Servet Aydın 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: kumsalda ayaklar suda iken 101 mi çevirsek? Genişlet Şeyinizi yengeç kıtlar umarım eee sahte okeyinizi Serhat Işık yazdı: Sayın abim, aman dikkat et. Başkan bu aralar peugeot içinden geçecek bir araç arayıp duruyor. Bu öfke nedendir bilmiyorum. Bu arada hayırlı uğurlu olsun araban abicim. Genişlet Başkan anca pilli çekiş sistemimin vızıltısını dinler arkamda kalırken🍆 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Şehir içi ne yakıyor bu alet? Genişlet Sani uzun dönem yani ikinci haftaya giriyorum. Basabas gezi şehir dışı karma 6.4lt Köksal Yılmaz yazdı: Sanayide böyle tamir yapsalar demedik laf kalmaz Genişlet Sen getirmiş olsan mesela nakış işler gibi yaparım. Kendşme hayrım yok la 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Sani Gerşon yazdı: O farlar ne karartılır haa Genişlet İlker'i aradım mercek kararmış yaparmısın diye, marka model verince yüzüme kapadı telefonu🍆 6 Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: kumsalda ayaklar suda iken 101 mi çevirsek? Genişlet Bazen fantezilerimiz çakışıyor hee abi 😂 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Adnan Çakır yazdı: Pug 508 sw den başlar Genişlet Allroad rakibi imansız 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Emin Önal yazdı: Bazen fantezilerimiz çakışıyor hee abi 😂 Genişlet hepimiz eminiz 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Servet Aydın yazdı: Sani uzun dönem yani ikinci haftaya giriyorum. Basabas gezi şehir dışı karma 6.4lt Sen getirmiş olsan mesela nakış işler gibi yaparım. Kendşme hayrım yok la Genişlet Bilsem ben gelir keserdim abi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Sani Gerşon yazdı: O farlar ne karartılır haa Genişlet O farlar boy boy diyeceksin sandım bir an 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Abi arabanın arka süspansiyon, difransiyel elektrik motoru gibi detaylar resimler atsana merak ettim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Metin Akbal yazdı: Logo daki fişin üzerindeki S nin manası çok derin Genişlet Esas plakadaki reklam çok derin "Servet elektronik " servetleriniz itina ile ezilir/harcanır/vs.... 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Abi arabanın arka süspansiyon, difransiyel elektrik motoru gibi detaylar resimler atsana merak ettim. Genişlet Kapalı. İki şaft var sadece 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Triger ne durumda dede? kayinbiraderde sw olani vardi, triger icin uzun zaman usta aradi. Servis yaklasik 5 bin euro fiyat vermisti. Sonra birini bulup yaptirdi ama normal araca gore x2 ydi. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Servet Aydın yazdı: Genişlet Bi BAH şu plakanın güzelliğine.. Bi BAH.. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Erdem Doğan yazdı: Triger ne durumda dede? kayinbiraderde sw olani vardi, triger icin uzun zaman usta aradi. Servis yaklasik 5 bin euro fiyat vermisti. Sonra birini bulup yaptirdi ama normal araca gore x2 ydi. Genişlet dede dedi... 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Hasan Karabekiroglu yazdı: Bi BAH şu plakanın güzelliğine.. Bi BAH.. Genişlet Bi de BUH vardı bir zamanlar? Neydi o? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Önder Özcan yazdı: Bi de BUH vardı bir zamanlar? Neydi o? Genişlet Hee yaa güzel arabaydı rahmetli. Kim sattırdıysa mis gibi, cıncık gibi karizma arabaydı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Önder Özcan yazdı: Bi de BUH vardı bir zamanlar? Neydi o? Genişlet Pembe gibi bir araba miydi yoksa vişne rengi miydi? Hasan Karabekiroglu yazdı: Bi BAH şu plakanın güzelliğine.. Bi BAH.. Genişlet Afrikalı bir arkadaş vardı adı Bah. Baya ugrasirdik. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs Erdem Doğan yazdı: Triger ne durumda dede? kayinbiraderde sw olani vardi, triger icin uzun zaman usta aradi. Servis yaklasik 5 bin euro fiyat vermisti. Sonra birini bulup yaptirdi ama normal araca gore x2 ydi. Genişlet Güzel soru bak. Hiçbir fikrim yok. Baktırayım ilk fırsatta. Kayış mı zincir mi öğreneyim Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Servet Aydın yazdı: Güzel soru bak. Hiçbir fikrim yok. Baktırayım ilk fırsatta. Kayış mı zincir mi öğreneyim Genişlet Kayış diyor burada Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs Cem Işık yazdı: Kayış diyor burada Genişlet Gayışmış evet. Yarın bakılacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts