Çağlar Bayur 11 Aralık 2025 Paylaş 11 Aralık 2025 Servet Aydın yazdı: Ne ara çöküldü anlayamadıM aa bak kuş Fatih Keskin yazdı: he mercedes te kullanırken görürsün ellerimle montaj işi bende 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Aralık 2025 Paylaş 11 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: aa bak kuş ellerimle montaj işi bende sağ far hafif dışa aşağıya bakıyor ince ayarı da yaparsın artık Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Aralık 2025 Paylaş 11 Aralık 2025 @Servet Aydın abi yoksa CrisFix senmisin ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2025 Paylaş 11 Aralık 2025 Fatih Keskin yazdı: sağ far hafif dışa aşağıya bakıyor ince ayarı da yaparsın artık hep sol şeritte olunca normal o Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık 2025 Yazar Paylaş 11 Aralık 2025 Burada böyle söküp satıcam de döverler Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak Pejomuza da yepisyeni volan takıldı. Kaldı battery. Haftaya nasipse yolcudur pilimiz. Güncel kapasite 1.8ah. Orjinal hali 5.5ah. Yapılacak olan zorlanırsa 35, yok güle oynaya yapalım denirse 20ah olacak 3 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Ben kaymasın diye tuttum. Kaymış ama geç kalmışsın abi.😂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Volan değişimi sonrası kalibrasyona gerek kaldı mı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak Ali Darbaz yazdı: Volan değişimi sonrası kalibrasyona gerek kaldı mı Takan yaptı Mehmet Göktürk yazdı: 20Ah iyidir. Satılır gider fıstık. Pek satma planım yok hocam. Çok iyi kombin. Ha alanda olabilecek en iyi aracı alır orası ayrı. Bi düşün 70 litre ile 2500km hemde 4x4 D sınıfı makina 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts