Mehmet Göktürk 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Doğan Arşiray yazdı: E tiguan? audi demesi daha güzel. o da satılık. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Haziran Paylaş 5 Haziran İlkay Başaran yazdı: Ve passat tavan barı yakında tiguan barı da sırada Şaka bir yana iyice hurda toplayıcı da olmuşuz. 250w güneş paneli var, ups ler var. bilgisayar var var da var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: 250w güneş paneli var, ups ler var yanayana arıom ama ya Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran Yazar Paylaş 5 Haziran Önder Özcan yazdı: Bana bi gülme geldi. Gülme sende Çağlar Bayur yazdı: yanayana arıom ama ya Başka konuya kışt Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: yakında tiguan barı da sırada Şaka bir yana iyice hurda toplayıcı da olmuşuz. 250w güneş paneli var, ups ler var. bilgisayar var var da var. Benim ilan var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Servet Aydın yazdı: Gülme sende Başka konuya kışt yooooekkk yeyeaaaa Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran Yazar Paylaş 5 Haziran Çağlar Bayur yazdı: yooooekkk yeyeaaaa Upiesler ve paneller bana lazım. 7bin altı fatura gelmiyor 🍆 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Servet Aydın yazdı: Upiesler ve paneller bana lazım. 7bin altı fatura gelmiyor 🍆 Elektrikli araç doldurunca gör. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Servet Aydın yazdı: Upiesler ve paneller bana lazım. 7bin altı fatura gelmiyor 🍆 yaee bana ne yaaaeeee kıştttt, hocaya şikayet ederim seni Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Çağlar Bayur yazdı: yaee bana ne yaaaeeee kıştttt, hocaya şikayet ederim seni Botun patlaya Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Servet Aydın yazdı: Botun patlaya hocammmmm king defterimi karalıoooo 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Çağlar Bayur yazdı: hocammmmm king defterimi karalıoooo kırmızı defter mi? şşt. bayram bayram.. 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: Elektrikli araç doldurunca gör. Sana ne kadar fatura geldi ve bunun kac kw i arabadan dolayi? Ben dogru ornek olmadigim icin bu hesabi net yapamiyorum ondan sordum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Kabaca tüketim iki katına çıktı ancak daha 5000 barajını geçmedim sanırım 3-4 bin lira gelir normal şartlarda 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce araba deneme ayağı da iyiymiş bu saatte Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Direksiyonda oturanı bir yerden çıkaracağım ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Çağlar Bayur yazdı: araba deneme ayağı da iyiymiş bu saatte Farları yakıp söndürdük, ahenkle dans ediyorlar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Farlar yanmıyor mu? Sokak lambasıyla da tasarruf edilmezki kardeşim Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Kabaca tüketim iki katına çıktı ancak daha 5000 barajını geçmedim sanırım 3-4 bin lira gelir normal şartlarda Bu yıl günde 21 kw ortalaman varmış, geçen sene 8 kw mış. Arabayı ne zaman aldın bilmiyorum ama arabadan dolayı günlük ortalamana +13-15kw eklenmiş diyebiliriz sanırım. Ayda 400-450 kw yapar. 3 lira ile bile çarpsan aylık 1500 lira karşılığı enerji ile gezmişsin demektir. 3/5 depo mazot parası karşılığı. Ayda 500 km den fazla yapıyorsan bence hala ekonomik. Şu yazdığına binaen söylüyorum. Mehmet Göktürk yazdı: Elektrikli araç doldurunca gör. Mehmet Ozyurek yazdı: 🥰 Direksiyonda ne kadar çok tuş var öyle yaw. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Haftada 800-1000km yapıyoruz gibi. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Haftada 800-1000km yapıyoruz gibi. Maşallah. Benimde ortalamam benzer. 3 ayda 11 bin km yi geçtim işte. Yorum bağlantısı
Recommended Posts