Tamer Topaç 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Köksal Yılmaz yazdı: Görene kadar göz bozukluğum arttı, nette bakınca belli oldu Genişlet Şimdi farkettim. Murat Gedik yazdı: Bu vites ne tür bir otomatik? Neden P yok? Genişlet Yarı otomatik. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Yavaşlamak için Frene basınca motor hala stop kalıyor mu yoksa çalışıyor mu? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Köksal Yılmaz yazdı: Görene kadar göz bozukluğum arttı, nette bakınca belli oldu Genişlet Sağdaki yağ soldaki hararet gibi çok basit bi denklem kurulabilir aslında. Murat Gedik yazdı: Bu vites ne tür bir otomatik? Neden P yok? Genişlet P ye alırsa şanzıman kilitlenir diye. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Köksal Yılmaz yazdı: Görene kadar göz bozukluğum arttı, nette bakınca belli oldu Genişlet Zamanında sw'lerine çok baktım da cesaret edemedim, biraz göz aşınalığı da var 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs vaaay bu sistemi neden getirmediler türkiyeye acaba. harika fikir di ilk çıktığında. hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Bende prius baktım 700 tl istediler. Attım @Servet Aydın abi olar dedi. SOnra c3 e fan takalım diyince irtibatı kopardı. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mayıs Yazar Paylaş 23 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yavaşlamak için Frene basınca motor hala stop kalıyor mu yoksa çalışıyor mu? Genişlet Çalışıyor beya stop halinde belli olmuyor Ali Darbaz yazdı: Bende prius baktım 700 tl istediler. Attım @Servet Aydın abi olar dedi. SOnra c3 e fan takalım diyince irtibatı kopardı. Genişlet Özelden teknik destek vermiiim veya fikir. Ayrıcana olmayan bişeyi olma sorusu herzaman soğuk baktığım sorularda bir numara. Fikrin mi var, yap gör paylaş 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yavaşlamak için Frene basınca motor hala stop kalıyor mu yoksa çalışıyor mu? Genişlet Şanzımanı bile var bunun. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Servet Aydın yazdı: Çalışıyor beya stop halinde belli olmuyor Özelden teknik destek vermiiim veya fikir. Ayrıcana olmayan bişeyi olma sorusu herzaman soğuk baktığım sorularda bir numara. Fikrin mi var, yap gör paylaş Genişlet kötü. çok kötü. peki klima açıkken motor stop halde bekliyebiliyor mu? beklEyebiliyor mu Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Servet Aydın yazdı: Fikrin mi var, yap gör paylaş Genişlet Benim çok böyle ama Yapıp paylaşınca biraz dalga konusu olabiliyor. Zihni Sinir proceler... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Servet Aydın yazdı: Çalışıyor beya stop halinde belli olmuyor Özelden teknik destek vermiiim veya fikir. Ayrıcana olmayan bişeyi olma sorusu herzaman soğuk baktığım sorularda bir numara. Fikrin mi var, yap gör paylaş Genişlet motor kaputum okadar dar ki , elim bile hiç bir yere sığmıyor. ön tamponun sökülmesi gerek. ön tamponu sökersem ayarı bozulur falan cesaret edemiyorum. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs @Servet Aydınkendime almış kadar sevindim abi tam senlik bir araç ve güzel proje yaparsın sen yapamazsan zaten kimse yapamaz ama yaşlılık belirtileri göstermiş kendini. Emmi yi çekerken parmağın kadraja girmiş Doğum günün kutlu olsun nice senelere 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Bende prius baktım 700 tl istediler. Attım @Servet Aydın abi olar dedi. SOnra c3 e fan takalım diyince irtibatı kopardı. Genişlet motoru yağ yaktığı için değişmiş olan mı? 250bin km de? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Murat Gedik yazdı: Bu vites ne tür bir otomatik? Neden P yok? Genişlet TRAF yazan yer trafo modu mu abi. Trafoya bağlayıp enerci mi çekiyor. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: turbosuz kiprit olmaz olsun Genişlet yarın alıyorum seni gidip deneyelim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Fatih Keskin yazdı: yarın alıyorum seni gidip deneyelim Genişlet 00:01 de yani saatler ayarlı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Ne çakmakmış be arkadaş. Genişlet yiğidin çakmağı masada olur Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: yiğidin çakmağı masada olur Genişlet oldu da çakmaksız kaldık işte. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs İlkay Başaran yazdı: oldu da çakmaksız kaldık işte. Genişlet yiğitler olmasa biz napardık, ateşsiz kalırdık 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mayıs Yazar Paylaş 23 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: kötü. çok kötü. peki klima açıkken motor stop halde bekliyebiliyor mu? beklEyebiliyor mu Genişlet Kötü olan ne? Ortam ısısı ayarlı değerde ise çalışmıyor blok Yorum bağlantısı
Recommended Posts