Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Kargo işleriniz yapılır Üni yurduna giderd gibi. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Üni yurduna giderd gibi. Mantık olarak aynısı Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ne zaman istersen mal hazır, geliyorum demen yeterli 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Ne zaman istersen mal hazır, geliyorum demen yeterli Birde gelecek mi, binecen arabaya tıpış tıpış götürüp teslim etcen yok öyle (söylediklerim bu araç özelinde) Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Ne zaman istersen mal hazır, geliyorum demen yeterli Baktımda piyasası aynı hala Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Birde gelecek mi, binecen arabaya tıpış tıpış götürüp teslim etcen yok öyle (söylediklerim bu araç özelinde) sen onu bırak ta ne oldu senin koreli Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: sen onu bırak ta ne oldu senin koreli duruyor lazım mı getirim sana sen mersoyu getirmedin ama ben getiririm 1 saat önce tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Birde gelecek mi, binecen arabaya tıpış tıpış götürüp teslim etcen yok öyle (söylediklerim bu araç özelinde) Trenle geri dönmekte fena fikir değil Fatih Keskin yazdı: sen onu bırak ta ne oldu senin koreli her iki tarafa da hayırlı olsun Mehmet Kazancıoğlu yazdı: duruyor lazım mı getirim sana Oğuzkan Işık yazdı: Baktımda piyasası aynı hala demek ki ucuzlamış 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Selçuk Bakış yazdı: Trenle geri dönmekte fena fikir değil niye gelince öbürünü alıp kaçarsın sen pejoya alıştın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Satılırsa heman aktına çevirmek lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Satılırsa heman aktına çevirmek lazım paranın yeri hazır hemen gidecek çevirecek yer yok mallesef Yorum bağlantısı
Recommended Posts