İlkay Başaran 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Aytac Sakal yazdı: Daha az yakanlar var @İlkay Başaran 🙂. Bizim 6.5 falan galiba bu ara havalar soğuyunca. Normal bence benzinli arabaya göre. Birde bizim ayvalık sonuçta. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bizim 6.5 falan galiba bu ara havalar soğuyunca. Normal bence benzinli arabaya göre. Birde bizim ayvalık sonuçta. Ss kapatıyormusunuz.Birde sadece Şehir içinde kullandığım.Eco Modu her marşa bastıktan sonra aktif etmem gerekiyor çoğu zaman unutuyorum.sürekli aktif etme yolu varmı ? 18 Ocak tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Aytac Sakal yazdı: Ss kapatıyormusunuz.Birde sadece Şehir içinde kullandığım.Eco Modu her marşa bastıktan sonra aktif etmem gerekiyor çoğu zaman unutuyorum.sürekli aktif etme yolu varmı ? Bende sürekli bıraktığın şekilde kalıyor. Eşim kullanıyor zaten arabayı ben ayda 1 kere belki. Ss daha çalıştırdığımız anda kapatırız o sürekli varsayılan ayar olarak açık geliyor. Eco modu ise sizin bıraktığınız ayarda kalıyor. Açıksa hep açık kapalıysa hep kapalı. Eco modun esprisi gaz kelebeğinin hareketlerini yavaşlatıyor. O yüzden kapatmıyoruz hiç eşim kullanırken. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak İlkay Başaran yazdı: Eco modu ise sizin bıraktığınız ayarda kalıyor. Açıksa hep açık kapalıysa hep kapalı Bende sürekli kapalı kendim açıyorum diger araçlarda kalıcıydı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Aytac Sakal yazdı: Bende sürekli kapalı kendim açıyorum diger araçlarda kalıcıydı. Çok ilginç. Dusterler var şirkette onlarda da eco son bastığımız ayarda kalıyor biz tekrar değiştirene kadar Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak İlkay Başaran yazdı: Çok ilginç. Dusterler var şirkette onlarda da eco son bastığımız ayarda kalıyor biz tekrar değiştirene kadar Duster Captur benim eski kullandığım araçlardada hangi konumda bıraksan orda kalıyordu.Araştırayım biraz. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Aytac Sakal yazdı: Duster Captur benim eski kullandığım araçlardada hangi konumda bıraksan orda kalıyordu.Araştırayım biraz. Servise gittiğinizde bi sorun bence. Aslında pek takılmaya da değmez tüketimde aman aman bi fark yapar mı bilmiyorum. Gazı sert kullanıyorsanız fark edebilir tabi ama gaz tepkisi düşüyor çünkü. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak İlkay Başaran yazdı: Servise gittiğinizde bi sorun bence. Aslında pek takılmaya da değmez tüketimde aman aman bi fark yapar mı bilmiyorum. Gazı sert kullanıyorsanız fark edebilir tabi ama gaz tepkisi düşüyor çünkü. Ben sakin kullanirım bazen ışıklarda biraz gaza yüklenip.kalkıyorum oda nadiren oluyor.Şehir dışında Eco Mod kullanmam. Servise sorayım bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Otomobillerle ilgili En keyif aldığım aktivite Detaylı kış ortası temizliği yaptık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Elinize sağlık. Bu kadar güzel bir arabaya bu ekranı layık gören mühendisi ayakta alkışlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: İstanbul'da Furkan Aydın var. Buna Tesla ekran da takar ön arka OEM park sensoru ve logo kamera. Ben Clio ya yağmur sensörü ön park sensörü ve logo kamera taktırmıştım çok memnun kaldım. Mehmet Yeter yazdı: Elinize sağlık. Bu kadar güzel bir arabaya bu ekranı layık gören mühendisi ayakta alkışlıyorum. Ekranı değiştirmeye çekiniyorum Faz 2 de Gösterge kapanıyor yada yazılım uçabiliyormuş. Servis orjinale 50 bin tl üzeri fiyat verdi.Furkan Aydın da İstanbulda bana uzak.Bir kaç yer ile görüştüm Makul fiyat ve Garanti verseler yapacağım. Birde arabayı sadece hafta sonu kullanıyorum açıkçası tereddütlerim var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Aytac Sakal yazdı: Ekranı değiştirmeye çekiniyorum Faz 2 de Gösterge kapanıyor yada yazılım uçabiliyormuş. Servis orjinale 50 bin tl üzeri fiyat verdi.Furkan Aydın da İstanbulda bana uzak.Bir kaç yer ile görüştüm Makul fiyat ve Garanti verseler yapacağım. Birde arabayı sadece hafta sonu kullanıyorum açıkçası tereddütlerim var. Çok kullanılmıyorsa bence de orjinali bozmaya değmez. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts