İlkay Başaran 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Umsan daha iyi olurdu abi Servet Aydın yazdı: Unarım fakirler ölüm Olmuş mu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sol şeritte 80 ile. Cık cık cık 90 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Abi fotoğrafı çekmek için sunroofu açık ayağa kalkıp öyle mi cektiniz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Servet Aydın yazdı: Umarım fakirler ölür yine mi şarjı yok Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Abi fotoğrafı çekmek için sunroofu açık ayağa kalkıp öyle mi cektiniz Zengin telefonu ile çektim cicim Çağlar Bayur yazdı: yine mi şarjı yok Evde ne varsa getirdi bağladı şarja sömürdü arabayı 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Servet Aydın yazdı: Evde ne varsa getirdi bağladı şarja sömürdü arabayı Yürüyen santrali bulunca normaldir 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 18:34 Paylaş Cumartesi 18:34 Önder Özcan yazdı: Bu araba yürüyor mu yaa? uçmadığı zamanlar mı 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Cumartesi 19:02 Paylaş Cumartesi 19:02 Önder Özcan yazdı: Bu araba yürüyor mu yaa? İstese yürürmüş 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cumartesi 19:10 Paylaş Cumartesi 19:10 Çağlar Bayur yazdı: uçmadığı zamanlar mı Sökülmediği zamanlar 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 19:14 Paylaş Cumartesi 19:14 Mustafa Tüfekçi yazdı: İstese yürürmüş DMden mi? 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 20:03 Paylaş Cumartesi 20:03 Önder Özcan yazdı: Sökülmediği zamanlar kimdi o söküğünü dikemeyen meslek erbabı kişi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cumartesi 21:44 Paylaş Cumartesi 21:44 Çağlar Bayur yazdı: kimdi o söküğünü dikemeyen meslek erbabı kişi Dikiğini sökemeyenle aynı erbab 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 21:47 Paylaş Cumartesi 21:47 Mustafa Tüfekçi yazdı: İstese yürürmüş E yürüsün o zaman. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 09:51 Paylaş Pazar 09:51 H.Cenk Bayrakçı yazdı: E yürüsün o zaman. Alaman ben Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazar 10:39 Paylaş Pazar 10:39 İlkay Başaran yazdı: Alaman ben Alın yavrum alın. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 20:30 Paylaş Pazar 20:30 Akıllı şeyleri seviyorum. Bu araba da yeterince akıllı.. Bi Sani'nin Cross'u sevemedim. 8 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir Pazartesi 23:33 Paylaş Pazartesi 23:33 Servet abi iyi doğdun, doğum günün kutlu olsun. Yeni oyuncağında hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 06:56 Yazar Paylaş Salı 06:56 Oğuzhan Demir yazdı: Servet abi iyi doğdun, doğum günün kutlu olsun. Yeni oyuncağında hayırlı olsun Kaşınma bebe🍆 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Salı 12:32 Paylaş Salı 12:32 Mehmet Ozyurek yazdı: Akıllı şeyleri seviyorum. Bu araba da yeterince akıllı.. Bi Sani'nin Cross'u sevemedim. Servet Aydın yazdı: Yalan diyor! Bu kadar laf etmesi hep ona olan aşkından, şimdi anladım 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 14:20 Yazar Paylaş Salı 14:20 Sani Gerşon yazdı: Bu kadar laf etmesi hep ona olan aşkından, şimdi anladım Tüketimi muazzam tipi muazzam senin arabanın. Ölüyo kıskançlıktan. Hele bi alsın üff en mikemmel şanzıman motör onda olacak bak gör 😁 2 1 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 15:13 Paylaş Salı 15:13 Servet Aydın yazdı: Tüketimi muazzam tipi muazzam senin arabanın. Ölüyo kıskançlıktan. Hele bi alaın üff en mikemmel şanzıman motör onda olacak bak gör 😁 edremite Pejo ilemi gittin keşke uzun yol videosu çekseydin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts