Mehmet Göktürk Dün saat 04:25 Paylaş Dün saat 04:25 Çağlar Bayur yazdı: tuzlu suda kalmış (deniz motoru) motorun 8 lik civatası nasıl sökülür not: konu kumsal deniz güneş yağı içerir pürmüzle ısıt wd 40 sık soğuyunca.. bir gün bekle sonra yine ısıt tekrar. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 07:21 Paylaş Dün saat 07:21 Mertol Kip yazdı: Evli bir insan neden BMW alsın ki? Ha adam elli yaş üstü ve araba üstü açıksa onu anlarım, eşi boşanmaya direniyordur falan filan Demek ki dertler birken iki olsun istemiş olabilir.. 1 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 08:37 Paylaş Dün saat 08:37 Mehmet Yeter yazdı: Demek ki dertler birken iki olsun istemiş olabilir.. Insanın kendine ettiğini başkası yapamaz zaten 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 12:22 Yazar Paylaş Dün saat 12:22 Yanlış yağ çubuğu hatası giderildi 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 12:41 Paylaş Dün saat 12:41 Servet Aydın yazdı: Yanlış yağ çubuğu hatası giderildi Geçmiş olsun Abi, çok masraf çıkarmadı inşallah Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Dün saat 12:45 Paylaş Dün saat 12:45 Ben bu konuyu yeni gördüm, etçi nin önündeki kara çirkin şey hibritmiymiş. 😂 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 12:47 Paylaş Dün saat 12:47 Çağlar Bayur yazdı: tuzlu suda kalmış (deniz motoru) motorun 8 lik civatası nasıl sökülür not: konu kumsal deniz güneş yağı içerir Balata spreyini basardım Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Dün saat 16:36 Paylaş Dün saat 16:36 Servet Aydın yazdı: Yanlış yağ çubuğu hatası giderildi Neymis yani sorun, ne yapildi? 1 kisiyi anlamak icin decoder lazimdi, sana da bulasti galiba. @Mustafa Tüfekçi alt yazi var mi? 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Emin Önal yazdı: Balata spreyini basardım wd 40 bi tüp bitti Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: wd 40 bi tüp bitti Olay yerinden bildiriyorsan son durum nedir abi? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Erdem Doğan yazdı: Neymis yani sorun, ne yapildi? 1 kisiyi anlamak icin decoder lazimdi, sana da bulasti galiba. @Mustafa Tüfekçi alt yazi var mi? Öyle yazınca şotanın tercümanı gibi hissettim. Yani diyorki 12 litre yağ koyan Arap değildi de yağ çubuğunu takan usta olaya Fransız idi 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Olay yerinden bildiriyorsan son durum nedir abi? Olay büyük Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce İlkay Başaran yazdı: Olay büyük ne bilion gördün mü Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Şok şok şok.... Yağ çubuğu bipper 1.9'un. Kısaymış. Yağ eksik dedik fulledik. Oldu mu sana bi dünya yağ blokta mis gibi. Motor bloğu zayıf yerden ki burada turbo içindeki sızdırmazlık contaları ( su hattı içinmiş ) patlatıp yağ çekiyor manifold. Turbo onarıldı. Bakım yapıldı karayoluna çıkıldı. Ancak ufak bir sorun gördüm bakıcam yarın. 25bin tl ile kurtulduk sanırım başka bişe çıkmazsa 4 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ne bilion gördün mü Malum oldu yha Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce İlkay Başaran yazdı: Malum oldu yha Taştır o gördüğün 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Servet Aydın yazdı: . Ancak ufak bir sorun Tekrar geçmiş olsun ama ne kadar ufak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Servet Aydın yazdı: patlatıp yağ çekiyor manifold. bayılırım yüksek rpm e maslakta 5 blok yangın söndürmeye koşmuştu, bişi yok bişi yok diyotdum da dumandan seçebilseler dövrlerdi 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Abi yanlış yağ çubuğu da yağ ölçüm yapılmışsa ve fazla yağ konduğu için egzozdan sürekli duman atması gerekmez miydi. Erken Teşhir yapılamaz mıydı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi yanlış yağ çubuğu da yağ ölçüm yapılmışsa ve fazla yağ konduğu için egzozdan sürekli duman atması gerekmez miydi. Erken Teşhir yapılamaz mıydı. Egzozdan niye duman atsın? Yanma odasına nereden inecek fazla yağ? 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Servet Aydın yazdı: Şok şok şok.... Yağ çubuğu bipper 1.9'un. Kısaymış. Yağ eksik dedik fulledik. Oldu mu sana bi dünya yağ blokta mis gibi. Motor bloğu zayıf yerden ki burada turbo içindeki sızdırmazlık contaları ( su hattı içinmiş ) patlatıp yağ çekiyor manifold. Turbo onarıldı. Bakım yapıldı karayoluna çıkıldı. Ancak ufak bir sorun gördüm bakıcam yarın. 25bin tl ile kurtulduk sanırım başka bişe çıkmazsa Takan boyuta takılmamış demekki, zaten kuyu derin değil, ip kısadır di mi 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Sani Gerşon yazdı: Egzozdan niye duman atsın? Yanma odasına nereden inecek fazla yağ? M539 kanalında masareti yanlış çubuk nedeniyle fazla yağdan pcv valfi ve turbodan yağ basıyordu motora. Duman atıyordu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ali Darbaz yazdı: turbodan yağ basıyordu motora. bu cümleyi okuma hızından da daha yüksek ivme ile motor sonsuz devire uzar tdci motorda, elektron gibi, orada denemez oradaydı denir uzay zaman farklı çalışıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mertol Kip yazdı: Takan boyuta takılmamış demekki, zaten kuyu derin değil, ip kısadır di mi İyi de işlev de yokmuş 😂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts