Mehmet Göktürk 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Servet Aydın yazdı: Gayseri yılın bu zamanı nasıl acep? 1 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs (düzenlendi) Bu da güzelmiş. 29 Mayıs tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Servet Aydın yazdı: Gayseri yılın bu zamanı nasıl acep? Gündüzleri 15-20 derece arası serin, geceleri uykusuz aksi, nalet. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Gündüzleri 15-20 derece arası serin, geceleri uykusuz aksi, nalet. Şirret çirkef aksiii Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Mahmut Yıldız yazdı: Buz gibi, donuyoruz. Aman! Gelmiyorum kına yak jantlarına 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Servet Aydın yazdı: Aman! Gelmiyorum kına yak jantlarına daha da gitmem Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: daha da gitmem Yanlış kişiyle yanlış rota. Kaş'ta ev aldığımdan bahsetmişmiydim? 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Servet Aydın yazdı: Yanlış kişiyle yanlış rota. Kaş'ta ev aldığımdan bahsetmişmiydim? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Servet Aydın yazdı: Gayseri yılın bu zamanı nasıl acep? Bu zamanki pastırması çok acayip oluyormuş.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Cem Işık yazdı: Bu zamanki pastırması çok acayip oluyormuş.. en sevdiğim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Servet Aydın yazdı: en sevdiğim Tükkan'da dolap neredeydi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Abi bol resimli yatay 16:9 formatta resim koysana abi. Seyir zevki artıyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Servet Aydın yazdı: Hele ettiğine bah şunun🍆 Nalet olsun dostum sebebi neydi ki? Diyesim geldi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Ali Darbaz yazdı: Abi bol resimli yatay 16:9 formatta resim koysana abi. Seyir zevki artıyor. Tabi ki. Emre Şimşek yazdı: Nalet olsun dostum sebebi neydi ki? Diyesim geldi Yapışkan sıvı akmış vaktinde. Umarım içecek bişeydir 5 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Servet Aydın yazdı: Hele ettiğine bah şunun🍆 Siyah deterjanıyla mı yıkayacaksın Servet abi? Perwoll? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts