İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Alpay Sumer yazdı: Uff cok yaşlanmışsın Üzüldüm ya.. Saçlar gitmiş, yüze kırışıklar düşmüs.. Motorda ben yaşlanmadımın dışa yansımasıdır bence Tam tersi. Motora uzak olmak yaşlanmanın belirtisidir. 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: Tam tersi. Motora uzak olmak yaşlanmanın belirtisidir. Hep derler ah bi motorum olsa söyle böyle.. İlerde alacam ilerde alacam vs vs. iste o ileri bura Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Alpay Sumer yazdı: Hep derler ah bi motorum olsa söyle böyle.. İlerde alacam ilerde alacam vs vs. iste o ileri bura O değil de benim saçlar gitmiş ya şuan fark ettim 5 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: O değil de benim saçlar gitmiş ya şuan fark ettim Benimkiler yerli yerinde duruyor, lazımsa göndereyim lepiskalarımdan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Abi hiç berrak bir akarsuda siyah çakıl taşları gördün mü? Gördüm. Ee nolacak. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Gördüm. Ee nolacak. Nereden bileyim sen görmüşsün. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: O değil de benim saçlar gitmiş ya şuan fark ettim Yazmiiim yazmiiim diye cok zorluyordum bende sağol ilkay 😂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts