Mehmet Göktürk Pazar 16:58 Paylaş Pazar 16:58 Mehmet Yeter yazdı: Yanlış gormuyorsam iki hararet göstergesi var. Birisi dizel motor için diğeri nedir? Çağlar abi vites atma tamamen otomatik mi yoksa direksiyon arkasında kulakçık var mı? yağ ve su. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 20:22 Yazar Paylaş Pazar 20:22 Abdussamed Acar yazdı: Cross Climate e kıyasla fiyatları nasıl abi? Çok daha uygun. Testleri inceledim başarılı. Gün içinde taze yağmur yağan tozlu yolda iyi tutuş sağladı Fatih Keskin yazdı: hafta içi alayım bi otomobil de şu dandik peconun içinden geçeyim ne olduğunu anlamasın king Şakacı seni🍆 Efenim bilindiği üzere çok estetik çalışırım. Sağ stop fren ledi parkta iken normal ancak frende iken parlamıyor. Lede bağlı polarize diodu görev yerini terk etmiş. Süper teknolojik ve bilimsel işlem ile hasarı onardım. Spefikasyonel rasyonalist çalışmam gelecek nesillere ders olarak anlatılacak 8 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 20:30 Paylaş Pazar 20:30 Bir de diyor ki. Stobu farcıya gönderelim açsın tamir etsin. Düştün mü o kadar ya dedim. Kes şurayı, bozuk diyota ulaşırız. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 04:54 Paylaş Dün saat 04:54 Servet Aydın yazdı: Çok daha uygun. Testleri inceledim başarılı. Gün içinde taze yağmur yağan tozlu yolda iyi tutuş sağladı Şakacı seni🍆 depom boş kredi kartında limit olsun Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 07:05 Paylaş Dün saat 07:05 Servet Aydın yazdı: Çok daha uygun. Testleri inceledim başarılı. Gün içinde taze yağmur yağan tozlu yolda iyi tutuş sağladı Şakacı seni🍆 Efenim bilindiği üzere çok estetik çalışırım. Sağ stop fren ledi parkta iken normal ancak frende iken parlamıyor. Lede bağlı polarize diodu görev yerini terk etmiş. Süper teknolojik ve bilimsel işlem ile hasarı onardım. Spefikasyonel rasyonalist çalışmam gelecek nesillere ders olarak anlatılacak Arabanın değeri 100 bin düştü bir anda. 2 1 1 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 07:10 Paylaş Dün saat 07:10 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir de diyor ki. Stobu farcıya gönderelim açsın tamir etsin. Düştün mü o kadar ya dedim. Kes şurayı, bozuk diyota ulaşırız. Bana da git yeni stop al mercedes bayiinden dedi, Benim de diyot bozukmus. Ayni boyle lehimleyip arabanin degerini dusurdum. 2 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 07:11 Paylaş Dün saat 07:11 Sanayide böyle tamir yapsalar demedik laf kalmaz 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 07:12 Paylaş Dün saat 07:12 Mehmet Ozyurek yazdı: Kes şurayı, bozuk diyota ulaşırız. asitsiz delmesiz kesmesiz bişiler yapsak olmuyo rmu Servet Aydın yazdı: Sağ stop fren ledi parkta iken normal ancak frende iken parlamıyor. Lede bağlı polarize diodu görev yerini terk etmiş. yahu stop lamban yanmıyor işte, füzyon anlatır gibi... töbe..... 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 07:13 Paylaş Dün saat 07:13 Servet Aydın yazdı: Efenim bilindiği üzere çok estetik çalışırım. Sağ stop fren ledi parkta iken normal ancak frende iken parlamıyor. Lede bağlı polarize diodu görev yerini terk etmiş. Süper teknolojik ve bilimsel işlem ile hasarı onardım. Spefikasyonel rasyonalist çalışmam gelecek nesillere ders olarak anlatılacak Sana bozuk arabayı mı çakmışlar? Anlamadım ben... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 07:14 Paylaş Dün saat 07:14 Mehmet Yeter yazdı: vites atma tamamen otomatik mi yoksa direksiyon arkasında kulakçık var mı? fransız bu herşey mümkün 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 07:38 Paylaş Dün saat 07:38 Doğan Arşiray yazdı: Bana da git yeni stop al mercedes bayiinden dedi, Benim de diyot bozukmus. Ayni boyle lehimleyip arabanin degerini dusurdum. Sen de neredeyse arabayı satacaktın sinyal lambam yanmıyor diye. Aynı olayı kendi Mb sinde yaşayan arkadaş sana diot değiş demeseydi olaylar farklı yönde ilerleyecekti. Köksal Yılmaz yazdı: Sanayide böyle tamir yapsalar demedik laf kalmaz Kaaveden adam toplayıp sanayiyi basar 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 07:46 Paylaş Dün saat 07:46 Önder Özcan yazdı: Sen de neredeyse arabayı satacaktın sinyal lambam yanmıyor diye. Aynı olayı kendi Mb sinde yaşayan arkadaş sana diot değiş demeseydi olaylar farklı yönde ilerleyecekti. Iste gercek arkadaş. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 09:03 Yazar Paylaş Dün saat 09:03 Mertol Kip yazdı: Sana bozuk arabayı mı çakmışlar? Anlamadım ben... Fransız öpücüğüne kandım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 09:34 Paylaş Dün saat 09:34 Çağlar Bayur yazdı: yahu stop lamban yanmıyor işte, füzyon anlatır gibi... töbe..... Sağ parklar tam yanıyor, sağ fren iki sıra yanması gerekirken bir sıra güçlü, ikinci sıra kısık kalıyordu.. İkinci sıranın kısık kalmasına sebep olan bozuk diyota kesmedne ulaşamadık. Ya farı açacaktık yada arkasını kesecektik.. Kestik. Ben kaymasın diye tuttum. Bu daha anlaşılır oldu galiba 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 10:44 Paylaş Dün saat 10:44 bu tamirin yapıldığı yeri söyleyin de yanlışlıkla gitmeyelim 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 10:54 Paylaş Dün saat 10:54 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu tamirin yapıldığı yeri söyleyin de yanlışlıkla gitmeyelim Farcıya gitsen, o 1000 lira açma parası alırdı.. sonra farı beyinciye gönderdi.. 3000 lira da o alır 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 10:57 Paylaş Dün saat 10:57 Mehmet Ozyurek yazdı: Farcıya gitsen, o 1000 lira açma parası alırdı.. sonra farı beyinciye gönderdi.. 3000 lira da o alır 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:26 Paylaş Dün saat 11:26 Mehmet Ozyurek yazdı: Sağ parklar tam yanıyor, sağ fren iki sıra yanması gerekirken bir sıra güçlü, ikinci sıra kısık kalıyordu.. İkinci sıranın kısık kalmasına sebep olan bozuk diyota kesmedne ulaşamadık. Ya farı açacaktık yada arkasını kesecektik.. Kestik. Ben kaymasın diye tuttum. Bu daha anlaşılır oldu galiba eskiden ne güzeldi stop ya yanar ya yanmazdı şimdi yarısı yanıyor yarısının yarısı az yanıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 11:38 Paylaş Dün saat 11:38 Bence Servet abi tam uğramamış yoksa orası Ankara geceleri gibi ışıl ışıl olurdu. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Dün saat 11:53 Paylaş Dün saat 11:53 Servet Aydın yazdı: çok estetik çalışırım Sana bir dremel hediye etmek istiyorum. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 11:55 Paylaş Dün saat 11:55 Mehmet Ozyurek yazdı: Farcıya gitsen, o 1000 lira açma parası alırdı.. sonra farı beyinciye gönderdi.. 3000 lira da o alır Beyin denmiş bildirim geldi 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 12:05 Paylaş Dün saat 12:05 Hayırlı olsun Servet Abi, sağlıklı günlerde güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 12:41 Paylaş Dün saat 12:41 Mehmet Yeter yazdı: Bence Servet abi tam uğramamış yoksa orası Ankara geceleri gibi ışıl ışıl olurdu. hayır ya olmaz ankara filan 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Dün saat 13:53 Paylaş Dün saat 13:53 Doğan Arşiray yazdı: hayır ya olmaz ankara filan Temsili King 5 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 13:53 Paylaş Dün saat 13:53 Doğan Arşiray yazdı: hayır ya olmaz ankara filan iyi hatırlattın Yorum bağlantısı
Recommended Posts