Mehmet Göktürk Perşembe 14:12 Paylaş Perşembe 14:12 Doğan Arşiray yazdı: E tiguan? audi demesi daha güzel. o da satılık. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 14:48 Paylaş Perşembe 14:48 İlkay Başaran yazdı: Ve passat tavan barı yakında tiguan barı da sırada Şaka bir yana iyice hurda toplayıcı da olmuşuz. 250w güneş paneli var, ups ler var. bilgisayar var var da var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 15:04 Paylaş Perşembe 15:04 Mehmet Göktürk yazdı: 250w güneş paneli var, ups ler var yanayana arıom ama ya Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 15:15 Yazar Paylaş Perşembe 15:15 Önder Özcan yazdı: Bana bi gülme geldi. Gülme sende Çağlar Bayur yazdı: yanayana arıom ama ya Başka konuya kışt Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 17:00 Paylaş Perşembe 17:00 Mehmet Göktürk yazdı: yakında tiguan barı da sırada Şaka bir yana iyice hurda toplayıcı da olmuşuz. 250w güneş paneli var, ups ler var. bilgisayar var var da var. Benim ilan var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 19:23 Paylaş Perşembe 19:23 Servet Aydın yazdı: Gülme sende Başka konuya kışt yooooekkk yeyeaaaa Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 21:10 Yazar Paylaş Perşembe 21:10 Çağlar Bayur yazdı: yooooekkk yeyeaaaa Upiesler ve paneller bana lazım. 7bin altı fatura gelmiyor 🍆 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 21:12 Paylaş Perşembe 21:12 Servet Aydın yazdı: Upiesler ve paneller bana lazım. 7bin altı fatura gelmiyor 🍆 Elektrikli araç doldurunca gör. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Servet Aydın yazdı: Upiesler ve paneller bana lazım. 7bin altı fatura gelmiyor 🍆 yaee bana ne yaaaeeee kıştttt, hocaya şikayet ederim seni Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yaee bana ne yaaaeeee kıştttt, hocaya şikayet ederim seni Botun patlaya Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Botun patlaya hocammmmm king defterimi karalıoooo 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hocammmmm king defterimi karalıoooo kırmızı defter mi? şşt. bayram bayram.. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Elektrikli araç doldurunca gör. Sana ne kadar fatura geldi ve bunun kac kw i arabadan dolayi? Ben dogru ornek olmadigim icin bu hesabi net yapamiyorum ondan sordum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Kabaca tüketim iki katına çıktı ancak daha 5000 barajını geçmedim sanırım 3-4 bin lira gelir normal şartlarda Yorum bağlantısı
Recommended Posts