Çağlar Bayur 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Servet Aydın yazdı: Pilli arabadan hep elde telefonşarj için ekran bakmaktan katarak olcak valla , koy benzini yürü git misss, mazot ta olur Yorum bağlantısı
Barış BATIR Perşembe 16:42 Paylaş Perşembe 16:42 Evet, 2024 yönetmelik değişikliğiyle birlikte sonradan takılan LED veya Xenon farlar araç muayenesinde ağır kusur sayılıyor. Eğer aracın far sistemi fabrikadan LED/Xenon olarak çıkmadıysa ve sonradan takıldıysa, muayeneden geçemezsin. Orijinal far sisteminde sorun yoksa bir problem olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Kamil Dede Dün saat 12:08 Yazar Paylaş Dün saat 12:08 Barış BATIR yazdı: Evet, 2024 yönetmelik değişikliğiyle birlikte sonradan takılan LED veya Xenon farlar araç muayenesinde ağır kusur sayılıyor. Eğer aracın far sistemi fabrikadan LED/Xenon olarak çıkmadıysa ve sonradan takıldıysa, muayeneden geçemezsin. Orijinal far sisteminde sorun yoksa bir problem olmaz. bende sizin dediğiniz gibi biliyordum fakat aracım 2016 jetta sonradan takılma ledli farlar var muayeneden geçtim sıfır kusur ile ama farlarımın çizgileri belli ve aşağı yukarı ayarında sıkıntı yok yapılıyor 2.sayfada muayene istasyonu fotosu da mevcut Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şansa ya tutarsa, kumar gibi Şirket aracını muayeneye götürdüğümde görevliye sormuştum sonradan takılan led far hiçmi geçmiyor diye. Kesilme çizgisi keskin ve düzgünse(gök yüzünü aydınlatmayacak uzun gibi yani) birde far ayarı düzgünse sorun yok geçiyor demişti. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Uğur Kamil yazdı: Şirket aracını muayeneye götürdüğümde görevliye sormuştum sonradan takılan led far hiçmi geçmiyor diye. Kesilme çizgisi keskin ve düzgünse(gök yüzünü aydınlatmayacak uzun gibi yani) birde far ayarı düzgünse sorun yok geçiyor demişti. aynı şekilde olan mercekli bir far kalmıştı led ampül var diye? atıyolar zarı ya tutarsa 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: aynı şekilde olan mercekli bir far kalmıştı led ampül var diye? atıyolar zarı ya tutarsa Duvardakı yansımasını görmek lazım. merceklide olsa ledi düzgün takmayıca kesilme çizgisinde sapma olabiliyor. Eski aracım egea'da mercekli far olduğu halde dümdüz kesilme çizgisi elde edemedim. Şuanki T-cross'ta mercek olmadığı halde led'de mercekli far gibi kesilme çizgisinde sorun yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce tüvde kalan ledin duvara çarpılmış hali 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts