Harun Kocaçalışkan 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Chatgpt’ye forumlarda son hafta muayene olan araçların yorumlarını araştır dedim Team Doblo Forum'da bir kullanıcı, 2010 model Opel Astra aracının uzun, kısa ve sis farlarını LED ampullerle değiştirdiğini ve geçen hafta bu şekilde muayeneden geçtiğini belirtmiştir .Team Doblo Aynı forumda başka bir kullanıcı, LED ampullerin muayeneden geçtiğini, ancak Xenon farların mercekli sistemle kullanılmadığında sorun yaşanabileceğini ifade etmiştir . Mazda Garaj Forum'da bir kullanıcı, Gölcük muayene istasyonunda LED farların kabul edilmediğini, ancak Köseköy istasyonunda geçtiğini belirtmiştir . Referans sayfaları verdi mi link olarak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Önder'in muayene raporundan anladığım kadarıyla, Kesilme çizgisi xenon tarzı değilse.. Yani şöyle değilse. __/-- Led takma demiş.. Önderinki şöyle __/ Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Önder'in muayene raporundan anladığım kadarıyla, Kesilme çizgisi xenon tarzı değilse.. Yani şöyle değilse. __/-- Led takma demiş.. Önderinki şöyle __/ bizdekini bir görseniz fantastik... _____////// şeklinde. matrix far gibi. ama dağı taşı aydınlatmıyor. işin kötüsü halojende öyle malesef... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Harun Kocaçalışkan yazdı: Referans sayfaları verdi mi link olarak bahsettiği forumların linkini vermiş. zaten kullanıcı yorumu sormuştum 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: bahsettiği forumların linkini vermiş. zaten kullanıcı yorumu sormuştum Yok bazen kafasından sıkıyo da olmamış şeyleri var gibi yazıyor link ver kendim bakacam diyom veremiyor :S 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Harun Kocaçalışkan yazdı: Yok bazen kafasından sıkıyo da olmamış şeyleri var gibi yazıyor link ver kendim bakacam diyom veremiyor :S böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Şimdi gider s.. a…’na Yorum bağlantısı
Recommended Posts