Fedai Özoğlu Cumartesi 19:53 Paylaş Cumartesi 19:53 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar BMW'nin ix1 eDrive20'yi araştırıyorum. Çok da hoşuma gidiyor. Bir dizi video ve tanıtım izledim. Çoğunlukla şehir içi kullanmayı düşünüyorum, daha önce satın alan kiralayan veya tecrübe eden var mı? Alınır mı? Cumartesi 19:53 tarihinde Fedai Özoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 21:15 Paylaş Cumartesi 21:15 Fedai Özoğlu yazdı: Merhaba arkadaşlar BMW'nin ix1 eDrive20'yi araştırıyorum. Çok da hoşuma gidiyor. Bir dizi video ve tanıtım izledim. Çoğunlukla şehir içi kullanmayı düşünüyorum, daha önce satın alan kiralayan veya tecrübe eden var mı? Alınır mı? fiyat? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cumartesi 23:40 Paylaş Cumartesi 23:40 Yazın 3 gün 1000 km kullandım tavsiye ederim, alınır. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 Pazartesi 06:12 Paylaş Pazartesi 06:12 Bizde var bmw ix1 4 ay önce baldız almıştı. Hemen hemen her hafta kullanırım, gayet zevkli ve sorunsuz bir araç. Gaz tepkimeleri togga göre daha iyi, trim sesi hiç duymadım. Menzil 400-500 km civarında ama soğukta 400ü zor görüyoruz. Ha birde çok dikkat çekiyor, yanınızdan geçen insanların sürekli konuşmaları nazara getirir mi bilmem Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 06:23 Paylaş Pazartesi 06:23 (düzenlendi) Beğendiğim araçlardan biri. İç hacim ve bagaj hacmi eski kullandığım 2020 Tiguandan ve şimdiki aracım ID. 4’den küçük. Ama güzel araç, marka değeri yüksek. Fakat fiyat ne bakmak gerekir. Pazartesi 06:24 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz Pazartesi 13:54 Paylaş Pazartesi 13:54 %10 ÖTV ile alınabiliyorsa Model Y yerine bile düşünülebilir. 2.5 lara çıkılacaksa bence değmez. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Salı 07:18 Paylaş Salı 07:18 Mustafa Şahin2 yazdı: Bizde var bmw ix1 4 ay önce baldız almıştı. Hemen hemen her hafta kullanırım, gayet zevkli ve sorunsuz bir araç. Gaz tepkimeleri togga göre daha iyi, trim sesi hiç duymadım. Menzil 400-500 km civarında ama soğukta 400ü zor görüyoruz. Ha birde çok dikkat çekiyor, yanınızdan geçen insanların sürekli konuşmaları nazara getirir mi bilmem ACC yok mu o araçta ? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Salı 11:38 Paylaş Salı 11:38 Malum sarı siteye göre 2 milyon 950 bin TL'ye kadar gidiyor fiyat. En düşük 2.050.000 TL, o da ağır hasar kayıtlı imiş. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 Salı 14:25 Paylaş Salı 14:25 Erdoğan Temur yazdı: ACC yok mu o araçta ? Hayır en baz paket 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Salı 15:13 Paylaş Salı 15:13 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Malum sarı siteye göre 2 milyon 950 bin TL'ye kadar gidiyor fiyat. En düşük 2.050.000 TL, o da ağır hasar kayıtlı imiş. Cenk abi senin ID4 de de tabela okuma mı yok? Bu aralar hangi arabada ne yok onu araştırıyorum Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Salı 21:22 Paylaş Salı 21:22 Erdoğan Temur yazdı: Cenk abi senin ID4 de de tabela okuma mı yok? Bu aralar hangi arabada ne yok onu araştırıyorum Var. Ama tabela okuma, GPS, navigasyon ve internet bağlantısı çalışmıyor. Bunların hepsi araçta mevcut. Distribütör denen bir işe yaramaz adamlar bunları açmamakta direniyorlar. Mesela travel asist var. Süper çalışıyor şehiriçi trafikte ACC ile çok iyi gidiyorsun. Tabela okuma çalışsa, uzun yolda hızı kesecek, şehirler arası yolda radar vesairden koruyacak, otopilot benzeri bir sürüş deneyimi yaşatacak 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts