Servet Aydın Pazartesi 16:11 Yazar Paylaş Pazartesi 16:11 Hasan Karabekiroglu yazdı: Sana bir dremel hediye etmek istiyorum. Bu dremelli hali 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 16:15 Paylaş Pazartesi 16:15 Mehmet Ozyurek yazdı: Farcıya gitsen, o 1000 lira açma parası alırdı.. sonra farı beyinciye gönderdi.. 3000 lira da o alır Masaj koltuk var mı bunda akıllı koltuk yani Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 18:19 Paylaş Pazartesi 18:19 Fatih Keskin yazdı: iyi hatırlattın bugün bizim sanayi bölgesinin elektriği komple yoktu. şüphe etmedim değil. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 18:38 Paylaş Pazartesi 18:38 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Masaj koltuk var mı bunda akıllı koltuk yani Yaparız. Derdin o olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 19:10 Paylaş Pazartesi 19:10 oo hayırlı olsun Servet, bu ne hız, hemde kalem pilli kiprit, tizz batarya modlaması yapıla, tamda sana oyanamalık araç çıktı 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 06:11 Paylaş Dün saat 06:11 Servet Aydın yazdı: Efenim bilindiği üzere çok estetik çalışırım. Mehmet Ozyurek yazdı: Kes şurayı, bozuk diyota ulaşırız. Su falan alırsa, bendeyken yoktu, peşinen söylim Çağlar Bayur yazdı: asitsiz delmesiz kesmesiz bişiler yapsak olmuyo rmu yahu stop lamban yanmıyor işte, füzyon anlatır gibi... töbe..... Ondan sonra oksitlenmiş, dur şunu sıkalım, yok musluğum karardı 9 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 06:18 Paylaş Dün saat 06:18 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Masaj koltuk var mı bunda akıllı koltuk yani Koltukları değiştirme arifesindeyken bakayım dedim. Değişik değişik şeyler çıktı . Dm please 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 06:58 Paylaş Dün saat 06:58 Önder Özcan yazdı: Düşme Tamer, Tamerim düşme. Biz daha düşmedik Abi . 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 07:01 Paylaş Dün saat 07:01 Servet Aydın yazdı: Reklamda mı yapmıyah Pahalı bir reklama benziyor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 07:06 Paylaş Dün saat 07:06 Ali Cihangiroğlu yazdı: oo hayırlı olsun Servet, bu ne hız, hemde kalem pilli kiprit, tizz batarya modlaması yapıla, tamda sana oyanamalık araç çıktı patlatmasa bari bunlar iyi günlerimiz. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 07:11 Paylaş Dün saat 07:11 Servet Aydın yazdı: Reklamda mı yapmıyah Plakalığım kırık kırık geziyorum ben de. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 07:48 Yazar Paylaş Dün saat 07:48 Emin Önal yazdı: Pahalı bir reklama benziyor Bi sussan Tamer Topaç yazdı: Plakalığım kırık kırık geziyorum ben de. Bana ne ! Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 08:00 Paylaş Dün saat 08:00 Servet Aydın yazdı: Bana ne ! Üzüldüm. Oysaki, 815 arabamda ücretsiz reklam verecektin. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 08:24 Yazar Paylaş Dün saat 08:24 Tamer Topaç yazdı: Üzüldüm. Oysaki, 815 arabamda ücretsiz reklam verecektin. Yalan! 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 08:36 Paylaş Dün saat 08:36 Bence kapılara ve kaputa yazı ve ruhsata işleme gerek sanki En azından arka bagaj kenarına logo neydi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 10:34 Yazar Paylaş Dün saat 10:34 Mehmet Göktürk yazdı: Bence kapılara ve kaputa yazı ve ruhsata işleme gerek sanki En azından arka bagaj kenarına logo neydi? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 10:54 Paylaş Dün saat 10:54 Logo daki fişin üzerindeki S nin manası çok derin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:48 Paylaş Dün saat 11:48 Emin Önal yazdı: Ondan sonra oksitlenmiş, dur şunu sıkalım, yok musluğum karardı kumsalda ayaklar suda iken 101 mi çevirsek? 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık Dün saat 12:28 Paylaş Dün saat 12:28 Sayın abim, aman dikkat et. Başkan bu aralar peugeot içinden geçecek bir araç arayıp duruyor. Bu öfke nedendir bilmiyorum. Bu arada hayırlı uğurlu olsun araban abicim. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:31 Paylaş Dün saat 12:31 Serhat Işık yazdı: Sayın abim, aman dikkat et. Başkan bu aralar peugeot içinden geçecek bir araç arayıp duruyor. Bu öfke nedendir bilmiyorum. Bu arada hayırlı uğurlu olsun araban abicim. tam var ya, doldur bagajı vur yola 3lt/100km 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts