Aytac Sakal 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Emlakta da var böyleleri. Aynı bölgeden satılan ilanların bazılarını arayınca tamam görüşelim demiyor. Sonradan abi o satıldı. İstersen 100 bin fazlası ama daha iyi bir dairemiz var diyorlar Birde ilanı çekip resim değiştirip yeniden yayınlayıp fiyat güncelleyenler var. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Aytac Sakal yazdı: Birde ilanı çekip resim değiştirip yeniden yayınlayıp fiyat güncelleyenler var. aslında çok güzel satış sistemi yapılabilir. Plaka tabanlı olur. Adam ilanı kaldırmak için sebep sunmak zorunda kalır. Yeniden koymak için süre gerekir falan. Ama bu kadar teferruat hayattan soğutur. İnsanlar sürekli vurkaç derdinde olunca böyle oluyor 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: aslında çok güzel satış sistemi yapılabilir. Plaka tabanlı olur. Adam ilanı kaldırmak için sebep sunmak zorunda kalır. Yeniden koymak için süre gerekir falan. Ama bu kadar teferruat hayattan soğutur. İnsanlar sürekli vurkaç derdinde olunca böyle oluyor Birazda bireysel bilinç şart. 28 Mayıs tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Araçta Park sensörü yok Tesla ekran ve geri görüş kamerası düşünüyorum.Servis arka park sensörleri ile ekrana montaj dahil 43500 tl fiyat çekti. Net serviste olmayacak. Esnaftan 7 bin tl ile 15 bin tl arası fiyat aldım aracın garanti işi aklımda soru işareti kararsızım. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Aytac Sakal yazdı: Araçta Park sensörü yok Tesla ekran ve geri görüş kamerası düşünüyorum.Servis arka park sensörleri ile ekrana montaj dahil 43500 tl fiyat çekti. Net serviste olmayacak. Esnaftan 7 bin tl ile 15 bin tl arası fiyat aldım aracın garanti işi aklımda soru işareti kararsızım. Reklam olmasın ama renolock falan var instada baya aktifler. Sürekli reno yaptıkları için işçilik temiz. Şehrinizde varsa ordan da fiyat alın 1 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Reklam olmasın ama renolock falan var instada baya aktifler. Sürekli reno yaptıkları için işçilik temiz. Şehrinizde varsa ordan da fiyat alın Banada böyle tavsiyeler lazım 🙏 https://www.instagram.com/renolockizmir/ Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ben Clio ya Furkan Aydın a yaptırmıştım. Logo kamera on park sensörü yağmur sensörü. https://www.instagram.com/furkanaydinworks?igsh=cDJybWxoaHAwczdk 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Metin Akbal yazdı: Ben Clio ya Furkan Aydın a yaptırmıştım. Logo kamera on park sensörü yağmur sensörü. https://www.instagram.com/furkanaydinworks?igsh=cDJybWxoaHAwczdk Metin Hocam İstanbula gitmem çok zor. Yücel Metin yazdı: Ön park sensörüde ekleyin Bunuda ekleteceğim yazmayı atlamışım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Aytac Sakal yazdı: Metin Hocam İstanbula gitmem çok zor. Bazen tür duzenliyor. Ben de gitmedim Çorum a gelmişti turda 1 Yorum bağlantısı
Sedat Oral 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Aytac Sakal yazdı: Bende Ford seviyorum hep Renault aliyorum 🙂. Çok teşekkur ederim bu renk az var. Bende aynı durumdayım. Focusta 1.3 tce muadili yok kugada var o da 3 silindirli 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: Metin Hocam İstanbula gitmem çok zor. Bunuda ekleteceğim yazmayı atlamışım. Renolock ta halledebilrisin, MM yazılımını onlardan güncellediydim, kablosuz andro car- ios carplay, wifi vs. alayı açık şuan, bu aracın neredeyse herşeyini bu firma hariç, yapanlarda var artık, mesela clio ya sonradan radar çarpışma önleme, dikiz aynadaki ön kamera, oto park, aktif şerit takip (sadece uyarı değil) adaptif cruise, 10" hayalet dedikleri gösterge yine 10" orta ekran ve ana beyin (orjinan reno, andro değil) falanda eklenebiliyor bu arada, tabii paraya bakıyor iş ve baya pahalı şu sıralar... sensör geri kamera falan basit iş kaldı artık... 10 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Bazen tür duzenliyor. Ben de gitmedim Çorum a gelmişti turda Takip edeyim bakalım Ankara falan varsa oda olur 1 ay sonra Unyeye gideceğim. Sedat Oral yazdı: Bende aynı durumdayım. Focusta 1.3 tce muadili yok kugada var o da 3 silindirli Zamanindaki Eski Tanuslara birde o dönem diğer arabalara bak.Çok fark vardı Ali Cihangiroğlu yazdı: Renolock ta halledebilrisin, MM yazılımını onlardan güncellediydim, kablosuz andro car- ios carplay, wifi vs. alayı açık şuan, bu aracın neredeyse herşeyini bu firma hariç, yapanlarda var artık, mesela clio ya sonradan radar çarpışma önleme, dikiz aynadaki ön kamera, oto park, aktif şerit takip (sadece uyarı değil) adaptif cruise, 10" hayalet dedikleri gösterge yine 10" orta ekran ve ana beyin (orjinan reno, andro değil) falanda eklenebiliyor bu arada, tabii paraya bakıyor iş ve baya pahalı şu sıralar... sensör geri kamera falan basit iş kaldı artık... Renolock takipteyim Bayram bitsin irtibat kurarım.Bu kadar kapsamli giren için risk taşımıyormu 5 saat önce tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Aytac Sakal yazdı: Takip edeyim bakalım Ankara falan varsa oda olur 1 ay sonra Unyeye gideceğim. Zamanindaki Eski Tanuslara birde o dönem diğer arabalara bak.Çok fark vardı Renolock takipteyim Bayram bitsin irtibat kurarım.Bu kadar kapsamli giren için risk taşımıyormu radar vs. oralara girersen sök tak tesisat falan riskli, ama öne senör, arkaya kamera basit iş, özellik açma zaten olanı açıyorsun, vag com gibi düşün, kolay yani... 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: radar vs. oralara girersen sök tak tesisat falan riskli, ama öne senör, arkaya kamera basit iş, özellik açma zaten olanı açıyorsun, vag com gibi düşün, kolay yani... Klima kumandalarını da aktarıyorlarmış.Kamera park sensörü işi basit yerim olsa yaparım ama digerleri beni aşar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts