İlkay Başaran Cumartesi 13:51 Paylaş Cumartesi 13:51 Alpay Sumer yazdı: Uff cok yaşlanmışsın Üzüldüm ya.. Saçlar gitmiş, yüze kırışıklar düşmüs.. Motorda ben yaşlanmadımın dışa yansımasıdır bence Tam tersi. Motora uzak olmak yaşlanmanın belirtisidir. 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cumartesi 13:53 Paylaş Cumartesi 13:53 İlkay Başaran yazdı: Tam tersi. Motora uzak olmak yaşlanmanın belirtisidir. Hep derler ah bi motorum olsa söyle böyle.. İlerde alacam ilerde alacam vs vs. iste o ileri bura Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 13:56 Paylaş Cumartesi 13:56 Alpay Sumer yazdı: Hep derler ah bi motorum olsa söyle böyle.. İlerde alacam ilerde alacam vs vs. iste o ileri bura O değil de benim saçlar gitmiş ya şuan fark ettim 1 6 Yorum bağlantısı
Cem Işık Cumartesi 15:48 Paylaş Cumartesi 15:48 İlkay Başaran yazdı: O değil de benim saçlar gitmiş ya şuan fark ettim Benimkiler yerli yerinde duruyor, lazımsa göndereyim lepiskalarımdan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 18:04 Paylaş Cumartesi 18:04 İlkay Başaran yazdı: Abi hiç berrak bir akarsuda siyah çakıl taşları gördün mü? Gördüm. Ee nolacak. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 18:07 Paylaş Cumartesi 18:07 Mehmet Ozyurek yazdı: Gördüm. Ee nolacak. Nereden bileyim sen görmüşsün. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cumartesi 18:57 Paylaş Cumartesi 18:57 İlkay Başaran yazdı: O değil de benim saçlar gitmiş ya şuan fark ettim Yazmiiim yazmiiim diye cok zorluyordum bende sağol ilkay 😂 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 05:49 Paylaş Dün saat 05:49 Planet 5 ler vardı, daha önce Rus Göçmen, Kambur göçmen vs. Daha sonra, Kadir İnanır'ın filminde bile oynayan kırmızı Java lar. MEZ vs. Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 06:28 Paylaş Dün saat 06:28 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir araç sürmek için bu kadar çaba harcanması bana çok eziyetli geliyor Bu sebeple motora heves edemiyorum.. En zevklisi hazırlığı zaten. Birazdan açacağın gazı ve rüzgarın vuruşunu düşünerek aheste aheste giyinmek, adrenalinin yüklenmeye başladığı anlar.. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 06:49 Paylaş Dün saat 06:49 Emin Önal yazdı: En zevklisi hazırlığı zaten. Birazdan açacağın gazı ve rüzgarın vuruşunu düşünerek aheste aheste giyinmek, adrenalinin yüklenmeye başladığı anlar.. Magnum reklamı gibi. ''Kızgın kumlardan serin sulara atlamak'' 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts