Ali Darbaz Dün saat 07:16 Paylaş Dün saat 07:16 Merhaba Eşimin oppo 5s phonu haftasonu depiştirmeyi düşünüyorum. Şimdilik xiaomi 14 note ilgileniyorum. Tavsiyelerinizi bekletim. Xiaomi Redmi Note 14 8+256 GB Mavi Akıllı Telefon - 12.999 TL https://www.vatanbilgisayar.com/xiaomi-redmi-note-14-8-256-gb-mavi-akilli-telefon.html?utm_source=vtnShare Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 07:45 Paylaş Dün saat 07:45 samsung a36, bir üstü a56, veya s24 serilerinden biri 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 Dün saat 08:08 Paylaş Dün saat 08:08 Yaptığım iş gereği 50 kadar telefonla her gün uğraşıyorum. Xioami cihazlar ile çalışmak zorunda olduğumda çalışasım gelmiyor. Oppo bu konuda daha iyi arayüzü daha güzel akıcı ve en güzeli reklam yok oppodan aynı segmentte devam ederdim 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen Dün saat 08:23 Paylaş Dün saat 08:23 Poco bakabilirsiniz bence . Oppo da çok beğendiğim bir marka. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara Dün saat 08:45 Paylaş Dün saat 08:45 Poco X7 Pro var fiyatı biraz yüksek ama değer diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 08:49 Paylaş Dün saat 08:49 Mi 10T Pro kullandim cok uzun sure; memnundum; ancak yerine direkt Samsung DEX yuzunden S24 FE'ye gectim; son derece memnunum; oldukca uzun sure guncelleme alacak bir model. (Mi 10T Pro'ya yurtidisina cikardiklari pek cok update Turkiye'ye gelmedi; bu da benim artik tercih etmeme sebeplerimden bir tanesi) 1 Yorum bağlantısı
Kamil Dede Dün saat 09:08 Paylaş Dün saat 09:08 xaomi mi 14t kullanıyorum 12/256 gb vatan bilgisayardan anlık indirimle 26,500 e almıştım bi kaç önce gayet memnunum hem işlevselliği şarj süresi kamerası tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mustafa Şahin2 yazdı: Yaptığım iş gereği 50 kadar telefonla her gün uğraşıyorum. Xioami cihazlar ile çalışmak zorunda olduğumda çalışasım gelmiyor. Oppo bu konuda daha iyi arayüzü daha güzel akıcı ve en güzeli reklam yok oppodan aynı segmentte devam ederdim Poco x6 pro nasıl ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: Merhaba Eşimin oppo 5s phonu haftasonu depiştirmeyi düşünüyorum. Şimdilik xiaomi 14 note ilgileniyorum. Tavsiyelerinizi bekletim. Xiaomi Redmi Note 14 8+256 GB Mavi Akıllı Telefon - 12.999 TL https://www.vatanbilgisayar.com/xiaomi-redmi-note-14-8-256-gb-mavi-akilli-telefon.html?utm_source=vtnShare iyi fiytalı oppo yokmu yine? Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Erdoğan Temur yazdı: Poco x6 pro nasıl ? Poconun başka modeli var ama samsung oppo gibi cihazlar varken pocoya yanaşmazdım. Vivo var mesela telefon her gece saat 11de kendini kapatıyor servisi bile çözüm bulamadı oppo 11f güzel biraz daha çıkarsanız 13f daha tatlı olur 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Erdoğan Temur yazdı: Poco x6 pro nasıl ? roket Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Çağlar Bayur yazdı: roket banada öyle geldi abi. s22 yi çocuklara verdim şimdilik bunla devam. sadece saçma sapan yerlerde reklam çıkıyor. bezdirduuu valla Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Erdoğan Temur yazdı: banada öyle geldi abi. s22 yi çocuklara verdim şimdilik bunla devam. sadece saçma sapan yerlerde reklam çıkıyor. bezdirduuu valla poco f5 var, sıfır reklam. Xiaomi telefonda reklam engelleme yazıp videodaki ayarları bir kere yaptım, bir daha reklam çıkmadı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Erdoğan Temur yazdı: reklam çıkıyor. bezdirduuu valla garip, 3 poco var hanede en sevdiğimiz yanı reklamlara boüulmaması Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Bende de x4 pro 5g var. Uygulamalarda reklam çıkmıyor. Ancak aldığm telefonun tek handikapi bir önceki modeldeki çıtayı yukseltememisler. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Poco x 7 pro, gerçekten muhteşem. Elinize aldığınızda anlıyorsunuz malın kalitesini. Şirkete hediye geldi. Ben el koydum. İş için iphone dan vazgeçmek zor ama, ne bileyim adamlar hızı tanımlamışlar. X3 pro hala kullandığım bir telefon, ama sadece oyun için. Hala ilk gün ki gibi hızlı. Poco x 7 pro nun ekranıda harika. Devamlı bakasın geliyor. Kamera yakınlaştırması çok iyi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Merhaba Eşimin oppo 5s phonu haftasonu depiştirmeyi düşünüyorum. Şimdilik xiaomi 14 note ilgileniyorum. Tavsiyelerinizi bekletim. Xiaomi Redmi Note 14 8+256 GB Mavi Akıllı Telefon - 12.999 TL https://www.vatanbilgisayar.com/xiaomi-redmi-note-14-8-256-gb-mavi-akilli-telefon.html?utm_source=vtnShare Oppoyu alalı ne kadar oldu? Androidde oyuncular acayip oldu Eskiden nokia ericcsson motorola siemens philips gibi şeyler vardı şimdi poco oppo zoko muko .. ben anlamadım bu işi. Samsung bile konuşulmaz oldu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts