Servet Aydın Cuma 21:27 Yazar Paylaş Cuma 21:27 Çağlar Bayur yazdı: araba deneme ayağı da iyiymiş bu saatte Eee öömm sütlaç? Selçuk Bakış yazdı: Direksiyonda oturanı bir yerden çıkaracağım ama Kaşınma Mertol Kip yazdı: Direksiyonda ne kadar çok tuş var öyle yaw. Altlar cruise ve sınırlama için. Üst sol km gösteresi menüleri gezinti, sağ üst telefon ve mediaplayer hibrit vs için 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 21:40 Yazar Paylaş Cuma 21:40 Metin Akbal yazdı: Kuzey Marmara ya çıktık sanırım Yok kuzey mutlukent 😁 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Umarım fakirler intihar eder 1 1 5 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 🥰 Bu Hintli kim? 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hangi fakirler famfakirler mi fasfakirler mi fakfakirler mi? 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Servet Aydın yazdı: Umarım fakirler intihar eder Roman havası çalıyor mu arka planda? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Servet Aydın yazdı: Umarım fakirler intihar eder buradaki zenginlik göstergesi kablosuz yarım elma şarjı mı yoksa camda duran hayalet gösterge ekranımı, diz mesafesine değinmek istemiyorum zaten arkada oturan arkadaş çok uzun boylu değil galiba, arka koltuklar için ayarlanmış dijital klima düğmelerini görmezden geliyorum. lütfen aracı kullanan bey efendiye söylermisinız arabayı yapan mühendis abiler onun için iki tane direksiyon altı vites kolu koymuş lütfen ellerini o konuma uygun tutsun o nasıl bir direksiyon tutuşu öyle. yoksa daha önce minibüs şoförlüğümü yapmış yoksa ticari taksi şoförlüğümü. sol kol camdan dışarıda sarkmış tespih de varmı elinde 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: buradaki zenginlik göstergesi kablosuz yarım elma şarjı mı yoksa camda duran hayalet gösterge ekranımı, diz mesafesine değinmek istemiyorum zaten arkada oturan arkadaş çok o nasıl bir direksiyon tutuşu öyle. yoksa daha önce minibüs şoförlüğümü yapmış yoksa ticari taksi şoförlüğümü. sol kol camdan dışarıda sarkmış tespih de varmı elinde Herif gebze'de oturuyor. Bunlar şoförlüğü Gebze-Harem minibüsünde manita koltuğunda öğrendiler. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mertol Kip yazdı: Herif gebze'de oturuyor. Bunlar şoförlüğü Gebze-Harem minibüsünde manita koltuğunda öğrendiler. evet araç sahibi Gebze'den ama kullanan Nişantaşın'dan gibi görüyorum 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 saat önce Paylaş 12 saat önce güzelim passatı sattı ya bu araba için ona yanarım 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: buradaki zenginlik göstergesi 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tamer Topaç yazdı: e aynı ben? Metin Akbal yazdı: Hangi fakirler famfakirler mi fasfakirler mi fakfakirler mi? fak tabi ki. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ezmesek ama... Ezme yanında mat beyaz sıvı öneriliyor? Metin Akbal yazdı: Hangi fakirler famfakirler mi fasfakirler mi fakfakirler mi? Fakfakirler Mertol Kip yazdı: Roman havası çalıyor mu arka planda? Üjj bejj çalarık Mehmet Kazancıoğlu yazdı: buradaki zenginlik göstergesi kablosuz yarım elma şarjı mı yoksa camda duran hayalet gösterge ekranımı, diz mesafesine değinmek istemiyorum zaten arkada oturan arkadaş çok uzun boylu değil galiba, arka koltuklar için ayarlanmış dijital klima düğmelerini görmezden geliyorum. lütfen aracı kullanan bey efendiye söylermisinız arabayı yapan mühendis abiler onun için iki tane direksiyon altı vites kolu koymuş lütfen ellerini o konuma uygun tutsun o nasıl bir direksiyon tutuşu öyle. yoksa daha önce minibüs şoförlüğümü yapmış yoksa ticari taksi şoförlüğümü. sol kol camdan dışarıda sarkmış tespih de varmı elinde Salon konforu olunca istem dışı yayılıyor sürücü Fatih Keskin yazdı: güzelim passatı sattı ya bu araba için ona yanarım Lbg🍆 bi uzun yapalım mesela gebze beylikdüzü? 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Lbg🍆 bi uzun yapalım mesela gebze beylikdüzü? sen lbg uzun dediğin Ankara ya doğru olur 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fatih Keskin yazdı: sen lbg uzun dediğin Ankara ya doğru olur lgb derken? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: lgb derken? liquidified bropan gas. portif der gibi. 11 saat önce tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Umarım fakirler intihar eder zengin arabasında halı paspas olur kauçuk paspas fakirlik göstergesi ama senin kalbin zengin Servet abim gerisi boş 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Doğan Arşiray yazdı: liquidified bropan gas. portif der gibi. Gaz "bro" dan alınıyorsa sıkıntı olur yalnız Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Gülmez yazdı: zengin arabasında halı paspas olur kauçuk paspas fakirlik göstergesi ama senin kalbin zengin Servet abim gerisi boş lütfen ama araç 4x4 çeker yani sürekli arazide gezebilen bir araç. olası durumlara karşı önlem alınmış olabilir. sel, su baskını, heyelan, taş düşmesi, çamura batma, yan yatma gibi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: lütfen ama araç 4x4 çeker yani sürekli arazide gezebilen bir araç. olası durumlara karşı önlem alınmış olabilir. sel, su baskını, heyelan, taş düşmesi, çamura batma, yan yatma gibi araç çok alçak ve pili var ben olsam gitmem araziden Range rover da 4 çeker ama arazi de gidenini görmedim 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Doğan Arşiray yazdı: destek tam destek Cam gibi bir şey bu. Kırılır keser, batar tehlikeli Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Gülmez yazdı: araç çok alçak ve pili var ben olsam gitmem araziden Range rover da 4 çeker ama arazi de gidenini görmedim onlar parasına kıyamayanlar, 4 çekeri olup da araziye girmeyen neden 4 çeker alır ki akıl işi değil 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts