Servet Aydın Dün saat 15:42 Yazar Paylaş Dün saat 15:42 Çağlar Bayur yazdı: kumsalda ayaklar suda iken 101 mi çevirsek? Şeyinizi yengeç kıtlar umarım eee sahte okeyinizi Serhat Işık yazdı: Sayın abim, aman dikkat et. Başkan bu aralar peugeot içinden geçecek bir araç arayıp duruyor. Bu öfke nedendir bilmiyorum. Bu arada hayırlı uğurlu olsun araban abicim. Başkan anca pilli çekiş sistemimin vızıltısını dinler arkamda kalırken🍆 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 15:54 Yazar Paylaş Dün saat 15:54 Sani Gerşon yazdı: Şehir içi ne yakıyor bu alet? Sani uzun dönem yani ikinci haftaya giriyorum. Basabas gezi şehir dışı karma 6.4lt Köksal Yılmaz yazdı: Sanayide böyle tamir yapsalar demedik laf kalmaz Sen getirmiş olsan mesela nakış işler gibi yaparım. Kendşme hayrım yok la 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 18:29 Paylaş Dün saat 18:29 Sw mükemmel. Cam tavan da standart galiba. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 18:44 Yazar Paylaş Dün saat 18:44 Sani Gerşon yazdı: O farlar ne karartılır haa İlker'i aradım mercek kararmış yaparmısın diye, marka model verince yüzüme kapadı telefonu🍆 6 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 18:47 Paylaş Dün saat 18:47 Çağlar Bayur yazdı: kumsalda ayaklar suda iken 101 mi çevirsek? Bazen fantezilerimiz çakışıyor hee abi 😂 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 18:49 Yazar Paylaş Dün saat 18:49 Adnan Çakır yazdı: Pug 508 sw den başlar Allroad rakibi imansız 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:59 Paylaş Dün saat 19:59 Emin Önal yazdı: Bazen fantezilerimiz çakışıyor hee abi 😂 hepimiz eminiz 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 20:15 Paylaş Dün saat 20:15 Servet Aydın yazdı: Sani uzun dönem yani ikinci haftaya giriyorum. Basabas gezi şehir dışı karma 6.4lt Sen getirmiş olsan mesela nakış işler gibi yaparım. Kendşme hayrım yok la Bilsem ben gelir keserdim abi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 20:28 Paylaş Dün saat 20:28 Sani Gerşon yazdı: O farlar ne karartılır haa O farlar boy boy diyeceksin sandım bir an 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 20:30 Paylaş Dün saat 20:30 Abi arabanın arka süspansiyon, difransiyel elektrik motoru gibi detaylar resimler atsana merak ettim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 21:35 Paylaş Dün saat 21:35 Metin Akbal yazdı: Logo daki fişin üzerindeki S nin manası çok derin Esas plakadaki reklam çok derin "Servet elektronik " servetleriniz itina ile ezilir/harcanır/vs.... 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi arabanın arka süspansiyon, difransiyel elektrik motoru gibi detaylar resimler atsana merak ettim. Kapalı. İki şaft var sadece 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Triger ne durumda dede? kayinbiraderde sw olani vardi, triger icin uzun zaman usta aradi. Servis yaklasik 5 bin euro fiyat vermisti. Sonra birini bulup yaptirdi ama normal araca gore x2 ydi. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Bi BAH şu plakanın güzelliğine.. Bi BAH.. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Erdem Doğan yazdı: Triger ne durumda dede? kayinbiraderde sw olani vardi, triger icin uzun zaman usta aradi. Servis yaklasik 5 bin euro fiyat vermisti. Sonra birini bulup yaptirdi ama normal araca gore x2 ydi. dede dedi... 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Bi BAH şu plakanın güzelliğine.. Bi BAH.. Bi de BUH vardı bir zamanlar? Neydi o? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Önder Özcan yazdı: Bi de BUH vardı bir zamanlar? Neydi o? Hee yaa güzel arabaydı rahmetli. Kim sattırdıysa mis gibi, cıncık gibi karizma arabaydı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Önder Özcan yazdı: Bi de BUH vardı bir zamanlar? Neydi o? Pembe gibi bir araba miydi yoksa vişne rengi miydi? Hasan Karabekiroglu yazdı: Bi BAH şu plakanın güzelliğine.. Bi BAH.. Afrikalı bir arkadaş vardı adı Bah. Baya ugrasirdik. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Erdem Doğan yazdı: Triger ne durumda dede? kayinbiraderde sw olani vardi, triger icin uzun zaman usta aradi. Servis yaklasik 5 bin euro fiyat vermisti. Sonra birini bulup yaptirdi ama normal araca gore x2 ydi. Güzel soru bak. Hiçbir fikrim yok. Baktırayım ilk fırsatta. Kayış mı zincir mi öğreneyim Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Servet Aydın yazdı: Güzel soru bak. Hiçbir fikrim yok. Baktırayım ilk fırsatta. Kayış mı zincir mi öğreneyim Kayış diyor burada Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Cem Işık yazdı: Kayış diyor burada Gayışmış evet. Yarın bakılacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts