İçeriğe Yönlendir

Led veya Xenon Far Artık Muayenede Ağır Kusur mu?

Kamil Dede

Recommended Posts

Harun Kocaçalışkan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Chatgpt’ye forumlarda son hafta muayene olan araçların yorumlarını araştır dedim

• Team Doblo Forum'da bir kullanıcı, 2010 model Opel Astra aracının uzun, kısa ve sis farlarını LED ampullerle değiştirdiğini ve geçen hafta bu şekilde muayeneden geçtiğini belirtmiştir .Team Doblo

• Aynı forumda başka bir kullanıcı, LED ampullerin muayeneden geçtiğini, ancak Xenon farların mercekli sistemle kullanılmadığında sorun yaşanabileceğini ifade etmiştir .

• Mazda Garaj Forum'da bir kullanıcı, Gölcük muayene istasyonunda LED farların kabul edilmediğini, ancak Köseköy istasyonunda geçtiğini belirtmiştir .

Referans sayfaları verdi mi link olarak

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Önder'in muayene raporundan anladığım kadarıyla, Kesilme çizgisi xenon tarzı değilse.. Yani şöyle değilse. __/--   Led takma demiş.. Önderinki şöyle __/

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mehmet Ozyurek yazdı:

Önder'in muayene raporundan anladığım kadarıyla, Kesilme çizgisi xenon tarzı değilse.. Yani şöyle değilse. __/--   Led takma demiş.. Önderinki şöyle __/

bizdekini bir görseniz fantastik... _____////// şeklinde. matrix far gibi. ama dağı taşı aydınlatmıyor. işin kötüsü halojende öyle malesef...

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Harun Kocaçalışkan yazdı:

Referans sayfaları verdi mi link olarak

bahsettiği forumların linkini vermiş. zaten kullanıcı yorumu sormuştum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bahsettiği forumların linkini vermiş. zaten kullanıcı yorumu sormuştum

Yok bazen kafasından sıkıyo da olmamış şeyleri var gibi yazıyor link ver kendim bakacam diyom veremiyor :S 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Harun Kocaçalışkan yazdı:

Yok bazen kafasından sıkıyo da olmamış şeyleri var gibi yazıyor link ver kendim bakacam diyom veremiyor :S 

böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Şimdi gider s..  a…’na :) 

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Yine kafamız karıştı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...