Servet Aydın Dün saat 11:10 Yazar Paylaş Dün saat 11:10 Gebze Gayseri Gebze 47 litre yakmakta ne bileyim.. Umarım fakirler ağlar Mehmet Göktürk yazdı: Konu ölmüş Hocam araba yakmayınca konu da az mesajla ekonomik gidiyor İlkay Başaran yazdı: Keşke sahibi de ölhööhöö. Sela mmm 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 12:34 Paylaş Dün saat 12:34 Servet Aydın yazdı: Gebze Gayseri Gebze 47 litre yakmakta ne bileyim.. Umarım fakirler ağlar Hocam araba yakmayınca konu da az mesajla ekonomik gidiyor Sela mmm Çok yakmış. Ben 46,3 lt ile giderdim aynı yolu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 16:02 Paylaş Dün saat 16:02 İlkay Başaran yazdı: Keşke sahibi de ölhööhöö. Ben anlamadım yazar ne diyor burda 💣 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 16:32 Paylaş Dün saat 16:32 Mehmet Göktürk yazdı: Ben anlamadım yazar ne diyor burda 💣 Neler denedik olmuyor olmuyor olmuyor 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 16:59 Yazar Paylaş Dün saat 16:59 Bugün denizli göleti civarı çıtır off ve road yaptım. Milletin ağzından lokmasını düşürmesi çok komikti çıktığım yerlerde 1 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce İlkay Başaran yazdı: Neler denedik olmuyor olmuyor olmuyor Adam hergün yeniden doğuyor siz hala neler peşindesiniz. 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Bugün denizli göleti civarı çıtır off ve road yaptım. Milletin ağzından lokmasını düşürmesi çok komikti çıktığım yerlerde Video yoksa inanmayız. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Bugün denizli göleti civarı çıtır off ve road yaptım. Milletin ağzından lokmasını düşürmesi çok komikti çıktığım yerlerde İnsan haber verir gel der acil der ne bileyim bir telefon açar Ben arabam kirlenir diye kormam nasıl kirletirim diye uğraşırım 20 saat önce tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Video yoksa inanmayız. Valla inince dedim Hicrete niye çekmedik diye. Gün çok yine çekeriz dedi 😁 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İnsan haber verir gel der acil der ne bileyim bir telefon açar İnsan belki de habersiz gitmeyi seviyordur 🍆 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Valla inince dedim Hicrete niye çekmedik diye. Gün çok yine çekeriz dedi 😁 🍆 Ohoo. Elinde kamerayla inerken basmalıydı tuşa. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Denizli de gölet mi varmış. Deniz yok muymus? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ohoo. Elinde kamerayla inerken basmalıydı tuşa. Milletin şaşkın bakışlarımı evet basmalıydık tuşa 😁 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Servet Aydın yazdı: Gebze Gayseri Gebze 47 litre yakmakta ne bileyim.. Umarım fakirler ağlar Gayseri mi... yaklaşıyon hiç sesin de çıkmıyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Gayseri mi... yaklaşıyon hiç sesin de çıkmıyor Gayseri çıkışta suvas yazan yere bi döneydim sen bilin o zaman 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İnsan haber verir gel der acil der ne bileyim bir telefon açar Ben arabam kirlenir diye kormam nasıl kirletirim diye uğraşırım Tanık istememiş olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Valla inince dedim Hicrete niye çekmedik diye. Gün çok yine çekeriz dedi 😁 İnsan belki de habersiz gitmeyi seviyordur 🍆 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tanık istememiş olabilir cevap olarak yazmış habersiz gitmeyi seviyorum diye yoksa zaten video çekip atardı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İnsan haber verir gel der acil der ne bileyim bir telefon açar Ben arabam kirlenir diye kormam nasıl kirletirim diye uğraşırım Burada yazar bana laf sokmuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts