Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Güzel rakam. Sanırım genel seyir hızı 80-90 arasıydı. sakin gidince her türlü fayda sağlıyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce 90 la 4 altına düşer çok rahat. Defalarca ist izmir vs denedim 4 ortalama çok kolay yakalanıyor. 110 u geçmeyeceksin ve tamgaz vermeyeceksin bu kadar. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: doğal sonuç Öyleymiş 🙂 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Güzel rakam. Sanırım genel seyir hızı 80-90 arasıydı. sakin gidince her türlü fayda sağlıyor Hız sabitlemeyi 90 ayarladım uzun rampalarda kapattım.Sadece sollamalarda hiz arttirdım Yerleşim yerlerinde yavaşladım.ve Belirlenen hız limitlerine uydum Ankarada çevre yolu yerine Şehir içinden devam ettim.Yol eskiye oranla uzun surdü. Artık öyle Solu kapatıp Tapagaz gidene pek rastlamadım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Aytac Sakal yazdı: Öyleymiş 🙂 Hız sabitlemeyi 90 ayarladım uzun rampalarda kapattım.Sadece sollamalarda hiz arttirdım Yerleşim yerlerinde yavaşladım.ve Belirlenen hız limitlerine uydum Ankarada çevre yolu yerine Şehir içinden devam ettim.Yol eskiye oranla uzun surdü. Artık öyle Solu kapatıp Tapagaz gidene pek rastlamadım. ben de rastlamadım. Sürüşler epey sakin. Çok hoşuma gitti. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: 90 la 4 altına düşer çok rahat. Defalarca ist izmir vs denedim 4 ortalama çok kolay yakalanıyor. 110 u geçmeyeceksin ve tamgaz vermeyeceksin bu kadar. Bencede görür. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Aytac Sakal yazdı: Bencede görür. ayrıca motor son derece sessiz ve titreşimsizdirde, sıcak motor rolantide sıfır titreşim, içerde çalıştığını duymuyorum stop ettimmiydi dediğim oluyor bazen ses ve titreşim olarak, 130-140 a kadar zaten duymuyorum motor sesi, araba bizim pilli 208 den sessiz, nasıl diyim 110 la falan 208 de lastik sesi var, bende sadece daha az lastik sesi var motorda ses yok diyim siz anlayın... afferim diyorum, iyi iş çıkarmış nissan reno merso.... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Benimki rolantide hır hır servise sordum bunlar böyle dedi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Benimki rolantide hır hır servise sordum bunlar böyle dedi kaput açıkken ve motor soğukken ses var canım, içerde az duyuluyor, sıcakken değişiyor, içerde yok ses, soğukken alet dizel gibi basınçlı zaten, sanırım enjektör sesi o hır hır... bu arada 7. aya geldik, yine geldi şu mtv... 7 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Benimki rolantide hır hır s gerginlikten mi 1 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ayrıca motor son derece sessiz ve titreşimsizdirde, sıcak motor rolantide sıfır titreşim, içerde çalıştığını duymuyorum stop ettimmiydi dediğim oluyor bazen ses ve titreşim olarak, 130-140 a kadar zaten duymuyorum motor sesi, araba bizim pilli 208 den sessiz, nasıl diyim 110 la falan 208 de lastik sesi var, bende sadece daha az lastik sesi var motorda ses yok diyim siz anlayın... afferim diyorum, iyi iş çıkarmış nissan reno merso.... Benim eski Benzinli Symbol de sessizdi Renailt bu konuda iyi.Birde 4 silindirli olması titreşim için avantaj diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Aytac Sakal yazdı: Benim eski Benzinli Symbol de sessizdi Renailt bu konuda iyi.Birde 4 silindirli olması titreşim için avantaj diye düşünüyorum. doğrudur, çift vuruntu sensörü ve sürekli ayar çekmeside etkili sanırım... Yorum bağlantısı
Recommended Posts