Aytac Sakal Dün saat 17:42 Yazar Paylaş Dün saat 17:42 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Direksiyon simidi kötü. Benim de öyle. Hatta ben kayıt açtırdım. Red geldi. 2 önceki arabam 2008 privilege meganın direksiyonda 15 yaşında kusur yoktu. Yarın kapı içlerini cekip atayım sanki Symbol gibi.Orta Konsol vites iyi. Dün saat 17:44 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 17:50 Paylaş Dün saat 17:50 Aytac Sakal yazdı: Yarın kapı içlerini cekip atayım sanki Symbol gibi.Orta Konsol vites iyi. İlginç çek bakalım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 17:53 Paylaş Dün saat 17:53 İlkay Başaran yazdı: Direksiyon simidi kötü. Benim de öyle. Hatta ben kayıt açtırdım. Red geldi. 2 önceki arabam 2008 privilege meganın direksiyonda 15 yaşında kusur yoktu. Çok şükür pazarlık yapacak bir şeyler çıktı. Bu arada Megane icondan başlar. 3 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 17:55 Yazar Paylaş Dün saat 17:55 İlkay Başaran yazdı: İlginç çek bakalım. Bu benim eski Captur. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 18:05 Yazar Paylaş Dün saat 18:05 İlkay Başaran yazdı: Captur bildiğimiz clio zaten Evet Clio ama onun Plastik dokusu hissi daha iyiydi 4 Cam buton grubu örneğin Siyah Piano Black. Ben bunu çok sorun etmedim aslında bilerek aldım ayni paraya 100 bin km civarı dolu dolu araçlar vardı tercihim 35 bin km de araç oldu. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 18:15 Paylaş Dün saat 18:15 Aytac Sakal yazdı: İlk defa otomatik vites araç kullandım bir defa sol ayağımı debriyaj diye boşa attım 🙂.Belki Dizel geçişimdendir araç bana çok sessiz geldi.Vites geçişleri pürüssüz ve motor atak insanı yüklen diye dürtüyor hiç Hayir demiyor. İç Plastik kalitesi iyi değil Joy Pakette olsa arka park sensörü olmaliydı Tesla ekran düşünüyorum ama emin değilim. Çok Teşekkur ederim. İstanbul'da Furkan Aydın var. Buna Tesla ekran da takar ön arka OEM park sensoru ve logo kamera. Ben Clio ya yağmur sensörü ön park sensörü ve logo kamera taktırmıştım çok memnun kaldım. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 18:17 Yazar Paylaş Dün saat 18:17 Metin Akbal yazdı: İstanbul'da Furkan Aydın var. Buna Tesla ekran da takar ön arka OEM park sensoru ve logo kamera. Ben Clio ya yağmur sensörü ön park sensörü ve logo kamera taktırmıştım çok memnun kaldım. İzmirde hiç bakmadım İstanbula gidersem değerlendiririm tabi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 18:35 Paylaş Dün saat 18:35 (düzenlendi) arka kapılarda aynı önler gibimiydi meganda (icon)? Dün saat 18:39 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 18:36 Yazar Paylaş Dün saat 18:36 Ali Cihangiroğlu yazdı: arka kapılarda aynı önler gibimiydi meganda? Yarın bakayım 🙂. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 18:41 Paylaş Dün saat 18:41 (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: Yarın bakayım 🙂. eksik yazmışım, icon meganda nasıl? sen yinede bak, bazen işler değişiyor süpriz oluyor, mesela clio5 ten ön kapının yumuşak olan heryeri en üstü mesela, arkadada aynıdır, vites kolunun olduğu kısımda dahil, icon ve rs te tabii... Dün saat 18:42 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 18:53 Yazar Paylaş Dün saat 18:53 Ali Cihangiroğlu yazdı: eksik yazmışım, icon meganda nasıl? sen yinede bak, bazen işler değişiyor süpriz oluyor, mesela clio5 ten ön kapının yumuşak olan heryeri en üstü mesela, arkadada aynıdır, vites kolunun olduğu kısımda dahil, icon ve rs te tabii... Bu kasa model yılı bana daha iyi gibi geliyor.Düşünün ben aracı 1138 bine aldım 2023 Aralık çıkışlı aracım İlandaki araç 2018 model 1195 bin ve 117 bin km de. https://shbd.io/s/zWe7Gdzj 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 19:20 Paylaş Dün saat 19:20 Gereksiz pahalı. Çok iyi almışsınız. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 19:33 Yazar Paylaş Dün saat 19:33 Mehmet Yeter yazdı: Gereksiz pahalı. Çok iyi almışsınız. Maddi olarak Mayis başı musait oldum ve bu aracı 1 hafta takip ettim.nasip oldu. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 19:54 Paylaş Dün saat 19:54 Ali Cihangiroğlu yazdı: arka kapılarda aynı önler gibimiydi meganda (icon)? Aynı 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hayırlısı olsun 1.3 tce iyidir bizim Nissan da hanım çok memnun sessizliği çok güzel ama çok az yakmıyor 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Fatih Keskin yazdı: Hayırlısı olsun 1.3 tce iyidir bizim Nissan da hanım çok memnun sessizliği çok güzel ama çok az yakmıyor Teşekkür Ederim Fatih Bey. Dci Şehir dışında 3,8 lere kadar düşüyordu Focus ta basmazsan az yakiyordu.Tce çokta ekonomik olmadığı yorumlarını okumuştum benzinli araç duruma bakacağız artık Samsunda Lpg Kitli araç bulduk Akşam.anlaştık sabah Notere gideceğiz Adam vazgeçti. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ayrıca kapı içleri ve iç aksam dizden yukarısı yumuşak plastik. Hatta icon clio4 ten buna geçtim (joy). Hep dedim icon cliodan baz megan daha kaliteli diye. Makyajda mı düşürdüler kaliteyi? Ali Cihangiroğlu yazdı: eksik yazmışım, icon meganda nasıl? sen yinede bak, bazen işler değişiyor süpriz oluyor, mesela clio5 ten ön kapının yumuşak olan heryeri en üstü mesela, arkadada aynıdır, vites kolunun olduğu kısımda dahil, icon ve rs te tabii... Ben ilk Resimdeki Gösterge tablosu üzerindede olan dokuyu beğenmedim.Kapı altlarıda hoparlör çevresi daha iyi olabilirdi 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Aytac Sakal yazdı: Teşekkür Ederim Fatih Bey. Dci Şehir dışında 3,8 lere kadar düşüyordu Focus ta basmazsan az yakiyordu.Tce çokta ekonomik olmadığı yorumlarını okumuştum benzinli araç duruma bakacağız artık Samsunda Lpg Kitli araç bulduk Akşam.anlaştık sabah Notere gideceğiz Adam vazgeçti. 1.3 TCE 1.0 TCE den şehir içi 2 şehir dışı 1 litre az yakıyor. Emsalleri ile kıyaslarsak 120 km hızlarda yarım litre daha ekonomiktir. Ekonomik değil diyen Viyana kapısına dayanır gibi dayanıyordur gaz pedalına. Bizim enişte sıfır aldı Ocak ayında, Mart ayında Kocaeli den Çorum'a 130 140 km li hızlarda 5.7 ile geldi diye hatırlıyorum. Daha arac 800 km de iken geldi. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Metin Akbal yazdı: 1.3 TCE 1.0 TCE den şehir içi 2 şehir dışı 1 litre az yakıyor. Emsalleri ile kıyaslarsak 120 km hızlarda yarım litre daha ekonomiktir. Ekonomik değil diyen Viyana kapısına dayanır gibi dayanıyordur gaz pedalına. Bizim enişte sıfır aldı Ocak ayında, Mart ayında Kocaeli den Çorum'a 130 140 km li hızlarda 5.7 ile geldi diye hatırlıyorum. Daha arac 800 km de iken geldi. Bende 1,4 Symbol vardı Şehir dışında 5,5 Lt ancak düşürebilmiştim.Rodajdaki araba o süratlerde 5,7 yakarsa benim gibi sakin kullanan biri 5 lt altına düşürebilir buda iyi rakam.Şehir dışında Eco Modu kapat kapatma tartışmaları var bende kapatıp denemek istiyorum. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Kazasız belasız güzel günlerde kullan İnşallah. Renk şahane. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce İbrahim Arslan yazdı: Kazasız belasız güzel günlerde kullan İnşallah. Renk şahane. Sağolasın İbrahim.Abi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Uzun yolda 110 u geçmez ve her ışıkta önde kalkmazsanız 4 litre ile gidiyor. Daha ekonomiği nasıl olur bende merak ettim. 2 kere istanbul ayvalık sıfırlayıp gidio geldim ve ortalama 4 litre. Benim konuda tüketimler var kısa mesafe burada işe git geller de var konuda kış da yaz da. Gayet memnunuz biz tüketiminden alalı 20 bin km oldu aşağı yukarı. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Uzun yolda 110 u geçmez ve her ışıkta önde kalkmazsanız 4 litre ile gidiyor. Daha ekonomiği nasıl olur bende merak ettim. 2 kere istanbul ayvalık sıfırlayıp gidio geldim ve ortalama 4 litre. Benim konuda tüketimler var kısa mesafe burada işe git geller de var konuda kış da yaz da. Gayet memnunuz biz tüketiminden alalı 20 bin km oldu aşağı yukarı. 4 lt ortalama çok iyi bir değer Şehir içi nasıl ben biraz bastım 8 lt civariydı dün trafik pek yoktu şu an 6,1 11 saat önce tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bizim cmax dizel olmasına rağmen sizin araclardan fazla yakıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts