İçeriğe Yönlendir

207 SW Premium Outdoor

Selçuk Bakış

Recommended Posts

Çağrı Alaf
Köksal Yılmaz yazdı:

Karamürsel virajlarında kaç yakıyordu hiç bakmadık :crazy:

Her arabada çok yaktırır diye biliyorum, hele ki rampa yukarı atmosferikse abouuvvv(düşük hacim atmosferikler)

Valla ben normalde az yaktırır zannediyordum ancak acı gerçek ile 2.0L Atmosferik Mazda ile uzun yola çıkınca yüzleştim. Öyle bir abanıyor ki sanki Roll yapıyoruz. Bunun da bir ayarı olsa keşke. Normalde ceza yememek için sabitleme açarım ancak Head-up var artık o risk de bayağı az. Hiç kullanmamak en iyisi. 

Sadece bazen yorgunsam Radar CC için açıyorum kendisi gitsin diye. Mesafeyi falan tatlı koruyor. 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Önder Özcan yazdı:

Bir zamanlar 2.7 lt, 5 silindir, 1700 kg arabasıyla aynı tüketim değerlerini yakalayan bir arkaaş tanıyorum. :crazy: 

Selçuk Bakış yazdı:

park halinde :fiuw:

:)

1.jpg.f1e497b96791e6a68b1c5b9872f40caf.jpg

Köksal Yılmaz yazdı:

Karamürsel virajlarında kaç yakıyordu hiç bakmadık :crazy:

Hani şu, sen kullanırken benim neredeyse kusacağım virajlar mı? O günün hesabı senden sorulacak!

:onder2:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Ali Darbaz yazdı:

Benim sağ bacağım uzun süre sabit kalınca ağrı yapıyor. O yüzden hız sabitleme medikal olarak ihtiyacım var. Egea ile uzun yolculuklarda çok zorlanıyorum. Ama işin ucunda masrafları azaltmak olunca katlanıyorum. 

hız sınırlayıcıda ayak ağrımaz, sol ayağı boşta nasıl bırakıyorsan onun gibi düşün. Sabitleyici gibi uykuda getirmez ve daha da az yakarsın

Çağrı Alaf yazdı:

Valla ben normalde az yaktırır zannediyordum ancak acı gerçek ile 2.0L Atmosferik Mazda ile uzun yola çıkınca yüzleştim. Öyle bir abanıyor ki sanki Roll yapıyoruz. Bunun da bir ayarı olsa keşke. Normalde ceza yememek için sabitleme açarım ancak Head-up var artık o risk de bayağı az. Hiç kullanmamak en iyisi. 

Sadece bazen yorgunsam Radar CC için açıyorum kendisi gitsin diye. Mesafeyi falan tatlı koruyor. 

aynı arabada hız sabitleyici gibi gaza basabilsek çok canlar yakarız :D 

Önder Özcan yazdı:

:)

1.jpg.f1e497b96791e6a68b1c5b9872f40caf.jpg

Hani şu, sen kullanırken benim neredeyse kusacağım virajlar mı? O günün hesabı senden sorulacak!

:onder2:

acilen görsel talep ediyorum :crazy:

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Alptuğ Özcan yazdı:

Çok iyi değer bence

Ben bu aralar 8'in altına inemiyorum yol bilgisayarında

20250813_140738.jpg.4384d74f63a974b67c8c184233d637e3.jpg

senin araba çok yakıyormuş be 😄

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Oğuzkan Işık yazdı: