İçeriğe Yönlendir

Fiyat Performans Telefonu Tavsiyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Görkem Karakaş yazdı:

6 ay sonra kasmaya donmaya başlar.

benim 2022 GM , 2026 orta segmentin çekemediği fotoları kasmadan çekip AI de işleyebiliyor. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Çağlar Bayur yazdı:

benim 2022 GM , 2026 orta segmentin çekemediği fotoları kasmadan çekip AI de işleyebiliyor. 

Doğrudur. Bakılacak tek şey fiyat değil tabi. Ben 2018de xiaomi mi6 aldım. O zaman trye bile girmemişti. İthalatçı getiriyordu. Dönemde iphone 7 samsung s8 vardı 4.5kya satarken ben 2 bine aldım. 2-3 ay önce iş telefonu yapayım diye açtım hala çok hızlı 128 gb ın 120si dolu. 

Tabi dönemin en iyi işlemcisi olduğunu(sd 835) ve xiaominin şuanki aptal güncellemelerini yememiş tertemiz bi işletim sistemi var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Çağlar Bayur
Çağlar Bayur yazdı:

güncelleme 400 tl ye 6000 mah pil alıp kendim taktım servis 1400 istemişti, elim alışsa 3 dak. lık iş. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Elimde pandemide aldığım oneplus 9pro var. Halihazırda çok memnunum ve mükemmel işler çıkartıyor. Ama artık sıkıldım ve pili bazen çabuk bitiyor. 

500doların bir tık üzeri civarına mi15t pro alınabiliyor. Şu ara sıkı araştırmadayım vardığım sonuç bu. Mi 15 mi ultramı derken ibre iphone 16 olacak sanırım. Telefonlarımı çok temiz kullanırım ancak benden sonra çöp oluyor androidler.

11pro 4 sene sonunda oğlana verdim ve yeni telefon almışım gibi mutlu 1 yıldır kullanıyor

O yüzden iphone 16 alıcam sanırım. 

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Çağlar Bayur yazdı:

128 gb bu devirde? 

Mevcut telefon 256gb, şuan 200ü dolu. 5ci sene içindeyim. 128 yeter bana. icloud kullanıcam depolama online olur muhtemelen seviyorum o durumu. ama yine de kafam karışmıyor değil. bilemiyorum çok kararsızım. xiaomi 15, xiaomi 14 yada 15 ultra harici bir android istemiyorum. onlar da ip16 fiyatına. apple'ı birazda oğandan kaynaklı istiyorum (bul) takip daha kolay. 1-2 sene sonra da ona veririm telefonu. 

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Çağlar Bayur yazdı:

1-2 seneye bul takip yaoarsan başın döner

Abi şuan iphone kullanıyor paşam, şimdi takip etmek amacım. 

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ü.Emre Kartal

2022 yılında almış olduğum poco x3 pro bugün itibari ile gözümden düştü. 

Telefon şarj olurken kapandı ve ne yaptıysam açamadım. Birçok tamirciye götürdüğümde kronik işlemci sorunu olduğunu, yapılması zor yapılsa bile ne kadar gider şaibeli dendi. Hem saat itibari ile hem de bu sebeplerden tamir ettiremedim (yarın bakalım diyen yerler de 2500-3000 liradan kapı açtılar)

Eve gelince söktüm ve kendim işlemciyi fön makinesi ile ısıttım, biraz bastırdım vs. Öyle soğumaya bıraktım ve netice olarak açıldı :)

Ama yeni bir cihaz zamanı da gelmiş görünüyor. Olmadık yerde yine yapasa sıkıntı olur. 

Bütçe olarak net bir şey belirlemedim. Artık belirli özelliklerin standart olduğu, kamerası iyi ve kısa vadede üzmeyecek bir cihaz almak istiyorum. En son aldığım cihazdan sonra bir daha ne çıktı diye hiç bakmadım, o sebeple uzağım. 

Poco x7 pro (x3 pro gibi kısa ömürlü olur çekincem var) 

Huawei serisi (pura serilerinden)

Elma tarafı (wp yedeği aktarma gibi konulardan çok gönlüm yok ama yine de seçenek) 16 pro max veya 17 pro max olabilir. Bütçede bu çok çok üstte şu an. 

Özetle; ne alayım? :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

x7 pro.

x3 ün pilini kendim değiştim ailede 2 kişi kullndı hala faal  içi temizdi işliği basit pilin sökülmesi için allttaki naylondaki sırası da belirtilmişti. f5 te mevcut x6 da 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
(düzenlendi)

1 seneyi geçti Honor 200(12gb, 512gb versiyonu) kullanıyorum, Hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür, AI destekli kamerası çok güzel çalışıyor. Ben aldıktan sonra 400 modeli çıktı. Benim aldığım modelin ve 400 modelinin pro'ları da var. Özellik farkı var tabi fiyat farkı da var. İncelemenizi tavsiye ederim teknoloji mağazalarında.

Kasım indirimlerinde de kalvye ve kalem hadiyeli Honor tablet aldım, ondan da memnunum

tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi
Ekleme
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Çağlar Bayur yazdı:

x7 pro.

x3 ün pilini kendim değiştim ailede 2 kişi kullndı hala faal  içi temizdi işliği basit pilin sökülmesi için allttaki naylondaki sırası da belirtilmişti. f5 te mevcut x6 da 

Benim de 4 sene oldu alalı ama böyle tökezledi. Gittiğim bir çok tamir yapan yer elinde benzer durumda çok cihaz olduğunu gösterdi. 

x7 pro bu sebeple biraz soru işareti. Yüzeysel baktım ama Honor 400 pro fena değil gibi (e sim var, ai destekli kamera, kablosuz şarj vs)

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ü.Emre Kartal yazdı:

Benim de 4 sene oldu alalı ama böyle tökezledi. Gittiğim bir çok tamir yapan yer elinde benzer durumda çok cihaz olduğunu gösterdi. 

x7 pro bu sebeple biraz soru işareti. Yüzeysel baktım ama Honor 400 pro fena değil gibi (e sim var, ai destekli kamera, kablosuz şarj vs)

Honor 400 pro ufs 3,1 ile geliyor. 4 olan modellere bakın bence. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Darbaz yazdı:

Hanıma telefon alamadık , 2 tane taksitin bitmesini bekliyorum. Hanıma telefon alacak bakiye ile arabayı tamir edip, kendime scuuter alıp kızın özel hocasına verince bu telefon işini tamamen göz ardı ettik. telefon okadar eskidiki bazı uygulamalar çalışmıyor . İş bankası felan açılmıyor telefonu değiştir diyor :D

Satılık iphone 13 mini. 

Taksit olur. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Satılık iphone 13 mini. 

Taksit olur. 

konu hız istikrar ve soğutmalı anakart

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

konu hız istikrar ve soğutmalı anakart

Tam 13 miniyi tarif ettin. 

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Satılık iphone 13 mini. 

Taksit olur. 

Sıfır kutulu ürün bakıyoz

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Tam 13 miniyi tarif ettin. 

ekrana yumurta kırsan pişer yahu

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Mehmet Ozyurek yazdı:

Kutusu sıfır.  

Kutu, sadece telefonu içinden almak için açılmış :D

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Emin Önal yazdı:

Kutu, sadece telefonu içinden almak için açılmış :D

Aynen.. telefon da sıfır sayılır ya, Hiç düşmedi, kılıf ve koruyucularla kullanıldı. 

Zil sesi bile dğeiştirilmedi. 

Formatlarım orijinal koruma bantları falan da duruyor. 

Sıfır ayarına döner :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Mahmut Yıldız yazdı:

Honor 400 pro ufs 3,1 ile geliyor. 4 olan modellere bakın bence. 

Aldım gitti, öyle çok fazla spesifik özellikleri kullanmıyorum. Fayda maliyet olarak aklıma yattı. 

Birkaç saat oldu geçeli ama hoşuma gitti gibi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ü.Emre Kartal yazdı:

Aldım gitti, öyle çok fazla spesifik özellikleri kullanmıyorum. Fayda maliyet olarak aklıma yattı. 

Birkaç saat oldu geçeli ama hoşuma gitti gibi

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Hayırlı olsun güle güle kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...