Metin Akbal Salı 17:36 Paylaş Salı 17:36 Mehmet Ozyurek yazdı: 180'i de geçemiyormuş diyorlar. 90 dan 160 a hızlanması da kavimler gocunden günümüze olan süreden daha uzun sürüyormuş videolu ispatı var Çağlar abiye de hatırlatma: kulaklıkları sök abi öteki konuda video. KBB ye sıra bulunmuyormuş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 20:39 Paylaş Salı 20:39 Emre Şimşek yazdı: 180’in üzerine niye çıkıyoruz ki? Çıkabiliyor mu diye. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 21:39 Yazar Paylaş Salı 21:39 Metin Akbal yazdı: Abi ya hybridlerde şanzıman yokmuş diyorlar sende durum nedir Çakmadır onlar Mehmet Ozyurek yazdı: 180'i de geçemiyormuş diyorlar. 250 üstü deneyler devam ediyor Emre Şimşek yazdı: 180’in üzerine niye çıkıyoruz ki? Neden çıkmayalım ki🔥 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ehtiyar abim storylerinde posatla 90 yapıyordu hep ama? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Emre Şimşek yazdı: Ehtiyar abim storylerinde posatla 90 yapıyordu hep ama? Eksik çeker fakir şeysiydi o🍆 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Servet Aydın yazdı: Neden çıkmayalım ki🔥 Yasaaaak Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Servet Aydın yazdı: fakir şeysiydi o🍆 ıyy ne öyle Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: Yasaaaak Bayım burası özgürlükler ve medeniyet ülkesi. Lütfen terkedin gidin size uymuyor ise Doğan Arşiray yazdı: ıyy ne öyle Macallan yudumlarken tartışalım fakir toplumları dostum 1 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Bayım burası özgürlükler ve medeniyet ülkesi. Lütfen terkedin gidin size uymuyor ise Burasi Turk yurdu, bende Turk oglu Turk'um, beni yurdumdan kovmayi dusunlenlere ne oldugunu sonuclarinicumle alem bilir. Yuzme biliyon mu sen? (Sozum elbet sana degil, bi yukseldim oyle) 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mertol Kip yazdı: Burasi Turk yurdu, bende Turk oglu Turk'um, beni yurdumdan kovmayi dusunlenlere ne oldugunu sonuclarinicumle alem bilir. Yuzme biliyon mu sen? (Sozum elbet sana degil, bi yukseldim oyle) Biliyor abi ben denedim geçen yıl. Eli de ağır. Kafa ıslakken ne ses çıkıyor be Benim kafa yani 6 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 saat önce Paylaş 8 saat önce konu çok pis yerelre gidiyor ben diyeyim. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Doğan Arşiray yazdı: konu çok pis yerelre gidiyor ben diyeyim. Korkma korkma kilic kinini kesmez Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 saat önce Paylaş 7 saat önce dizel motorun yağ numarası nedir acaba ? hibrti sistem olduğu için farklı bir şey var mı yoksa standart olarak 5w30 mu kullanılıyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Doğan Arşiray yazdı: konu çok pis yerelre gidiyor ben diyeyim. Merak etme sadece okuma modunda tutuyoruz servet abiyi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ali Gülmez yazdı: dizel motorun yağ numarası nedir acaba ? hibrti sistem olduğu için farklı bir şey var mı yoksa standart olarak 5w30 mu kullanılıyor 0W40 İlkay Başaran yazdı: Merak etme sadece okuma modunda tutuyoruz servet abiyi. Bekciye selam söyle Mertol Kip yazdı: Burasi Turk yurdu, bende Turk oglu Turk'um, beni yurdumdan kovmayi dusunlenlere ne oldugunu sonuclarinicumle alem bilir. Yuzme biliyon mu sen? (Sozum elbet sana degil, bi yukseldim oyle) Sakin ol dostum senin sorunun ne ha 1 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Gülmez yazdı: dizel motorun yağ numarası nedir acaba ? hibrti sistem olduğu için farklı bir şey var mı yoksa standart olarak 5w30 mu kullanılıyor 5w30 ACEA C3 yeterince karşılar. Servet Aydın yazdı: 0W40 0w30-0w40 evet, bunlar da olabiliyormuş. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Doğan Arşiray yazdı: konu çok pis yerelre gidiyor ben diyeyim. Bu aslan çok çeker, sahibisi çok şeker. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Sakin ol dostum senin sorunun ne ha Bilmek istediğinden emin misin? yaşı 50 yi geçmiş adama sorununun ne olduğunu sormakta ne biliiim shdhfjjfjf 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bana pil yapmadin, radarimdasin, bittin sen. Yorum bağlantısı
Recommended Posts