Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:42 Paylaş Dün saat 09:42 Sol şeritte 80 ile. Cık cık cık Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 09:54 Paylaş Dün saat 09:54 Umsan daha iyi olurdu abi Servet Aydın yazdı: Unarım fakirler ölüm Olmuş mu Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 10:06 Yazar Paylaş Dün saat 10:06 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sol şeritte 80 ile. Cık cık cık 90 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 10:11 Paylaş Dün saat 10:11 Abi fotoğrafı çekmek için sunroofu açık ayağa kalkıp öyle mi cektiniz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 10:18 Paylaş Dün saat 10:18 Servet Aydın yazdı: Umarım fakirler ölür yine mi şarjı yok Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 10:41 Yazar Paylaş Dün saat 10:41 Mehmet Yeter yazdı: Abi fotoğrafı çekmek için sunroofu açık ayağa kalkıp öyle mi cektiniz Zengin telefonu ile çektim cicim Çağlar Bayur yazdı: yine mi şarjı yok Evde ne varsa getirdi bağladı şarja sömürdü arabayı 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 10:44 Paylaş Dün saat 10:44 Servet Aydın yazdı: Evde ne varsa getirdi bağladı şarja sömürdü arabayı Yürüyen santrali bulunca normaldir 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:34 Paylaş Dün saat 18:34 Önder Özcan yazdı: Bu araba yürüyor mu yaa? uçmadığı zamanlar mı 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 19:02 Paylaş Dün saat 19:02 Önder Özcan yazdı: Bu araba yürüyor mu yaa? İstese yürürmüş 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 19:10 Paylaş Dün saat 19:10 Çağlar Bayur yazdı: uçmadığı zamanlar mı Sökülmediği zamanlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 19:14 Paylaş Dün saat 19:14 Mustafa Tüfekçi yazdı: İstese yürürmüş DMden mi? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Önder Özcan yazdı: Sökülmediği zamanlar kimdi o söküğünü dikemeyen meslek erbabı kişi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kimdi o söküğünü dikemeyen meslek erbabı kişi Dikiğini sökemeyenle aynı erbab 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: İstese yürürmüş E yürüsün o zaman. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: E yürüsün o zaman. Alaman ben Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Alaman ben Alın yavrum alın. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts