Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Kargo işleriniz yapılır Üni yurduna giderd gibi. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Üni yurduna giderd gibi. Mantık olarak aynısı Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Ne zaman istersen mal hazır, geliyorum demen yeterli 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Ne zaman istersen mal hazır, geliyorum demen yeterli Birde gelecek mi, binecen arabaya tıpış tıpış götürüp teslim etcen yok öyle (söylediklerim bu araç özelinde) Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Ne zaman istersen mal hazır, geliyorum demen yeterli Baktımda piyasası aynı hala Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Birde gelecek mi, binecen arabaya tıpış tıpış götürüp teslim etcen yok öyle (söylediklerim bu araç özelinde) sen onu bırak ta ne oldu senin koreli Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: sen onu bırak ta ne oldu senin koreli duruyor lazım mı getirim sana sen mersoyu getirmedin ama ben getiririm 4 saat önce tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Birde gelecek mi, binecen arabaya tıpış tıpış götürüp teslim etcen yok öyle (söylediklerim bu araç özelinde) Trenle geri dönmekte fena fikir değil Fatih Keskin yazdı: sen onu bırak ta ne oldu senin koreli her iki tarafa da hayırlı olsun Mehmet Kazancıoğlu yazdı: duruyor lazım mı getirim sana Oğuzkan Işık yazdı: Baktımda piyasası aynı hala demek ki ucuzlamış 1 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Trenle geri dönmekte fena fikir değil niye gelince öbürünü alıp kaçarsın sen pejoya alıştın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Satılırsa heman aktına çevirmek lazım paranın yeri hazır hemen gidecek çevirecek yer yok mallesef Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: niye gelince öbürünü alıp kaçarsın sen pejoya alıştın Oğuzkanda ikinciye geçer bence, resimde görüldüğü üzere bol malzeme çok oluyor bende sığamıyorum 7 kişilik niyetim var ilerleyen zamanda Yorum bağlantısı
Recommended Posts