Emre Şimşek Perşembe 20:31 Paylaş Perşembe 20:31 Fark ettim ki motorla ilgili havadisleri hep başkalarının başlığına yazıyorum. Hem derli toplu olsun hem de başka dükkanların önünü kapatmayalım. Benim motor konum da bu olsun. Bu başlık altında şimdiye kadar bindiğim 2 tekerleri ve bununla ilgili şeyleri paylaşacağım. Özetle: İlk defa çocukken babamın Bionic Mobiletine binmiştim. O mobileti lise yıllarımda epey sürdüm sonra uzun bir ara 2 tekerli bir vasıtam olmadı. 2017’de 31 yaşımdayken komşudan kırmızı bir 75 model Av7 alıp 1 sene boyunca restore ettim. Yine 2017’de 78 model izh planet 3 alıp 2 sene binip sattım. 2018’de Cuma namazı cemaatinin birinden sanırım 87 model siyah Hydro Mobilet aldım, babamın bionic’e çok benziyor.. Mayıs 2025’te A sınıfı ehliyet aldım. 22 Mayıs 2025 tarihi itibari ile kask, buf, mont, level2 koruma, eldiven, pantolon ve botumu tamamlamış oldum. Mobiletlerin ikisini de Kayseri’ye yollamıştım. Şimdi geriye bir tek Hero X-Pulse 200 4v almak kaldı. Nihai hedefimse Crf 250 alıp dağ tepe köy gezmek. Trafiğe girme niyetim hiç yok. Motor sürmekten zevk alsam da trafikten çok çekiniyorum. Tek derdim yakın çevredeki yol ya da yola benzeyen bütün yerleri keşfetmek. Ben zehri aldım galiba 21 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 20:45 Paylaş Perşembe 20:45 Hayırlı olsun, en kısa zamanda motoruna da kavuşursun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 20:47 Paylaş Perşembe 20:47 konuya motor da katılsa tam olacak yani. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 20:59 Paylaş Perşembe 20:59 Hayırlı olsun şimdiden. Arazi can cidden. Motoru stop edince o kuşları dinlemek ... 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 04:40 Paylaş Dün saat 04:40 Sana sepetsiz r75 yakışırmış. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hayırlı olsun Emre Bu da tamam sıradakiiiii Her şey @Ahmet Kiriş yüzünden farkındasınız değil mi ? 1 1 3 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hayırlı olsun, birebir aynı mantıkla kullanıyorum trafik görmeden hafta sonları abimle beraber orman turları yapıyoruz. Sıcaklık geçişlerini hissetmek, sürerken çam kokusunu almak mükemmel. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 22 saat önce Paylaş 22 saat önce 2017’de 31 yaşımdayken komşudan kırmızı bir 75 model Av7 alıp 1 sene boyunca restore ettim. Şunu okurken bir an inanamadım, 8 sene oldu mu ya bu foruma üye olalı dedim, ben bu konuyu dün gib hatırlıyorum Emre hayırlı olsun en kısa zamanda motoru da almak nasip olur inş. Trafik beni de korkutuyor çok haklısın ama zamanla alışıyorum galiba, hız yapmadan sakin sakin kullanmaya devam Bu arada 40a yaklaşanlara bir şey oluyor sanırım 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Yine kaşıntım tuttu. 22 saat önce tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Bu hero x pulse herkesi heveslendiriyor anlasilan. Ben ısrarla 210 modelini bekleyecegim. Şimdilik Yamaha YBR bana yetiyor da artıyor bile. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Kıyafetlerin güzelmiş. Çeyizi halletmişsin, geriye hayırlı bir kısmet bulmak kalmış. Hydro ile bionik farkı ne? 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Dügün dernek motor sürme sahneleri aklıma geldi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Alpay Sumer yazdı: Dügün dernek motor sürme sahneleri aklıma geldi Cabrio reno 12 tek geçerim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts