Servet Aydın Pazar 11:10 Yazar Paylaş Pazar 11:10 Gebze Gayseri Gebze 47 litre yakmakta ne bileyim.. Umarım fakirler ağlar Mehmet Göktürk yazdı: Konu ölmüş Hocam araba yakmayınca konu da az mesajla ekonomik gidiyor İlkay Başaran yazdı: Keşke sahibi de ölhööhöö. Sela mmm 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazar 12:34 Paylaş Pazar 12:34 Servet Aydın yazdı: Gebze Gayseri Gebze 47 litre yakmakta ne bileyim.. Umarım fakirler ağlar Hocam araba yakmayınca konu da az mesajla ekonomik gidiyor Sela mmm Çok yakmış. Ben 46,3 lt ile giderdim aynı yolu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 16:02 Paylaş Pazar 16:02 İlkay Başaran yazdı: Keşke sahibi de ölhööhöö. Ben anlamadım yazar ne diyor burda 💣 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 16:32 Paylaş Pazar 16:32 Mehmet Göktürk yazdı: Ben anlamadım yazar ne diyor burda 💣 Neler denedik olmuyor olmuyor olmuyor 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 16:59 Yazar Paylaş Pazar 16:59 Bugün denizli göleti civarı çıtır off ve road yaptım. Milletin ağzından lokmasını düşürmesi çok komikti çıktığım yerlerde 1 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 20:36 Paylaş Pazar 20:36 İlkay Başaran yazdı: Neler denedik olmuyor olmuyor olmuyor Adam hergün yeniden doğuyor siz hala neler peşindesiniz. 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 20:47 Paylaş Pazar 20:47 Servet Aydın yazdı: Bugün denizli göleti civarı çıtır off ve road yaptım. Milletin ağzından lokmasını düşürmesi çok komikti çıktığım yerlerde Video yoksa inanmayız. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazar 20:50 Paylaş Pazar 20:50 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Bugün denizli göleti civarı çıtır off ve road yaptım. Milletin ağzından lokmasını düşürmesi çok komikti çıktığım yerlerde İnsan haber verir gel der acil der ne bileyim bir telefon açar Ben arabam kirlenir diye kormam nasıl kirletirim diye uğraşırım Pazar 20:51 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 20:50 Yazar Paylaş Pazar 20:50 Mehmet Ozyurek yazdı: Video yoksa inanmayız. Valla inince dedim Hicrete niye çekmedik diye. Gün çok yine çekeriz dedi 😁 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İnsan haber verir gel der acil der ne bileyim bir telefon açar İnsan belki de habersiz gitmeyi seviyordur 🍆 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 20:53 Paylaş Pazar 20:53 Servet Aydın yazdı: Valla inince dedim Hicrete niye çekmedik diye. Gün çok yine çekeriz dedi 😁 🍆 Ohoo. Elinde kamerayla inerken basmalıydı tuşa. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 21:05 Paylaş Pazar 21:05 Denizli de gölet mi varmış. Deniz yok muymus? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 23:07 Yazar Paylaş Pazar 23:07 Mehmet Ozyurek yazdı: Ohoo. Elinde kamerayla inerken basmalıydı tuşa. Milletin şaşkın bakışlarımı evet basmalıydık tuşa 😁 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Pazar 23:36 Paylaş Pazar 23:36 Servet Aydın yazdı: Gebze Gayseri Gebze 47 litre yakmakta ne bileyim.. Umarım fakirler ağlar Gayseri mi... yaklaşıyon hiç sesin de çıkmıyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 05:11 Yazar Paylaş Dün saat 05:11 Abdussamed Acar yazdı: Gayseri mi... yaklaşıyon hiç sesin de çıkmıyor Gayseri çıkışta suvas yazan yere bi döneydim sen bilin o zaman 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İnsan haber verir gel der acil der ne bileyim bir telefon açar Ben arabam kirlenir diye kormam nasıl kirletirim diye uğraşırım Tanık istememiş olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Servet Aydın yazdı: Valla inince dedim Hicrete niye çekmedik diye. Gün çok yine çekeriz dedi 😁 İnsan belki de habersiz gitmeyi seviyordur 🍆 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tanık istememiş olabilir cevap olarak yazmış habersiz gitmeyi seviyorum diye yoksa zaten video çekip atardı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İnsan haber verir gel der acil der ne bileyim bir telefon açar Ben arabam kirlenir diye kormam nasıl kirletirim diye uğraşırım Burada yazar bana laf sokmuş. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Burada yazar bana laf sokmuş. elektrik almış olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Vaktiyle öğrenciyken bilkent yurttaki arkadaşlar otobana çıkmışlar arabayı denemeye istanbul 270 yazısını görünce bari gelelim diye boğaziçine gecenin saat bilmemnesinde yurda gelmişlerdi. Bu da öyle spontane oldu herhalde önce bi dolanayım dedi sonra şurası nasıl derken kendini dağda buldu. Planlı olsa çağırırdı. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Burada yazar bana laf sokmuş. Yok canım niye üstüne alındın ki yoksam sen arabam kirlenir diye araziye girmeyen 4x4 olan abimiz misin öyle düşünsen derede araba yıkma denemeleri yapmazdın Çağlar Bayur yazdı: elektrik almış olabilir Yok daha almadım ben alana kadar baya yaygınlaşır 15 saat önce tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yoksam sen arabam kirlenir diye araziye girmeyen 4x4 olan abimiz misin He len. benim o.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Vaktiyle öğrenciyken bilkent yurttaki arkadaşlar otobana çıkmışlar arabayı denemeye istanbul 270 yazısını görünce bari gelelim diye boğaziçine gecenin saat bilmemnesinde yurda gelmişlerdi. Bu da öyle spontane oldu herhalde önce bi dolanayım dedi sonra şurası nasıl derken kendini dağda buldu. Planlı olsa çağırırdı. Aynen öyle oldu. Arkadaşa yer yurt gezdirirken bak şuraya lr2 ile lr1 ile kj ile sedici ile çıktım bi de buna bakalım dedim. Ama hakket benim diyen iki çeker yarısına bile ulaşamaz. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts