Servet Aydın Dün saat 20:30 Yazar Paylaş Dün saat 20:30 Gayseri yılın bu zamanı nasıl acep? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 20:42 Paylaş Dün saat 20:42 Servet Aydın yazdı: Gayseri yılın bu zamanı nasıl acep? 1 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 20:49 Paylaş Dün saat 20:49 (düzenlendi) Bu da güzelmiş. Dün saat 20:54 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 21:03 Paylaş Dün saat 21:03 Mehmet Göktürk yazdı: Enteb bu. 38 bulman lazım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Servet Aydın yazdı: Gayseri yılın bu zamanı nasıl acep? Gündüzleri 15-20 derece arası serin, geceleri uykusuz aksi, nalet. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Emre Şimşek yazdı: Gündüzleri 15-20 derece arası serin, geceleri uykusuz aksi, nalet. Şirret çirkef aksiii Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Buz gibi, donuyoruz. Aman! Gelmiyorum kına yak jantlarına 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Servet Aydın yazdı: Aman! Gelmiyorum kına yak jantlarına daha da gitmem Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: daha da gitmem Yanlış kişiyle yanlış rota. Kaş'ta ev aldığımdan bahsetmişmiydim? 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Yanlış kişiyle yanlış rota. Kaş'ta ev aldığımdan bahsetmişmiydim? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Gayseri yılın bu zamanı nasıl acep? Bu zamanki pastırması çok acayip oluyormuş.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Cem Işık yazdı: Bu zamanki pastırması çok acayip oluyormuş.. en sevdiğim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: en sevdiğim Tükkan'da dolap neredeydi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts