Selçuk Bakış 21 Haziran Yazar Paylaş 21 Haziran Oğuzkan Işık yazdı: Neyse ki uzağız Pek sayılmaz 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce 1800 km ortalaması tamamen klima açık, 2 yetişkin 2 çocuk bagaj dolu, Sivas Antalya Alanya, hatta Alanya kalesine çıkma dahil, Konya şehir içi 3 gün gezmeler ve bagajları indirirken Rölanti de çalışma dahil. Pompa ölçümü ortalaması 5.7 çıkıyor. 4 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çok iyi değer bence Ben bu aralar 8'in altına inemiyorum yol bilgisayarında 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Çok iyi değer bence Ben bu aralar 8'in altına inemiyorum yol bilgisayarında Bence de çok çok iyi değer maşallah, 118e sınırlayıcı koydum, sollamalarda vs 140 150 çıktığımda çok oldu, 110 vs sabitlesem 5in altınıda görürdü büyük ihtimalle. dizel benzin arası farkı biraz açıyor uzun yolda. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Araban hız sabitleme açık rampa çıkarken sık sık vites küçültüp akabinde tekrar artırma huyu varmı. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Şu anda 2500 km oldu yol yapmaya başlayalı. Sivereke döneyim hesaplamasını yazarım. Ancak araba dolu dolu gidiyoruz. Bizim araçlar aynı motora sahip. Bakalım bizde ne olacak. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 33 dakika önce Yazar Paylaş 33 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Araban hız sabitleme açık rampa çıkarken sık sık vites küçültüp akabinde tekrar artırma huyu varmı. Sabitleme kullanmıyorum Konya ovası harici, sabitleme açık olsa bile debriyaja basınca devreden çıkıyor, bu manuel, 2008 otomatik onda da pek kullanmadım ama tam güç gaza basıyor yokuş yukarı, eğim değişmedikçe de vitesi alt viteste güçlü şekilde tutuyor diye kalmış aklımda Mehmet Yeter yazdı: Şu anda 2500 km oldu yol yapmaya başlayalı. Sivereke döneyim hesaplamasını yazarım. Ancak araba dolu dolu gidiyoruz. Bizim araçlar aynı motora sahip. Bakalım bizde ne olacak. Yüzey alanı daha geniş olduğu için +1 lt daha fazla yakabilir. Gücü daha fazla olduğu ve yükü daha az olduğu halde 500L bundan çok çok fazla yakıyordu mesela 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Selçuk yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun. Tam pejocu oldun. 😊 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Selçuk Bakış yazdı: 1800 km ortalaması tamamen klima açık, 2 yetişkin 2 çocuk bagaj dolu, Sivas Antalya Alanya, hatta Alanya kalesine çıkma dahil, Konya şehir içi 3 gün gezmeler ve bagajları indirirken Rölanti de çalışma dahil. Pompa ölçümü ortalaması 5.7 çıkıyor. Çok güzel değer,Fransızlar bu yakıt işini çözmüşler,Antalya ya gidiş ve dönüşde ortalama değişiyor giderken deniz seviyesine iniliyor dönüş tam tersi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 dakika önce Yazar Paylaş 17 dakika önce Fatih Uzun yazdı: Çok güzel değer,Fransızlar bu yakıt işini çözmüşler,Antalya ya gidiş ve dönüşde ortalama değişiyor giderken deniz seviyesine iniliyor dönüş tam tersi. Aynen Fatih Abi, normalde eds radar korkusuna basmazdım bu sefer her zamanki tempomun da bir tık üstüne çıktım ona rağmen gayet az yaktı. Gece dönüşü yapsam o bile en az yarım lt daha düşürürdü belki yakıtı. Eyüp Çetin yazdı: Selçuk yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun. Tam pejocu oldun. 😊 Sağolasın, valla bende anlamadım sıradan pejonun modelleri denk geliyor, sıradaki 5008 olur inşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts