Selçuk Bakış 21 Haziran Yazar Paylaş 21 Haziran Oğuzkan Işık yazdı: Neyse ki uzağız Pek sayılmaz 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 11:04 Yazar Paylaş Dün saat 11:04 1800 km ortalaması tamamen klima açık, 2 yetişkin 2 çocuk bagaj dolu, Sivas Antalya Alanya, hatta Alanya kalesine çıkma dahil, Konya şehir içi 3 gün gezmeler ve bagajları indirirken Rölanti de çalışma dahil. Pompa ölçümü ortalaması 5.7 çıkıyor. 7 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 11:10 Paylaş Dün saat 11:10 Çok iyi değer bence Ben bu aralar 8'in altına inemiyorum yol bilgisayarında 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 11:17 Yazar Paylaş Dün saat 11:17 Alptuğ Özcan yazdı: Çok iyi değer bence Ben bu aralar 8'in altına inemiyorum yol bilgisayarında Bence de çok çok iyi değer maşallah, 118e sınırlayıcı koydum, sollamalarda vs 140 150 çıktığımda çok oldu, 110 vs sabitlesem 5in altınıda görürdü büyük ihtimalle. dizel benzin arası farkı biraz açıyor uzun yolda. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:28 Paylaş Dün saat 11:28 Araban hız sabitleme açık rampa çıkarken sık sık vites küçültüp akabinde tekrar artırma huyu varmı. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 11:46 Paylaş Dün saat 11:46 Şu anda 2500 km oldu yol yapmaya başlayalı. Sivereke döneyim hesaplamasını yazarım. Ancak araba dolu dolu gidiyoruz. Bizim araçlar aynı motora sahip. Bakalım bizde ne olacak. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 13:58 Yazar Paylaş Dün saat 13:58 Ali Darbaz yazdı: Araban hız sabitleme açık rampa çıkarken sık sık vites küçültüp akabinde tekrar artırma huyu varmı. Sabitleme kullanmıyorum Konya ovası harici, sabitleme açık olsa bile debriyaja basınca devreden çıkıyor, bu manuel, 2008 otomatik onda da pek kullanmadım ama tam güç gaza basıyor yokuş yukarı, eğim değişmedikçe de vitesi alt viteste güçlü şekilde tutuyor diye kalmış aklımda Mehmet Yeter yazdı: Şu anda 2500 km oldu yol yapmaya başlayalı. Sivereke döneyim hesaplamasını yazarım. Ancak araba dolu dolu gidiyoruz. Bizim araçlar aynı motora sahip. Bakalım bizde ne olacak. Yüzey alanı daha geniş olduğu için +1 lt daha fazla yakabilir. Gücü daha fazla olduğu ve yükü daha az olduğu halde 500L bundan çok çok fazla yakıyordu mesela 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Dün saat 14:02 Paylaş Dün saat 14:02 Selçuk yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun. Tam pejocu oldun. 😊 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Dün saat 14:06 Paylaş Dün saat 14:06 Selçuk Bakış yazdı: 1800 km ortalaması tamamen klima açık, 2 yetişkin 2 çocuk bagaj dolu, Sivas Antalya Alanya, hatta Alanya kalesine çıkma dahil, Konya şehir içi 3 gün gezmeler ve bagajları indirirken Rölanti de çalışma dahil. Pompa ölçümü ortalaması 5.7 çıkıyor. Çok güzel değer,Fransızlar bu yakıt işini çözmüşler,Antalya ya gidiş ve dönüşde ortalama değişiyor giderken deniz seviyesine iniliyor dönüş tam tersi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 14:13 Yazar Paylaş Dün saat 14:13 Fatih Uzun yazdı: Çok güzel değer,Fransızlar bu yakıt işini çözmüşler,Antalya ya gidiş ve dönüşde ortalama değişiyor giderken deniz seviyesine iniliyor dönüş tam tersi. Aynen Fatih Abi, normalde eds radar korkusuna basmazdım bu sefer her zamanki tempomun da bir tık üstüne çıktım ona rağmen gayet az yaktı. Gece dönüşü yapsam o bile en az yarım lt daha düşürürdü belki yakıtı. Eyüp Çetin yazdı: Selçuk yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun. Tam pejocu oldun. 😊 Sağolasın, valla bende anlamadım sıradan pejonun modelleri denk geliyor, sıradaki 5008 olur inşallah 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:31 Paylaş Dün saat 14:31 Selçuk Bakış yazdı: Aynen Fatih Abi, normalde eds radar korkusuna basmazdım bu sefer her zamanki tempomun da bir tık üstüne çıktım ona rağmen gayet az yaktı. Gece dönüşü yapsam o bile en az yarım lt daha düşürürdü belki yakıtı. Sağolasın, valla bende anlamadım sıradan pejonun modelleri denk geliyor, sıradaki 5008 olur inşallah ben 1.2 vti olan sandım. Bu dizel olan modelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Güzel değer. Cumartesi sabaha karşı bende yola çıkacağım bakalım bu sefer ne olacak. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Metin Akbal yazdı: Güzel değer. Cumartesi sabaha karşı bende yola çıkacağım bakalım bu sefer ne olacak. Hangi yolu kullanacaksın, tünel yolunda çok tek yön gidiş geliş var, kalabalık olduğu için baya hatalı sollama var Oğuzkan Işık yazdı: Çok yakmış. Bende 3 litre yakıyordu Ali sen misin 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Hangi yolu kullanacaksın, tünel yolunda çok tek yön gidiş geliş var, kalabalık olduğu için baya hatalı sollama var Kuşadası’na gideceğim tünel nerde Demirkapı yi demiyorsun sanirim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Hangi yolu kullanacaksın, tünel yolunda çok tek yön gidiş geliş var, kalabalık olduğu için baya hatalı sollama var Ali sen misin Benim yolculuk ve yakıt videom var yutubede. 3.9 yaktım en düşük. Sahada altına inem3dim. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Sağolasın, valla bende anlamadım sıradan pejonun modelleri denk geliyor, sıradaki 5008 olur inşallah İnşallah Allah gönlüne göre versin. 🤲🏻 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bir zamanlar 2.7 lt, 5 silindir, 1700 kg arabasıyla aynı tüketim değerlerini yakalayan bir arkaaş tanıyorum. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Sabitleme kullanmıyorum Konya ovası harici, sabitleme açık olsa bile debriyaja basınca devreden çıkıyor, bu manuel, 2008 otomatik onda da pek kullanmadım ama tam güç gaza basıyor yokuş yukarı, eğim değişmedikçe de vitesi alt viteste güçlü şekilde tutuyor diye kalmış aklımda Sabitleme benim Mazda'ya da çok yaktırıyor. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Metin Akbal yazdı: Kuşadası’na gideceğim tünel nerde Demirkapı yi demiyorsun sanirim Antalya 'ya gideceksin sandım Çağrı Alaf yazdı: Sabitleme benim Mazda'ya da çok yaktırıyor. sınırlayıcı kullanırım ben, sabitlemeyi sevmiyorum uykumu getiriyor ve dediğin gibi daha çok yaktırıyor Önder Özcan yazdı: Bir zamanlar 2.7 lt, 5 silindir, 1700 kg arabasıyla aynı tüketim değerlerini yakalayan bir arkaaş tanıyorum. park halinde Eyüp Çetin yazdı: İnşallah Allah gönlüne göre versin. 🤲🏻 amin Ali Darbaz yazdı: Benim yolculuk ve yakıt videom var yutubede. 3.9 yaktım en düşük. Sahada altına inem3dim. Fransız kullanırsan inersin 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Antalya 'ya gideceksin sandım sınırlayıcı kullanırım ben, sabitlemeyi sevmiyorum uykumu getiriyor ve dediğin gibi daha çok yaktırıyor park halinde amin Fransız kullanırsan inersin Senin 1.2 vti rampa çıkarken hız sabitleyici 80 veya 90 km hıza bağlı iken 4-5 arasında gidip geliyor mu? Mesela hafikden Sivas merkeze gelirken rampa var öyle rampalar. 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Senin 1.2 vti rampa çıkarken hız sabitleyici 80 veya 90 km hıza bağlı iken 4-5 arasında gidip geliyor mu? Hiz sabitleyici rampada hiç kullanmadım, eğime göre ayarlar onu. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Önder Özcan yazdı: Bir zamanlar 2.7 lt, 5 silindir, 1700 kg arabasıyla aynı tüketim değerlerini yakalayan bir arkaaş tanıyorum. Karamürsel virajlarında kaç yakıyordu hiç bakmadık Çağrı Alaf yazdı: Sabitleme benim Mazda'ya da çok yaktırıyor. Her arabada çok yaktırır diye biliyorum, hele ki rampa yukarı atmosferikse abouuvvv(düşük hacim atmosferikler) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Karamürsel virajlarında kaç yakıyordu hiç bakmadık Onu muhtemelen rampa bitiminde petrolcülere sormak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Benim sağ bacağım uzun süre sabit kalınca ağrı yapıyor. O yüzden hız sabitleme medikal olarak ihtiyacım var. Egea ile uzun yolculuklarda çok zorlanıyorum. Ama işin ucunda masrafları azaltmak olunca katlanıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts