ford-mondeo-2.0-tdci heee 340... 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Servet Aydın yazdı: Cx5 farı ve ses sistemi üstüne araba yok bebişim Far bakmadım ama ses o kadar da değil abi Acayip geziyor ses. Oturmuyor bir noktada. Yankı çok. Bir de center koymuşlar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Hakan Tarım yazdı: Far bakmadım ama ses o kadar da değil abi Acayip geziyor ses. Oturmuyor bir noktada. Yankı çok. Bir de center koymuşlar Ayarı var cicim. Kapasaydın Fransıza özgü su kapağı hizmetinizde 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Dizel olmasına rağmen devir saati neden 9bine kadar abi. Bizim araçlarda 6binde kalıyor. Bir de bizim focusta bile ibre 240 gösteriyor ama sadece gösteriyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Şimdi uzak bi yere iş çıkar illa. Mehmet Yeter yazdı: Dizel olmasına rağmen devir saati neden 9bine kadar abi. Bizim araçlarda 6binde kalıyor. Bir de bizim focusta bile ibre 240 gösteriyor ama sadece gösteriyor. %power yazıyor. 2 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Yönlü hocam. Cross climate gibi Cross Climate e kıyasla fiyatları nasıl abi? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce hafta içi alayım bi otomobil de şu dandik peconun içinden geçeyim ne olduğunu anlamasın king Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fatih Keskin yazdı: hafta içi alayım bi otomobil de şu dandik peconun içinden geçeyim ne olduğunu anlamasın king 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Dizel olmasına rağmen devir saati neden 9bine kadar abi. Bizim araçlarda 6binde kalıyor. Motora binen yükü gösteriyor o. Aynı zamanda şarj göstergesi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce en son torosta görmüştüm devir saatsiz araba Mehmet Ozyurek yazdı: Motora binen yükü gösteriyor o. Aynı zamanda şarj göstergesi. fransız işte işlla bi gıcıklık yapacak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Yanlış gormuyorsam iki hararet göstergesi var. Birisi dizel motor için diğeri nedir? Çağlar Bayur yazdı: en son torosta görmüştüm devir saatsiz araba fransız işte işlla bi gıcıklık yapacak Çağlar abi vites atma tamamen otomatik mi yoksa direksiyon arkasında kulakçık var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts