İçeriğe Yönlendir

207 SW Premium Outdoor

Selçuk Bakış

Recommended Posts

Selçuk Bakış
Oğuzkan Işık yazdı:

Neyse ki uzağız :crazy:

Pek sayılmaz :spiteful:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Selçuk Bakış

1800 km ortalaması tamamen klima açık, 2 yetişkin 2 çocuk bagaj dolu, Sivas Antalya Alanya, hatta Alanya kalesine çıkma dahil, Konya şehir içi 3 gün gezmeler ve bagajları indirirken Rölanti de çalışma dahil.

IMG_20250811_183114.jpg.d43c9da065e8a816b5526355688198bb.jpg

Pompa ölçümü ortalaması 5.7 çıkıyor.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Çok iyi değer bence

Ben bu aralar 8'in altına inemiyorum yol bilgisayarında

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Alptuğ Özcan yazdı:

Çok iyi değer bence

Ben bu aralar 8'in altına inemiyorum yol bilgisayarında

Bence de çok çok iyi değer maşallah, 118e sınırlayıcı koydum, sollamalarda vs 140 150 çıktığımda çok oldu, 110 vs sabitlesem 5in altınıda görürdü büyük ihtimalle.

dizel benzin arası farkı biraz açıyor uzun yolda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Araban hız sabitleme açık rampa çıkarken sık sık vites küçültüp akabinde tekrar artırma huyu varmı. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Şu anda 2500 km oldu yol yapmaya başlayalı. Sivereke döneyim hesaplamasını yazarım. Ancak araba dolu dolu gidiyoruz. 

Bizim araçlar aynı motora sahip. Bakalım bizde ne olacak. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Ali Darbaz yazdı:

Araban hız sabitleme açık rampa çıkarken sık sık vites küçültüp akabinde tekrar artırma huyu varmı. 

Sabitleme kullanmıyorum Konya ovası harici, sabitleme açık olsa bile debriyaja basınca devreden çıkıyor, bu manuel, 2008 otomatik onda da pek kullanmadım ama tam güç gaza basıyor yokuş yukarı, eğim değişmedikçe de vitesi alt viteste güçlü şekilde tutuyor diye kalmış aklımda

Mehmet Yeter yazdı:

Şu anda 2500 km oldu yol yapmaya başlayalı. Sivereke döneyim hesaplamasını yazarım. Ancak araba dolu dolu gidiyoruz. 

Bizim araçlar aynı motora sahip. Bakalım bizde ne olacak. 

Yüzey alanı daha geniş olduğu için +1 lt daha fazla yakabilir. Gücü daha fazla olduğu ve yükü daha az olduğu halde 500L bundan çok çok fazla yakıyordu mesela 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Selçuk yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun. Tam pejocu oldun. 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Selçuk Bakış yazdı:

1800 km ortalaması tamamen klima açık, 2 yetişkin 2 çocuk bagaj dolu, Sivas Antalya Alanya, hatta Alanya kalesine çıkma dahil, Konya şehir içi 3 gün gezmeler ve bagajları indirirken Rölanti de çalışma dahil.

IMG_20250811_183114.jpg.d43c9da065e8a816b5526355688198bb.jpg

Pompa ölçümü ortalaması 5.7 çıkıyor.

Çok güzel değer,Fransızlar bu yakıt işini çözmüşler,Antalya ya gidiş ve dönüşde ortalama değişiyor giderken deniz seviyesine iniliyor dönüş tam tersi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Fatih Uzun yazdı:

Çok güzel değer,Fransızlar bu yakıt işini çözmüşler,Antalya ya gidiş ve dönüşde ortalama değişiyor giderken deniz seviyesine iniliyor dönüş tam tersi.

Aynen Fatih Abi, normalde eds radar korkusuna basmazdım bu sefer her zamanki tempomun da bir tık üstüne çıktım ona rağmen gayet az yaktı. Gece dönüşü yapsam o bile en az yarım lt daha düşürürdü belki yakıtı.

Eyüp Çetin yazdı:

Selçuk yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun. Tam pejocu oldun. 😊

Sağolasın, valla bende anlamadım sıradan pejonun modelleri denk geliyor, sıradaki 5008 olur inşallah :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Selçuk Bakış
  • Yeni Oluştur...