Tamer Topaç 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: yerdeki beton tutmuyor neresi bu Genişlet Bilmiyorum Hocam. Bana da bir Dost gönderdi. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Fabrika bile üretimi durdurdu korkudan . https://www.webtekno.com/peugeot-508-uretimi-durdurdu-h158790.html 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Ersen Tapan yazdı: Fabrika bile üretimi durdurdu korkudan . https://www.webtekno.com/peugeot-508-uretimi-durdurdu-h158790.html Genişlet Alma zamanı. .daha da değerlenir artık 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Servet Aydın yazdı: Allroad rakibi imansız Genişlet abartmayalım lütfen... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Ersen Tapan yazdı: Fabrika bile üretimi durdurdu korkudan . https://www.webtekno.com/peugeot-508-uretimi-durdurdu-h158790.html Genişlet Fek yi ! Diyorum bişeyi yok etmek için beni gönderin. 23 yılı bi çırpıda tarihe gömme yeteneğim var Doğan Arşiray yazdı: abartmayalım lütfen... Genişlet G55 rakibi diyelim? 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs https://www.drive.com.au/reviews/peugeot-508-rxh-review/ Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Batarya maliyetini çıkardım. 504 adet pil kullanılacak. Kapasite C15 9Ah. 80bin tl 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Servet Aydın yazdı: Batarya maliyetini çıkardım. 504 adet pil kullanılacak. Kapasite C15 9Ah. 80bin tl Genişlet Sadece bozukları değiştirsek? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Servet Aydın yazdı: Batarya maliyetini çıkardım. 504 adet pil kullanılacak. Kapasite C15 9Ah. 80bin tl Genişlet 9AH çok iyi bir kapasite. Benim arabada 5AH mi ne var. Bayağı uzun bir elektrik kullanımı sunacaktır sanırım. Bir de C15 yetiyor mu? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Servet Aydın yazdı: Batarya maliyetini çıkardım. 504 adet pil kullanılacak. Kapasite C15 9Ah. 80bin tl Genişlet 508 adet olsun da bir şeye benzesin. 504 ne a 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Servet Aydın yazdı: C15 Genişlet Yerine C4o kullansak. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Bi de BUH vardı bir zamanlar? Neydi o? Genişlet Hasan Karabekiroglu yazdı: Hee yaa güzel arabaydı rahmetli. Kim sattırdıysa mis gibi, cıncık gibi karizma arabaydı. Genişlet Mehmet Yeter yazdı: Pembe gibi bir araba miydi yoksa vişne rengi miydi? Afrikalı bir arkadaş vardı adı Bah. Baya ugrasirdik. Genişlet 🙂 29 Mayıs tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Sani Gerşon yazdı: 9AH çok iyi bir kapasite. Benim arabada 5AH mi ne var. Bayağı uzun bir elektrik kullanımı sunacaktır sanırım. Bir de C15 yetiyor mu? Genişlet Sendeki ile aynı piller. C10 performansı nırmalde Önder Özcan yazdı: 508 adet olsun da bir şeye benzesin. 504 ne a Genişlet Mesafe Kalıplarına uymuyor Mehmet Göktürk yazdı: Punto kaynak hala yok mu aldın mı? Genişlet Almadım daha 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Sadece bozukları değiştirsek? Genişlet Öule yapalım evet. Sonra senin dedğin gibi kapasite arttırmı olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Balans problemi olabilir çıkma batarya pili al o zaman Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Balans problemi olabilir çıkma batarya pili al o zaman Genişlet Pilci ile görüştüm. Aynı seri ve kapasite 3x 3ah pili paralel kullanırız dediydi Önce bi hasara bakalım. Haftaya sökerim gibi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Servet Aydın yazdı: Pilci ile görüştüm. Aynı seri ve kapasite 3x 3ah pili paralel kullanırız dediydi Önce bi hasara bakalım. Haftaya sökerim gibi Genişlet Pilden kurban olmaz benden söylemesi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Servet Aydın yazdı: Batarya maliyetini çıkardım. 504 adet pil kullanılacak. Kapasite C15 9Ah. 80bin tl Genişlet Kapasite artışı olacakmı. Eskisin fabrikasyon kaç kw idi sen uprade edince kaç kw olacak. Abi birde bunda alternatörden tahrik demi var. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Kapasite artışı olacakmı. Eskisin fabrikasyon kaç kw idi sen uprade edince kaç kw olacak. Abi birde bunda alternatörden tahrik demi var. Genişlet Kapasite 5ah 1.2kwh. 9ah ile 2kw kabaca. Alternatör desteği var evet. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Aytac Sakal yazdı: 🙂 Genişlet Servet teselli ikramiyesi ile yetinecek maalesef. 1 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts