Servet Aydın 26 Mayıs Yazar Paylaş 26 Mayıs Hasan Karabekiroglu yazdı: Sana bir dremel hediye etmek istiyorum. Genişlet Bu dremelli hali 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Farcıya gitsen, o 1000 lira açma parası alırdı.. sonra farı beyinciye gönderdi.. 3000 lira da o alır Genişlet Masaj koltuk var mı bunda akıllı koltuk yani Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Fatih Keskin yazdı: iyi hatırlattın Genişlet bugün bizim sanayi bölgesinin elektriği komple yoktu. şüphe etmedim değil. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Masaj koltuk var mı bunda akıllı koltuk yani Genişlet Yaparız. Derdin o olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs oo hayırlı olsun Servet, bu ne hız, hemde kalem pilli kiprit, tizz batarya modlaması yapıla, tamda sana oyanamalık araç çıktı 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Servet Aydın yazdı: Efenim bilindiği üzere çok estetik çalışırım. Genişlet Mehmet Ozyurek yazdı: Kes şurayı, bozuk diyota ulaşırız. Genişlet Su falan alırsa, bendeyken yoktu, peşinen söylim Çağlar Bayur yazdı: asitsiz delmesiz kesmesiz bişiler yapsak olmuyo rmu yahu stop lamban yanmıyor işte, füzyon anlatır gibi... töbe..... Genişlet Ondan sonra oksitlenmiş, dur şunu sıkalım, yok musluğum karardı 9 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Masaj koltuk var mı bunda akıllı koltuk yani Genişlet Koltukları değiştirme arifesindeyken bakayım dedim. Değişik değişik şeyler çıktı . Dm please 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Önder Özcan yazdı: Düşme Tamer, Tamerim düşme. Genişlet Biz daha düşmedik Abi . 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Servet Aydın yazdı: Reklamda mı yapmıyah Genişlet Pahalı bir reklama benziyor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: oo hayırlı olsun Servet, bu ne hız, hemde kalem pilli kiprit, tizz batarya modlaması yapıla, tamda sana oyanamalık araç çıktı Genişlet patlatmasa bari bunlar iyi günlerimiz. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Servet Aydın yazdı: Reklamda mı yapmıyah Genişlet Plakalığım kırık kırık geziyorum ben de. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Emin Önal yazdı: Pahalı bir reklama benziyor Genişlet Bi sussan Tamer Topaç yazdı: Plakalığım kırık kırık geziyorum ben de. Genişlet Bana ne ! Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Servet Aydın yazdı: Bana ne ! Genişlet Üzüldüm. Oysaki, 815 arabamda ücretsiz reklam verecektin. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Üzüldüm. Oysaki, 815 arabamda ücretsiz reklam verecektin. Genişlet Yalan! 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Bence kapılara ve kaputa yazı ve ruhsata işleme gerek sanki En azından arka bagaj kenarına logo neydi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Bence kapılara ve kaputa yazı ve ruhsata işleme gerek sanki En azından arka bagaj kenarına logo neydi? Genişlet 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Logo daki fişin üzerindeki S nin manası çok derin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Emin Önal yazdı: Ondan sonra oksitlenmiş, dur şunu sıkalım, yok musluğum karardı Genişlet kumsalda ayaklar suda iken 101 mi çevirsek? 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Sayın abim, aman dikkat et. Başkan bu aralar peugeot içinden geçecek bir araç arayıp duruyor. Bu öfke nedendir bilmiyorum. Bu arada hayırlı uğurlu olsun araban abicim. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Serhat Işık yazdı: Sayın abim, aman dikkat et. Başkan bu aralar peugeot içinden geçecek bir araç arayıp duruyor. Bu öfke nedendir bilmiyorum. Bu arada hayırlı uğurlu olsun araban abicim. Genişlet tam var ya, doldur bagajı vur yola 3lt/100km 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts