Mehmet Göktürk Dün saat 07:27 Paylaş Dün saat 07:27 yerdeki beton tutmuyor neresi bu Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 07:42 Paylaş Dün saat 07:42 Mehmet Göktürk yazdı: yerdeki beton tutmuyor neresi bu Bilmiyorum Hocam. Bana da bir Dost gönderdi. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Dün saat 07:47 Paylaş Dün saat 07:47 Fabrika bile üretimi durdurdu korkudan . https://www.webtekno.com/peugeot-508-uretimi-durdurdu-h158790.html 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:50 Paylaş Dün saat 07:50 Ersen Tapan yazdı: Fabrika bile üretimi durdurdu korkudan . https://www.webtekno.com/peugeot-508-uretimi-durdurdu-h158790.html Alma zamanı. .daha da değerlenir artık 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 07:52 Paylaş Dün saat 07:52 Servet Aydın yazdı: Allroad rakibi imansız abartmayalım lütfen... Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 10:55 Yazar Paylaş Dün saat 10:55 Ersen Tapan yazdı: Fabrika bile üretimi durdurdu korkudan . https://www.webtekno.com/peugeot-508-uretimi-durdurdu-h158790.html Fek yi ! Diyorum bişeyi yok etmek için beni gönderin. 23 yılı bi çırpıda tarihe gömme yeteneğim var Doğan Arşiray yazdı: abartmayalım lütfen... G55 rakibi diyelim? 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 12:13 Paylaş Dün saat 12:13 https://www.drive.com.au/reviews/peugeot-508-rxh-review/ Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 12:45 Yazar Paylaş Dün saat 12:45 Batarya maliyetini çıkardım. 504 adet pil kullanılacak. Kapasite C15 9Ah. 80bin tl 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 13:14 Paylaş Dün saat 13:14 Servet Aydın yazdı: Batarya maliyetini çıkardım. 504 adet pil kullanılacak. Kapasite C15 9Ah. 80bin tl Sadece bozukları değiştirsek? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 13:15 Paylaş Dün saat 13:15 Servet Aydın yazdı: Batarya maliyetini çıkardım. 504 adet pil kullanılacak. Kapasite C15 9Ah. 80bin tl 9AH çok iyi bir kapasite. Benim arabada 5AH mi ne var. Bayağı uzun bir elektrik kullanımı sunacaktır sanırım. Bir de C15 yetiyor mu? Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 14:23 Paylaş Dün saat 14:23 Servet Aydın yazdı: Batarya maliyetini çıkardım. 504 adet pil kullanılacak. Kapasite C15 9Ah. 80bin tl 508 adet olsun da bir şeye benzesin. 504 ne a 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 14:24 Paylaş Dün saat 14:24 Punto kaynak hala yok mu aldın mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Servet Aydın yazdı: C15 Yerine C4o kullansak. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 23 saat önce Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Bi de BUH vardı bir zamanlar? Neydi o? Hasan Karabekiroglu yazdı: Hee yaa güzel arabaydı rahmetli. Kim sattırdıysa mis gibi, cıncık gibi karizma arabaydı. Mehmet Yeter yazdı: Pembe gibi bir araba miydi yoksa vişne rengi miydi? Afrikalı bir arkadaş vardı adı Bah. Baya ugrasirdik. 🙂 23 saat önce tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Sani Gerşon yazdı: 9AH çok iyi bir kapasite. Benim arabada 5AH mi ne var. Bayağı uzun bir elektrik kullanımı sunacaktır sanırım. Bir de C15 yetiyor mu? Sendeki ile aynı piller. C10 performansı nırmalde Önder Özcan yazdı: 508 adet olsun da bir şeye benzesin. 504 ne a Mesafe Kalıplarına uymuyor Mehmet Göktürk yazdı: Punto kaynak hala yok mu aldın mı? Almadım daha 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sadece bozukları değiştirsek? Öule yapalım evet. Sonra senin dedğin gibi kapasite arttırmı olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Balans problemi olabilir çıkma batarya pili al o zaman Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Balans problemi olabilir çıkma batarya pili al o zaman Pilci ile görüştüm. Aynı seri ve kapasite 3x 3ah pili paralel kullanırız dediydi Önce bi hasara bakalım. Haftaya sökerim gibi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Pilci ile görüştüm. Aynı seri ve kapasite 3x 3ah pili paralel kullanırız dediydi Önce bi hasara bakalım. Haftaya sökerim gibi Pilden kurban olmaz benden söylemesi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Batarya maliyetini çıkardım. 504 adet pil kullanılacak. Kapasite C15 9Ah. 80bin tl Kapasite artışı olacakmı. Eskisin fabrikasyon kaç kw idi sen uprade edince kaç kw olacak. Abi birde bunda alternatörden tahrik demi var. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kapasite artışı olacakmı. Eskisin fabrikasyon kaç kw idi sen uprade edince kaç kw olacak. Abi birde bunda alternatörden tahrik demi var. Kapasite 5ah 1.2kwh. 9ah ile 2kw kabaca. Alternatör desteği var evet. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Aytac Sakal yazdı: 🙂 Servet teselli ikramiyesi ile yetinecek maalesef. 1 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts