İçeriğe Yönlendir

BMW İX1'i nasıl bilirsiniz?

Fedai Özoğlu

Recommended Posts

Fedai Özoğlu
(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar BMW'nin  ix1 eDrive20'yi araştırıyorum. Çok da hoşuma gidiyor. Bir dizi video ve tanıtım izledim. Çoğunlukla şehir içi kullanmayı düşünüyorum, daha önce satın alan kiralayan veya tecrübe eden var mı? Alınır mı? 

tarihinde Fedai Özoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Fedai Özoğlu yazdı:

Merhaba arkadaşlar BMW'nin  ix1 eDrive20'yi araştırıyorum. Çok da hoşuma gidiyor. Bir dizi video ve tanıtım izledim. Çoğunlukla şehir içi kullanmayı düşünüyorum, daha önce satın alan kiralayan veya tecrübe eden var mı? Alınır mı? 

fiyat?

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Bizde var bmw ix1 4 ay önce baldız almıştı. Hemen hemen her hafta kullanırım, gayet zevkli ve sorunsuz bir araç. Gaz tepkimeleri togga göre daha iyi, trim sesi hiç duymadım. Menzil 400-500 km civarında ama soğukta 400ü zor görüyoruz. Ha birde çok dikkat çekiyor, yanınızdan geçen insanların sürekli konuşmaları nazara getirir mi bilmem :D

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Beğendiğim araçlardan biri. İç hacim ve bagaj hacmi eski kullandığım 2020 Tiguandan ve şimdiki aracım ID. 4’den küçük. Ama güzel araç, marka değeri yüksek. Fakat fiyat ne bakmak gerekir.

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

%10 ÖTV ile alınabiliyorsa Model Y yerine bile düşünülebilir.

2.5 lara çıkılacaksa bence değmez.

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Mustafa Şahin2 yazdı:

Bizde var bmw ix1 4 ay önce baldız almıştı. Hemen hemen her hafta kullanırım, gayet zevkli ve sorunsuz bir araç. Gaz tepkimeleri togga göre daha iyi, trim sesi hiç duymadım. Menzil 400-500 km civarında ama soğukta 400ü zor görüyoruz. Ha birde çok dikkat çekiyor, yanınızdan geçen insanların sürekli konuşmaları nazara getirir mi bilmem :D

ACC yok mu o araçta ? 

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Malum sarı siteye göre 2 milyon 950 bin TL'ye kadar gidiyor fiyat. En düşük 2.050.000 TL, o da ağır hasar kayıtlı imiş.  

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2
Erdoğan Temur yazdı:

ACC yok mu o araçta ? 

Hayır en baz paket

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Malum sarı siteye göre 2 milyon 950 bin TL'ye kadar gidiyor fiyat. En düşük 2.050.000 TL, o da ağır hasar kayıtlı imiş.  

Cenk abi senin ID4 de de tabela okuma mı yok? 

Bu aralar hangi arabada ne yok onu araştırıyorum :)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Erdoğan Temur yazdı:

Cenk abi senin ID4 de de tabela okuma mı yok? 

Bu aralar hangi arabada ne yok onu araştırıyorum :)

Var. Ama tabela okuma, GPS, navigasyon ve internet bağlantısı çalışmıyor. Bunların hepsi araçta mevcut. Distribütör denen bir işe yaramaz adamlar bunları açmamakta direniyorlar.

Mesela travel asist var. Süper çalışıyor şehiriçi trafikte ACC ile çok iyi gidiyorsun. Tabela okuma çalışsa, uzun yolda hızı kesecek, şehirler arası yolda radar vesairden koruyacak, otopilot benzeri bir sürüş deneyimi yaşatacak

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...