İçeriğe Yönlendir

Mega=N

Aytac Sakal

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Güzel rakam. Sanırım genel seyir hızı 80-90 arasıydı. 

sakin gidince her türlü fayda sağlıyor

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

90 la 4 altına düşer çok rahat. Defalarca ist izmir vs denedim 4 ortalama çok kolay yakalanıyor. 110 u geçmeyeceksin ve tamgaz vermeyeceksin bu kadar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Ali Cihangiroğlu yazdı:

doğal sonuç :D

Öyleymiş 🙂

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Güzel rakam. Sanırım genel seyir hızı 80-90 arasıydı. 

sakin gidince her türlü fayda sağlıyor

Hız sabitlemeyi 90 ayarladım uzun  rampalarda kapattım.Sadece sollamalarda hiz arttirdım Yerleşim yerlerinde yavaşladım.ve Belirlenen hız limitlerine uydum Ankarada çevre yolu yerine Şehir içinden devam ettim.Yol eskiye oranla uzun surdü.

Artık öyle Solu kapatıp Tapagaz gidene pek rastlamadım.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Aytac Sakal yazdı:

Öyleymiş 🙂

Hız sabitlemeyi 90 ayarladım uzun  rampalarda kapattım.Sadece sollamalarda hiz arttirdım Yerleşim yerlerinde yavaşladım.ve Belirlenen hız limitlerine uydum Ankarada çevre yolu yerine Şehir içinden devam ettim.Yol eskiye oranla uzun surdü.

Artık öyle Solu kapatıp Tapagaz gidene pek rastlamadım.

ben de rastlamadım. Sürüşler epey sakin. Çok hoşuma gitti. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
İlkay Başaran yazdı:

90 la 4 altına düşer çok rahat. Defalarca ist izmir vs denedim 4 ortalama çok kolay yakalanıyor. 110 u geçmeyeceksin ve tamgaz vermeyeceksin bu kadar.

Bencede görür.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Aytac Sakal yazdı:

Bencede görür.

ayrıca motor son derece sessiz ve titreşimsizdirde, sıcak motor rolantide sıfır titreşim, içerde çalıştığını duymuyorum stop ettimmiydi dediğim oluyor bazen ses ve titreşim olarak, 130-140 a kadar zaten duymuyorum motor sesi, araba bizim pilli 208 den sessiz,  nasıl diyim 110 la falan 208 de lastik sesi var, bende sadece daha az lastik sesi var motorda ses yok diyim siz anlayın...

afferim diyorum, iyi iş çıkarmış  nissan reno merso....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Benimki rolantide hır hır servise sordum bunlar böyle dedi 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Benimki rolantide hır hır servise sordum bunlar böyle dedi 

kaput açıkken ve motor soğukken ses var canım, içerde az duyuluyor, sıcakken değişiyor, içerde yok ses, soğukken alet dizel gibi basınçlı zaten, sanırım enjektör sesi o hır hır...

bu arada 7. aya geldik, yine geldi şu mtv...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Benimki rolantide hır hır s

gerginlikten mi 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ayrıca motor son derece sessiz ve titreşimsizdirde, sıcak motor rolantide sıfır titreşim, içerde çalıştığını duymuyorum stop ettimmiydi dediğim oluyor bazen ses ve titreşim olarak, 130-140 a kadar zaten duymuyorum motor sesi, araba bizim pilli 208 den sessiz,  nasıl diyim 110 la falan 208 de lastik sesi var, bende sadece daha az lastik sesi var motorda ses yok diyim siz anlayın...

afferim diyorum, iyi iş çıkarmış  nissan reno merso....

Benim eski Benzinli Symbol de sessizdi Renailt bu konuda iyi.Birde 4 silindirli olması titreşim için avantaj diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Aytac Sakal yazdı:

Benim eski Benzinli Symbol de sessizdi Renailt bu konuda iyi.Birde 4 silindirli olması titreşim için avantaj diye düşünüyorum.

doğrudur, çift vuruntu sensörü ve sürekli ayar çekmeside etkili sanırım...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...