Aytac Sakal Pazar 09:59 Yazar Paylaş Pazar 09:59 Mehmet Yeter yazdı: Bizim cmax dizel olmasına rağmen sizin araclardan fazla yakıyor. Benim önceki aracım Dci Şehir içinde kış aylarında yakiyordu. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 10:06 Paylaş Pazar 10:06 Aytac Sakal yazdı: 4 lt ortalama çok iyi bir değer Şehir içi nasıl ben biraz bastım 8 lt civariydı dün trafik pek yoktu şu an 6,1 6 civarlarıydı sanırım kışın. Konuda var bi bakın. Kısa mesafe vs de var. Burası ayvalık diye de ekleyeyim. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazar 10:17 Yazar Paylaş Pazar 10:17 İlkay Başaran yazdı: 6 civarlarıydı sanırım kışın. Konuda var bi bakın. Kısa mesafe vs de var. Burası ayvalık diye de ekleyeyim. Şu an benimde 6 civari gidiyir ama hafta sonu trafik pek yok gayet iyi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 10:25 Paylaş Pazar 10:25 (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: Ben ilk Resimdeki Gösterge tablosu üzerindede olan dokuyu beğenmedim.Kapı altlarıda hoparlör çevresi daha iyi olabilirdi bence genelde güzel, zaten daha güzel olsa sınıf değişirdi, ferah araç motor şanzıman olarak zaten diyecek birşey yok tce çok yakıyor sözünün kaynağı bence 1.0 tce ler, bu motor aslında biraz sıkıntılıdırda, ama asıl sebebse cvt şanzımanı, bütün havayı bozan çok yakıyor dedirten şanzımanı bence,... Pazar 13:02 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazar 10:27 Yazar Paylaş Pazar 10:27 Ali Cihangiroğlu yazdı: bence genelde güzel, zaten daha güzel olsa sınıf değişirdi, ferah araç motor şanzıman olarak zaten diyecek birşey yok Çokta önemli değil aslında dediğiniz gibi Motor Şanzıman benim için güvenilirlik çok daha önemli. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek Pazar 13:15 Paylaş Pazar 13:15 Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazar 13:22 Yazar Paylaş Pazar 13:22 Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Çok Teşekkür Ederim.Evren Bey. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazar 15:27 Yazar Paylaş Pazar 15:27 Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun Teşekkur Ederim Sani Bey. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 04:26 Paylaş Dün saat 04:26 Ali Cihangiroğlu yazdı: 1.0 tce ler, bu motor aslında biraz sıkıntılıdırda En azından haftada bir değil senede bir motor istiyor bizimki 3 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Dün saat 05:24 Paylaş Dün saat 05:24 Hayırlı olsun maşallah güzel renk ... Allah kaza bela ceza göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 08:40 Yazar Paylaş Dün saat 08:40 Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun maşallah güzel renk ... Allah kaza bela ceza göstermesin. Allah Razi Olsun Teşekkur Ederim. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 11:23 Yazar Paylaş Dün saat 11:23 İsa Acar yazdı: Güzel günlerde kullanılsın Teşekkürler İsa Bey Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 11:28 Paylaş Dün saat 11:28 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 11:44 Yazar Paylaş Dün saat 11:44 Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Teşekkür Ederim.Mahmut Bey Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 11:51 Paylaş Dün saat 11:51 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 11:56 Paylaş Dün saat 11:56 Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 14:03 Yazar Paylaş Dün saat 14:03 Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Teşekkur Ederim Tamer Bey. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Teşekkur Ederim Cenk Hocam. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 14:21 Paylaş Dün saat 14:21 Hadi bakalım, motorlar yenilendi mi? Bugün pazartesi 1 4 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 14:32 Yazar Paylaş Dün saat 14:32 İlkay Başaran yazdı: Hadi bakalım, motorlar yenilendi mi? Bugün pazartesi Yok henüz değil 🙂🧿. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 15:39 Paylaş Dün saat 15:39 İlkay Başaran yazdı: Hadi bakalım, motorlar yenilendi mi? Bugün pazartesi Pazartesi randevular doluymuş Aytac Sakal yazdı: Yok henüz değil 🙂🧿. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce renk güzelmiş .beyaz olmaması inanılmaz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts