Aytac Sakal Pazar 09:59 Yazar Paylaş Pazar 09:59 Mehmet Yeter yazdı: Bizim cmax dizel olmasına rağmen sizin araclardan fazla yakıyor. Benim önceki aracım Dci Şehir içinde kış aylarında yakiyordu. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 10:06 Paylaş Pazar 10:06 Aytac Sakal yazdı: 4 lt ortalama çok iyi bir değer Şehir içi nasıl ben biraz bastım 8 lt civariydı dün trafik pek yoktu şu an 6,1 6 civarlarıydı sanırım kışın. Konuda var bi bakın. Kısa mesafe vs de var. Burası ayvalık diye de ekleyeyim. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazar 10:17 Yazar Paylaş Pazar 10:17 İlkay Başaran yazdı: 6 civarlarıydı sanırım kışın. Konuda var bi bakın. Kısa mesafe vs de var. Burası ayvalık diye de ekleyeyim. Şu an benimde 6 civari gidiyir ama hafta sonu trafik pek yok gayet iyi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 10:25 Paylaş Pazar 10:25 (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: Ben ilk Resimdeki Gösterge tablosu üzerindede olan dokuyu beğenmedim.Kapı altlarıda hoparlör çevresi daha iyi olabilirdi bence genelde güzel, zaten daha güzel olsa sınıf değişirdi, ferah araç motor şanzıman olarak zaten diyecek birşey yok tce çok yakıyor sözünün kaynağı bence 1.0 tce ler, bu motor aslında biraz sıkıntılıdırda, ama asıl sebebse cvt şanzımanı, bütün havayı bozan çok yakıyor dedirten şanzımanı bence,... Pazar 13:02 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazar 10:27 Yazar Paylaş Pazar 10:27 Ali Cihangiroğlu yazdı: bence genelde güzel, zaten daha güzel olsa sınıf değişirdi, ferah araç motor şanzıman olarak zaten diyecek birşey yok Çokta önemli değil aslında dediğiniz gibi Motor Şanzıman benim için güvenilirlik çok daha önemli. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek Pazar 13:15 Paylaş Pazar 13:15 Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazar 13:22 Yazar Paylaş Pazar 13:22 Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Çok Teşekkür Ederim.Evren Bey. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazar 15:27 Yazar Paylaş Pazar 15:27 Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun Teşekkur Ederim Sani Bey. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 04:26 Paylaş Pazartesi 04:26 Ali Cihangiroğlu yazdı: 1.0 tce ler, bu motor aslında biraz sıkıntılıdırda En azından haftada bir değil senede bir motor istiyor bizimki 3 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Pazartesi 05:24 Paylaş Pazartesi 05:24 Hayırlı olsun maşallah güzel renk ... Allah kaza bela ceza göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazartesi 08:40 Yazar Paylaş Pazartesi 08:40 Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun maşallah güzel renk ... Allah kaza bela ceza göstermesin. Allah Razi Olsun Teşekkur Ederim. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazartesi 11:23 Yazar Paylaş Pazartesi 11:23 İsa Acar yazdı: Güzel günlerde kullanılsın Teşekkürler İsa Bey Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Pazartesi 11:28 Paylaş Pazartesi 11:28 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazartesi 11:44 Yazar Paylaş Pazartesi 11:44 Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Teşekkür Ederim.Mahmut Bey Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Pazartesi 11:51 Paylaş Pazartesi 11:51 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 11:56 Paylaş Pazartesi 11:56 Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazartesi 14:03 Yazar Paylaş Pazartesi 14:03 Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Teşekkur Ederim Tamer Bey. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Teşekkur Ederim Cenk Hocam. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 14:21 Paylaş Pazartesi 14:21 Hadi bakalım, motorlar yenilendi mi? Bugün pazartesi 1 4 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazartesi 14:32 Yazar Paylaş Pazartesi 14:32 İlkay Başaran yazdı: Hadi bakalım, motorlar yenilendi mi? Bugün pazartesi Yok henüz değil 🙂🧿. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazartesi 15:39 Paylaş Pazartesi 15:39 İlkay Başaran yazdı: Hadi bakalım, motorlar yenilendi mi? Bugün pazartesi Pazartesi randevular doluymuş Aytac Sakal yazdı: Yok henüz değil 🙂🧿. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 saat önce Paylaş 13 saat önce renk güzelmiş .beyaz olmaması inanılmaz. 1 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: renk güzelmiş .beyaz olmaması inanılmaz. Çok Teşekkur Ederim Doğan Bey. İzmirde 2022 Beyaz denk geldi 43 bin km de Joy Comfort ödemede anlaşamadık.Araba Tertemizdi. İzmir Beyaz renk Joy Paket sanırım 2022 modeldi 41 bin km arabaya baktık birden Memlekete gitmesi gerekti vazgeçti sonra ararım dedi mesaj attı biz yenisini almıştık. İzmir Beyaz 2021 Joy Paket km hatırlamıyorum hafta sonu fiyatta anlaştık Pazartesi 40 bin daha arttırdı arkadaşı bu paraya böyle araba bulamazsın demiş bizde farketmez dedik kaldı. İzmir Beyaz 2022 Joy Paket km hatirlamıyorum dediği gibi çıkmadı. Tokatta Beyaz 2020 İcon denk geldi indirim yapmadı km 50 bin biz daha fazla çıkamadık araba çok iyi durumdaydı olmadı buna üzüldüm. Yine Samsun Kum Gri gibi bir renk bulduk 2022 Lpg li ve Touch Paket 50 bin km.akşam anlaştık Sabah mesaj attı yenge izin vermedi 🙂. Bu kadar Beyazı ıskalayıp bu rengi aldık Nasip. 8 saat önce tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Aytac Sakal yazdı: Sabah mesaj attı yenge izin vermedi 🙂. Emlakta da var böyleleri. Aynı bölgeden satılan ilanların bazılarını arayınca tamam görüşelim demiyor. Sonradan abi o satıldı. İstersen 100 bin fazlası ama daha iyi bir dairemiz var diyorlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts