Servet Aydın 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: koca ekran var türlü türlü ibreler var, devir ibresi nerede Devir power devri naapacan motor devrini? Arkadaki dönüyor 12.000 öndeki 5000 Mertol Kip yazdı: pil göstergesi de yok. dandik bu araba. Var cicim seçenekler arasında 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Servet Aydın yazdı: Devir power devri naapacan motor devrini? Arkadaki dönüyor 12.000 öndeki 5000 Var cicim seçenekler arasında 12bin devir xok degil mi? Benim duldul 4100 devir mi ne ceviriyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Anca. Motor güçsüz devirle yürütüyor 1700kg kasayı Mertol Kip yazdı: 12bin devir xok degil mi? Benim duldul 4100 devir mi ne ceviriyor. Sanmam. Senin araçta 9-10bin dd vardır rahat. Vites kutusu yoksa şayet Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Böyle vites göstergeli arabam olacak yeniden yazılım yazardım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Pompada kaç çıkıyor abi. Benim egea 3.5 gösteriyordu ama pompada 3.9 çıktı. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Önder Özcan yazdı: Olsa da pinsek. Ne pineçeğuz yaaaa. Vermez vermez 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Fazla Araç Kullanınca Motor Eller havaya da olabilir turbosu da uf olmuş olabilir 🍆 1 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fakir olunca resim bende böyle görünüyor ; 9 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Fazla Araç Kullanınca Motor Eller havaya da olabilir turbosu da uf olmuş olabilir 🍆 Datça yollarında benim arabada biraz uf olmuş gibi oldu sonra tempoya düşürdüm biraz dinleneceğim motor kendine geldi. Egea'da yüksek irtifa hastalığı varmış Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce abi geçmiş olsun umarım söylediklerin gerçek değildir. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Anca. Motor güçsüz devirle yürütüyor 1700kg kasayı Sanmam. Senin araçta 9-10bin dd vardır rahat. Vites kutusu yoksa şayet E yoook,( bence vites kutusu olmaliydi) Ve teknik speclerde 4130 mu ne yaziyor. (4370 miş) Ali Darbaz yazdı: Pompada kaç çıkıyor abi. Benim egea 3.5 gösteriyordu ama pompada 3.9 çıktı. Aklın fikrin pompada shdjdjdjdj 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Fazla Araç Kullanınca Motor Eller havaya da olabilir turbosu da uf olmuş olabilir 🍆 Geçmiş olsun abi. Talha Bilgi yazdı: Fakir olunca resim bende böyle görünüyor ; Rengi çok güzelmiş, siz mi yetiştirdiniz? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Geçmiş olsun Servet abi. İnşallah büyük bir sorun değildir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce 12 litre yağ koymayın olm motora. Sonra niye turbo patlıyor Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: 12 litre yağ koymayın olm motora. Sonra niye turbo patlıyor para mok... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Servet Aydın yazdı: 12 litre yağ koymayın olm motora. Sonra niye turbo patlıyor Arap usta mi buldun, bu kadar yağ bol kullandığına göre Yorum bağlantısı
Recommended Posts