Alptuğ Özcan 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Kasımdan beri Honor 200 12-512gb modelini kullanıyorum, hiç bir problem yaşamadım çok şükür, Pil benim kullanımımda 2 gün gidiyor Kamerası da gayet güzel AI destekli, foto çektikten sonra çok güzel iyileştirmeler yapıyor, Bir de 200 pro modeli var bi kaç farklılığı var 200 ile. Bir de sonradan 8gb ramli bi model daha çıkardı Değerlendirilebilir Yorum bağlantısı
Alp Özkök 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Samsung düşünüyorsanız, şu andaki fiyat-performans modeli a36 bana göre.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 10:01 Yazar Paylaş Salı 10:01 Bu telefon işi için para kalmadı lakin bende borçsuz yapamıyorum. Temmuzda zam olacağını hesaba katarak kredi kartına taksitle bir dene telefon alayımda hanıma hediye edeyim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 10:22 Yazar Paylaş Salı 10:22 Bulabildiğim en ekonomik bu. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-14-8gb-128gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBCV00007UCYSY Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 12:45 Paylaş Salı 12:45 Ali Darbaz yazdı: kredi kartına taksitle telefona kart taksidi var mı? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Salı 13:05 Paylaş Salı 13:05 Çağlar Bayur yazdı: telefona kart taksidi var mı? Alışveriş kredisi ile taksitli veriyorlardı sanki bir zamanlar 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 13:52 Paylaş Salı 13:52 easycep ve getmobil den 6 taksit ile alınabilir. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Salı 14:31 Paylaş Salı 14:31 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Bulabildiğim en ekonomik bu. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-14-8gb-128gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBCV00007UCYSY yine bi redmi klasigi kamerasında ois yok. bol titremeli videolar cekersiniz artik. bedava verseler alinmaz Salı 14:31 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Salı 14:54 Paylaş Salı 14:54 Ali Darbaz yazdı: Bulabildiğim en ekonomik bu. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-14-8gb-128gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBCV00007UCYSY Note 12 pro 5G alın daha iyi her yönüyle. Yada 18K gibi saçma bir fiyattan çıkıp olması gerektiği yere inen redmi note 14 pro. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/966570-988896/redmi-note-14-pro-4g_redmi-note-14-256gb/ 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Dün saat 06:04 Paylaş Dün saat 06:04 Xiaomi MI'den başlar , redmi almayın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 06:31 Yazar Paylaş Dün saat 06:31 Selçuk Keleş yazdı: Xiaomi MI'den başlar , redmi almayın Benim eşim çok yardım sever bir insan. Muhtarlıktan aldığı hemen hemen her duyuruya destek olur, bayramlarda çoçuklara yardım kuruluşlarına bağışda bulunur. Ben almazsam telefon almaz, ben ona bişey almadığım sürece elindekileri ile yetinene bir kadın. Üstelik çalışan benim kadar maaş alan bir insan. Duydumki biz tatilden geldikden sonra eğitim gönüllülerine hatırı sayılır miktarda bağış yapmış. Ortalama hemen hemen her ay bir kuruluşa veya muhtarlığın grup mesajlarında belirtilen yardıma muhtaç insanlara çeşitli bağışlarda bulunuyor. bunu genelde bana söylemez. Şimdi ben eşime 20 bin tl lik telefon alsam bana bunu iade et deyecek biri. o yuzden 10 bin tl bile onun gözünde büyük para. Benim gönlüm ona Xiaomi 14 almak ama istemez iade ettirir. elindeki oppo bile zar zor kabul etti. 5 yıldır kullanıyor. Hiç bir şikayeti yok. Ama çekitiği fotolar çok bulanık ve benim kaliteme arşivime girmeye değer değil. Ben zorluyorum açıkcası. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Dün saat 06:41 Paylaş Dün saat 06:41 Ali Darbaz yazdı: Benim eşim çok yardım sever bir insan. Muhtarlıktan aldığı hemen hemen her duyuruya destek olur, bayramlarda çoçuklara yardım kuruluşlarına bağışda bulunur. Ben almazsam telefon almaz, ben ona bişey almadığım sürece elindekileri ile yetinene bir kadın. Üstelik çalışan benim kadar maaş alan bir insan. Duydumki biz tatilden geldikden sonra eğitim gönüllülerine hatırı sayılır miktarda bağış yapmış. Ortalama hemen hemen her ay bir kuruluşa veya muhtarlığın grup mesajlarında belirtilen yardıma muhtaç insanlara çeşitli bağışlarda bulunuyor. bunu genelde bana söylemez. Şimdi ben eşime 20 bin tl lik telefon alsam bana bunu iade et deyecek biri. o yuzden 10 bin tl bile onun gözünde büyük para. Benim gönlüm ona Xiaomi 14 almak ama istemez iade ettirir. elindeki oppo bile zar zor kabul etti. 5 yıldır kullanıyor. Hiç bir şikayeti yok. Ama çekitiği fotolar çok bulanık ve benim kaliteme arşivime girmeye değer değil. Ben zorluyorum açıkcası. Foto kalitesi giriş seviye android telefonlarda kötü, orta seviyelerde vasat. Foto kalitesi istiyorsan ikinci el ayfon 12-13 al daha iyi. Sen sürekli kaşınıyorsun ve aldığına değmeyecek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 06:45 Yazar Paylaş Dün saat 06:45 Selçuk Keleş yazdı: Foto kalitesi giriş seviye android telefonlarda kötü, orta seviyelerde vasat. Foto kalitesi istiyorsan ikinci el ayfon 12-13 al daha iyi. Sen sürekli kaşınıyorsun ve aldığına değmeyecek. Bende redmi 12 pro var. Fotoğraf kalitesi oppoya göre çok iyi. Yapay zeka 14 modelinin 12 prodan iyi olduğunu söylüyor. İkisi de Xiaomi’nin popüler Redmi Note serisinden, ancak özellikle fotoğraf performansı açısından belli başlı farklar bulunuyor. Aşağıda karşılaştırmalı detayları Türkçe olarak bulabilirsin: --- 📷 Arka Kamera Model Sensor & Megapiksel Lens Açıklığı (f/) Ek Lensler Video Kaydı Redmi Note 14 108 MP, 1/1.67″ f/1.7 2 MP makro, 2 MP derinlik 1080p@60fps Redmi Note 12 Pro 108 MP, 1/1.52″ f/1.9 8 MP ultra geniş, 2 MP makro, 2 MP derinlik 4K@30fps, 1080p@60fps Giriş zoom yetenekleri: Note 14, pixel-binning ve “in-sensor zoom” ile 3× kayıpsız zoom sunduğunu belirtirken ; Note 12 Pro ise sadece 108 MP çözünürlükle detay sağlamasında öne çıkıyor. Ultra geniş açı: Note 12 Pro 8 MP, 120° görüş alanına sahip; Note 14 bu konuda net bir bilgi vermiyor - büyük olasılıkla geniş açı yerine zoom ve ana sensöre odaklanmış durumda. Video: Note 14 maksimum 1080p; Note 12 Pro ise 4K@30fps çekim yapabiliyor, bu da video için büyük avantaj . --- 📱 Ön Kamera Note 14: 20 MP, f/2.2 Note 12 Pro: 16 MP, f/2.4, 1080p video çekimi Selfie performansı açısından Note 14 biraz daha güçlü görünüyor. --- 🏆 Hangisi Fotoğraf Açısından Daha İyi? Note 14: Geniş f/1.7 diyaframıyla daha iyi düşük ışık performansı. “In-sensor zoom” teknolojisiyle kayıpsız yakınlaştırma. Ön kamerada megapiksel üstünlüğü sayesinde daha net selfie imkânı sunuyor. Note 12 Pro: Ultra geniş açı (8 MP, 120°) ekstra sahne yakalama imkânı sağlıyor. 4K video kaydı, vlog veya hareketli çekimler için avantajlı. --- 🔍 Sonuç Günlük fotoğraf, düşük ışık, portre ve dijital zoom konusunda Redmi Note 14 daha öne çıkıyor. Geniş açı çekimler ve 4K video önceliğinse, o zaman Redmi Note 12 Pro daha uygun bir tercih olabilir. --- İstersen örnek gece çekimleri, zoom testi vidoları ya da kullanıcı yorumları da bulabiliriz. Ne düşünüyorsun? 🎥📸 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Dün saat 06:59 Paylaş Dün saat 06:59 Ali Darbaz yazdı: Bende redmi 12 pro var. Fotoğraf kalitesi oppoya göre çok iyi. İstersen örnek gece çekimleri, zoom testi vidoları ya da kullanıcı yorumları da bulabiliriz. Ne düşünüyorsun? 🎥📸 Ben kendi zekamı kullanıyorum ayrıca oppo karşılaştırması yapmadım, bişey farketmiyor androidlerde hepsi de vasat ya da vasatın altında, exposure sorunu var. MI'nin Pro modellerini (Redmi değil) alırsan kurtarır. O da zaten dünya para. Patlak renk mi görmek istiyorsun buyur : MI 12 Lite: Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 07:29 Paylaş Dün saat 07:29 Selçuk Keleş yazdı: Ben kendi zekamı kullanıyorum ayrıca oppo karşılaştırması yapmadım, bişey farketmiyor androidlerde hepsi de vasat ya da vasatın altında, exposure sorunu var. MI'nin Pro modellerini (Redmi değil) alırsan kurtarır. O da zaten dünya para. Patlak renk mi görmek istiyorsun buyur : MI 12 Lite: note 13 pro da uzun süre video takılma sorunu yaşadım 1.5 yıl ardından son güncelleme ile azalmış gibi telefonu babama verdim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 07:46 Yazar Paylaş Dün saat 07:46 (düzenlendi) Benim iphone 11 ile Redmi note 12 pro. Redmi İphone 11 Başka açıdan. Redmi 12 note pro buda iphone 11 Dün saat 07:50 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 07:53 Yazar Paylaş Dün saat 07:53 (düzenlendi) iphone 11 ile Redmi kameraları. Dün saat 07:54 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Dün saat 08:08 Paylaş Dün saat 08:08 5 yıllık iphone bile redmi'den çok daha doğal ve net. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 08:36 Paylaş Dün saat 08:36 Selçuk Keleş yazdı: 5 yıllık iphone bile redmi'den çok daha doğal ve net. katılıyorum abi android aşırı yapay iphone insan gözü ne görüyorsa onu gösteriyor 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 09:22 Paylaş Dün saat 09:22 Ali Gülmez yazdı: katılıyorum abi android aşırı yapay iphone insan gözü ne görüyorsa onu gösteriyor her android değil ucuz androidlerin kamerası çok kötü olur. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:23 Paylaş Dün saat 09:23 Ali Darbaz yazdı: Benim iphone 11 ile Redmi note 12 pro. Redmi İphone 11 Başka açıdan. Redmi 12 note pro buda iphone 11 bakanlık sulu peyzajdan kuru peyzaj tasarımına geçin diyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Gülmez yazdı: katılıyorum abi android aşırı yapay iphone insan gözü ne görüyorsa onu gösteriyor renkler hariç Yorum bağlantısı
Recommended Posts