Önder Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Tüketimi muazzam tipi muazzam senin arabanın. Ölüyo kıskançlıktan. Hele bi alaın üff en mikemmel şanzıman motör onda olacak bak gör 😁 Ama bir noktayı gözden kaçırıyorsun. Emmi zaten o ana dek üretilen en iyi araba neyse onu alıyor. O yüzden o kadar şaapıyor. Ben de olsam öve öve göklere çıkarırdım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Tüketimi muazzam tipi muazzam senin arabanın. Ölüyo kıskançlıktan. Hele bi alaın üff en mikemmel şanzıman motör onda olacak bak gör 😁 Ya bi git.. dikiş görünümlü göğsünü mü seveceğim.. 150 de bağıra bağıra giden 1965 teknolojisi motorunu mu Önder Özcan yazdı: Ama bir noktayı gözden kaçırıyorsun. Emmi zaten o ana dek üretilen en iyi araba neyse onu alıyor. O yüzden o kadar şaapıyor. Ben de olsam öve öve göklere çıkarırdım. Yakıtı dışında ne söyleyeblirsin Qashqaiye.. Hadi buyur konuş. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: edremite Pejo ilemi gittin keşke uzun yol videosu çekseydin. Şöyle; salon koltuğuna teker takıp gezmeyi hayal et Mehmet Ozyurek yazdı: Ya bi git.. dikiş görünümlü göğsünü mü seveceğim.. 150 de bağıra bağıra giden 1965 teknolojisi motorunu mu Yakıtı dışında ne söyleyeblirsin Qashqaiye.. Hadi buyur konuş. Dikiş mikiş az yakıyor bitti. Altında 200bg motorlu arabayla 120'yle viraja girdin 🥃 Naapcan 150'yi bu satten sonra 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Dikiş mikiş az yakıyor bitti. Altında 200bg motorlu arabayla 120'yle viraja girdin 🥃 Naapcan 150'yi bu satten sonra Ben 155 sabit giderken, sen sağ koltukta horlaya horlaya uyuyordun len. 2 saat öyle gittim. Yerine göre gidilir. Sani’den arabayı alıp deneyelim. Bakalım horlayabilecek misin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts