Doğan Arşiray 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tamer Topaç yazdı: Cam gibi bir şey bu. Kırılır keser, batar tehlikeli eh işte o yüzden ağzımıza sokmuyoruz mümkün olduğunca. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: Gaz "bro" dan alınıyorsa sıkıntı olur yalnız senin kışın pencereler kapalı galiba 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Fatih Keskin yazdı: senin kışın pencereler kapalı galiba Yaşlıyım ben kış günü pencere falan mazallah... Bro ları eğittim. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Servet Aydın yazdı: Umarım fakirler intihar eder Zengin konusu olunca Fitesin yanındakini kristal whiskey bardağı sandım Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Fotoğraflar hep arka taraftan çekiliyor. Makam aracı sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Vay be sağ elimle direksiyon tutmayı özledim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: sen lbg uzun dediğin Ankara ya doğru olur Kaş? Ali Gülmez yazdı: zengin arabasında halı paspas olur kauçuk paspas fakirlik göstergesi ama senin kalbin zengin Servet abim gerisi boş Çal çamur Oğuzhan Çakır yazdı: Zengin konusu olunca Fitesin yanındakini kristal whiskey bardağı sandım Çay uygundur Mehmet Yeter yazdı: Fotoğraflar hep arka taraftan çekiliyor. Makam aracı sanırım. La ne olacağıdı Yorum bağlantısı
Recommended Posts