Servet Aydın 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Gebze Gayseri Gebze 47 litre yakmakta ne bileyim.. Umarım fakirler ağlar Mehmet Göktürk yazdı: Konu ölmüş Hocam araba yakmayınca konu da az mesajla ekonomik gidiyor İlkay Başaran yazdı: Keşke sahibi de ölhööhöö. Sela mmm 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Gebze Gayseri Gebze 47 litre yakmakta ne bileyim.. Umarım fakirler ağlar Hocam araba yakmayınca konu da az mesajla ekonomik gidiyor Sela mmm Çok yakmış. Ben 46,3 lt ile giderdim aynı yolu. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Keşke sahibi de ölhööhöö. Ben anlamadım yazar ne diyor burda 💣 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Ben anlamadım yazar ne diyor burda 💣 Neler denedik olmuyor olmuyor olmuyor 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Bugün denizli göleti civarı çıtır off ve road yaptım. Milletin ağzından lokmasını düşürmesi çok komikti çıktığım yerlerde 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts