Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Yanlış gormuyorsam iki hararet göstergesi var. Birisi dizel motor için diğeri nedir? Çağlar abi vites atma tamamen otomatik mi yoksa direksiyon arkasında kulakçık var mı? yağ ve su. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Cross Climate e kıyasla fiyatları nasıl abi? Çok daha uygun. Testleri inceledim başarılı. Gün içinde taze yağmur yağan tozlu yolda iyi tutuş sağladı Fatih Keskin yazdı: hafta içi alayım bi otomobil de şu dandik peconun içinden geçeyim ne olduğunu anlamasın king Şakacı seni🍆 Efenim bilindiği üzere çok estetik çalışırım. Sağ stop fren ledi parkta iken normal ancak frende iken parlamıyor. Lede bağlı polarize diodu görev yerini terk etmiş. Süper teknolojik ve bilimsel işlem ile hasarı onardım. Spefikasyonel rasyonalist çalışmam gelecek nesillere ders olarak anlatılacak 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bir de diyor ki. Stobu farcıya gönderelim açsın tamir etsin. Düştün mü o kadar ya dedim. Kes şurayı, bozuk diyota ulaşırız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts