Doğan Arşiray Dün saat 12:08 Paylaş Dün saat 12:08 Tamer Topaç yazdı: Cam gibi bir şey bu. Kırılır keser, batar tehlikeli eh işte o yüzden ağzımıza sokmuyoruz mümkün olduğunca. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 12:50 Paylaş Dün saat 12:50 Mertol Kip yazdı: Gaz "bro" dan alınıyorsa sıkıntı olur yalnız senin kışın pencereler kapalı galiba 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 14:51 Paylaş Dün saat 14:51 Fatih Keskin yazdı: senin kışın pencereler kapalı galiba Yaşlıyım ben kış günü pencere falan mazallah... Bro ları eğittim. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 16:17 Paylaş Dün saat 16:17 Servet Aydın yazdı: Umarım fakirler intihar eder Zengin konusu olunca Fitesin yanındakini kristal whiskey bardağı sandım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 17:22 Paylaş Dün saat 17:22 Fotoğraflar hep arka taraftan çekiliyor. Makam aracı sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 18:02 Paylaş Dün saat 18:02 Vay be sağ elimle direksiyon tutmayı özledim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Fatih Keskin yazdı: sen lbg uzun dediğin Ankara ya doğru olur Kaş? Ali Gülmez yazdı: zengin arabasında halı paspas olur kauçuk paspas fakirlik göstergesi ama senin kalbin zengin Servet abim gerisi boş Çal çamur Oğuzhan Çakır yazdı: Zengin konusu olunca Fitesin yanındakini kristal whiskey bardağı sandım Çay uygundur Mehmet Yeter yazdı: Fotoğraflar hep arka taraftan çekiliyor. Makam aracı sanırım. La ne olacağıdı 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Direksiyonda oturanı bir yerden çıkaracağım ama Şoför kapısından çıkar gibi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 saat önce Paylaş 12 saat önce pasat iyidi be 3 oda bi salon derya deniz Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Şoför kapısından çıkar gibi Bana da öyle geliyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Fatih Keskin yazdı: gitmeyen Beyle olsun Fatih Keskin yazdı: pasat iyidi be 3 oda bi salon derya deniz Valla pasat küçükmüş la bundan 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Yapılanlar listesine gelelim; Araçta marş motoru yok. Jeneratör marş şarj işini yapıyor. Jeneratör ile krank arasında gergiyi sağlayan zamazingo yamul. Ciddi ses var kayıştı. Parça 45bin tlcik. Yerim ulen dedim söktürdürdüm. Göbekte merkezlemeyi yapan burç aşınmış. Jungheinrich eje116 yük çatalı burcu ile birebir aynı çıktı ölçüleri. Burç 50 tl. Haliyle tükkanı evi arabaları marinayı ipotek ettirip kredi çektim ama değdi. 10500 ay geri ödemeli yaparım artık 5 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Servet Aydın yazdı: Yerim ulen dedim gergiyi de yeme yahu bu kodlu paröayı sordum, parçacı maldivlerde yer ayırtmış tatil için 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Servet Aydın yazdı: Yapılanlar listesine gelelim; Araçta marş motoru yok. Jeneratör marş şarj işini yapıyor. Jeneratör ile krank arasında gergiyi sağlayan zamazingo yamul. Ciddi ses var kayıştı. Parça 45bin tlcik. Yerim ulen dedim söktürdürdüm. Göbekte merkezlemeyi yapan burç aşınmış. Jungheinrich eje116 yük çatalı burcu ile birebir aynı çıktı ölçüleri. Burç 50 tl. Haliyle tükkanı evi arabaları marinayı ipotek ettirip kredi çektim ama değdi. 10500 ay geri ödemeli yaparım artık en sevdiğim tamir türü. milletin uyanıklığını, deneyim irade ve yüksek zeka ile aşmak ve artan para ile şatoma saçma sapan şeyler almak. Çağlar Bayur yazdı: gergiyi de yeme yahu bu kodlu paröayı sordum, parçacı maldivlerde yer ayırtmış tatil için epey süğre önce, bir gece istanbuldan ankaraya otobüsle döndüm. gece 4 gibi filan mecburen taksiye bindim 21 km gidecek. adam nereye dedi dedimki işte çayyolu blabla adam aynen allah dur hanımı arayayım dedi. gecenin köründe evi aradı, hanım çayı böreği salatayı hazırla ben bir saate geliyorum dedi. aha dedim ..ıçtık. hayatımda ödedğim en pahalı taksiydi. bir de gece tarifesi zaten. iki yön otobüs bileti daha ucuzdu o şekil. 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Doğan Arşiray yazdı: en sevdiğim tamir türü. milletin uyanıklığını, deneyim irade ve yüksek zeka ile aşmak ve artan para ile şatoma saçma sapan şeyler almak. epey süğre önce, bir gece istanbuldan ankaraya otobüsle döndüm. gece 4 gibi filan mecburen taksiye bindim 21 km gidecek. adam nereye dedi dedimki işte çayyolu blabla adam aynen allah dur hanımı arayayım dedi. gecenin köründe evi aradı, hanım çayı böreği salatayı hazırla ben bir saate geliyorum dedi. aha dedim ..ıçtık. hayatımda ödedğim en pahalı taksiydi. bir de gece tarifesi zaten. iki yön otobüs bileti daha ucuzdu o şekil. Sana diyorum bu kadar iyi olmayacaksın diye neymiş gece şoföre yazıkmış verdiğin 120 bin maaşı düşün Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu kodlu paröayı sordum, parçacı maldivlerde yer ayırtmış tatil için Türkiye olsa gelemzdi, Maldivler bu sene Türkiye'den ucuzmuş.. Servet Aydın yazdı: Araçta marş motoru yok. Jeneratör marş şarj işini yapıyor. Sonunda değişik bir araban daha oldu.. Çözümün güzel. Sanayideki ustalar da taş yesin.. Güle güle kullan.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Maldivler bu sene Türkiye'den ucuzmuş.. 11 gün gemi ile (17katlı) karayipler turu,+ izmir miami uçuş bileti+ vs. ye iç gez UUUUHHHD= 2100 avro.... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: Sana diyorum bu kadar iyi olmayacaksın diye neymiş gece şoföre yazıkmış verdiğin 120 bin maaşı düşün pis herif ya evet insan böreğe davet eder önce, sonra bırakır . Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Doğan Arşiray yazdı: pis herif ya evet insan böreğe davet eder önce, sonra bırakır . Kol böreği yedirmiş adam ne yapsın daha Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 11 gün gemi ile (17katlı) karayipler turu,+ izmir miami uçuş bileti+ vs. ye iç gez UUUUHHHD= 2100 avro.... 2100 avroya istanbuldan bodruma pegasusla gidip bir hafta tatili zor yaparsın.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Abi ya hybridlerde şanzıman yokmuş diyorlar sende durum nedir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Abi ya hybridlerde şanzıman yokmuş diyorlar sende durum nedir 180'i de geçemiyormuş diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts