Fatih Keskin Pazartesi 19:23 Paylaş Pazartesi 19:23 Bozulmuş klima 28 derecede kalmış Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Pazartesi 19:24 Paylaş Pazartesi 19:24 (düzenlendi) Bu sabah gördüm, ya ESP testi yada öndeki Chery Tiggo8 in üzerinden nasıl atlanır diye deniyordu Servet abi önce sağ sonra tam sol öyle BAH'tım kaldım gidişine Pazartesi 19:34 tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 19:43 Yazar Paylaş Pazartesi 19:43 Oğuzhan Çakır yazdı: Bu sabah gördüm, ya ESP testi yada öndeki Chery Tiggo8 in üzerinden nasıl atlanır diye deniyordu Servet abi önce sağ sonra tam sol öyle BAH'tım kaldım gidişine Haa çevre yolu. Kapa ört Fatih Keskin yazdı: Bozulmuş klima 28 derecede kalmış Alakası yok yoo 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 19:46 Paylaş Pazartesi 19:46 Birisi bu adama makas atmanın cezasının arttığını söylesin 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Pazartesi 20:06 Paylaş Pazartesi 20:06 RXH görünce aha dedim Lexus almış biri ama bu da iyiymiş. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Çarşamba 12:00 Paylaş Çarşamba 12:00 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Birisi bu adama makas atmanın cezasının arttığını söylesin Ben makas görmedim . Eskiden ocakbaşına gidip ESP test ettiğimiz göbeği Tiggo yavaş dönüyordu sadece, Servet abi dumansız çok sevmediği için lastiklerden duman çıkar mı diye deniyor idi Çarşamba 12:01 tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 12:23 Paylaş Çarşamba 12:23 Oğuzhan Çakır yazdı: Ben makas görmedim . Eskiden ocakbaşına gidip ESP test ettiğimiz göbeği Tiggo yavaş dönüyordu sadece, Servet abi dumansız çok sevmediği için lastiklerden duman çıkar mı diye deniyor idi Elektrikli motorsikletle düştüğü kavşak 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 12:24 Paylaş Çarşamba 12:24 Oğuzhan Çakır yazdı: Ben makas görmedim . Eskiden ocakbaşına gidip ESP test ettiğimiz göbeği Tiggo yavaş dönüyordu sadece, Servet abi dumansız çok sevmediği için lastiklerden duman çıkar mı diye deniyor idi tek ileti ile arındın affedildin helal valla Mehmet Ozyurek yazdı: Elektrikli motorsikletle düştüğü kavşak bişeyi de unut? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 12:25 Paylaş Çarşamba 12:25 Çağlar Bayur yazdı: bişeyi de unut? B12 kutusunu buldum Korkun benden. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Çarşamba 12:29 Paylaş Çarşamba 12:29 Çağlar Bayur yazdı: tek ileti ile arındın affedildin helal valla King abimiz ne derse o Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 12:30 Paylaş Çarşamba 12:30 Oğuzhan Çakır yazdı: King abimiz ne derse o güneş geçmiş çocuun başına 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 13:17 Paylaş Çarşamba 13:17 Çağlar Bayur yazdı: güneş geçmiş çocuun başına Zorla yazdirilmis olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 20:04 Paylaş Çarşamba 20:04 Servet Aydın yazdı: Kaşınmayın saplarım yolda Bugün gördüm seni, yardıra yardıra gidiyordun.. Bu araba şımarttı seni Bişey mi yaptın sen ona.. çok parlak duruyordu.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Çarşamba 20:26 Paylaş Çarşamba 20:26 Mehmet Ozyurek yazdı: çok parlak duruyordu.. Bunu bende fark ettim. Özellikle jantları 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 08:05 Yazar Paylaş Dün saat 08:05 Mehmet Ozyurek yazdı: Bugün gördüm seni, yardıra yardıra gidiyordun.. Bu araba şımarttı seni Bişey mi yaptın sen ona.. çok parlak duruyordu.. Çeşme suyu, 205 bg zapt etmek kolay değil Oğuzhan Çakır yazdı: Bunu bende fark ettim. Özellikle jantları Demir tozu fena bişeymiş ya la 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu Dün saat 08:17 Paylaş Dün saat 08:17 Abi hayırlı olsun, güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 12:57 Paylaş Dün saat 12:57 Satlık Sedici Satlık Aslan Satlık Audi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:29 Paylaş Dün saat 13:29 Doğan Arşiray yazdı: E tiguan? tigular satılmaz, alınır Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 13:30 Yazar Paylaş Dün saat 13:30 Mehmet Göktürk yazdı: Satlık Sedici Satlık Aslan Satlık Audi. Sedici 900pin aslan 1.7m ayudi 1.35m Önder Özcan yazdı: Satıldı mı? Alıcan mı Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 13:47 Paylaş Dün saat 13:47 Servet Aydın yazdı: Sedici 900pin aslan 1.7m ayudi 1.35m Alıcan mı Bana bi gülme geldi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts