Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emre Şimşek yazdı: Söyle sakın kapı döşemelerini sökmeye kalkmasın. Yorulmasın boşa. Sökemez Bir tüp daha sipariş ettim. Haziranın ilk haftası teslim görünüyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bankadaki faizleri sordum araba satılırsa ne kadar getirin olur diye, 1.500.000 TL için aylık getirisi 50.000 TL. Arabayı satar üç ay işletirsen 150.000 TL daha pahalı bir araba alabilirsin 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler İsa Abi Köksal Yılmaz yazdı: Ben şok, hayırlı olsun gardaşım Bende bende allah razı olsun Gardaşım Önder Özcan yazdı: Tam da paramı denkleştirmiştim paraya denk bir şeyler versek Oğuzkan Işık yazdı: Bir tüp daha sipariş ettim. Haziranın ilk haftası teslim görünüyor 308 otomatik değil yoksa kullanmadan iade et derdim Ali Darbaz yazdı: Bankadaki faizleri sordum araba satılırsa ne kadar getirin olur diye, 1.500.000 TL için aylık getirisi 50.000 TL. Arabayı satar üç ay işletirsen 150.000 TL daha pahalı bir araba alabilirsin Güzel rakam. Bende o kadar para yok ama faiz konusu da apayrı bir konu oraya girersek konu ok başka yere kayar Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bankadaki faizleri sordum araba satılırsa ne kadar getirin olur diye, 1.500.000 TL için aylık getirisi 50.000 TL. Arabayı satar üç ay işletirsen 150.000 TL daha pahalı bir araba alabilirsin Çok irdelemeyelim ama 3 ayda aynı arabaya daha fazla ödeyerek alabileceğini söyleyebilirim En iyi senaryoda kafa kafaya denk gelir, 3 ay da arabasız kaldığı cabası olur. En kötü arabaya bile aylık 30-40000 zam geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Kendisiyle vedalaştık Yeni sahibinde güzel anılar biriktirir inşallah. hayırlısı olsun 306 duruyor değilmi biraz beklesin satma benim araç satılırsa belki talip olurum bu arada bütün eksiklerini tamamla bana bir şey kalmasın 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hayırlısı olsun 306 duruyor değilmi biraz beklesin satma benim araç satılırsa belki talip olurum bu arada bütün eksiklerini tamamla bana bir şey kalmasın 306 duruyor abi ama öyle çok toplu bir durumda değil, dediğin gibi biraz toparlanması lazım birde sana otomatik şart bu manuel Yine de istersen anlaşırız tabi aktif kullanıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Selçuk Bakış yazdı: 306 duruyor abi ama öyle çok toplu bir durumda değil, dediğin gibi biraz toparlanması lazım birde sana otomatik şart bu manuel Yine de istersen anlaşırız tabi aktif kullanıyorum nasıl ya otomatik değilmiydi senin 306 yanlış mı hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 dakika önce Yazar Paylaş 19 dakika önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: nasıl ya otomatik değilmiydi senin 306 yanlış mı hatırlıyorum yok Abi seninkilerle karıştırdın sanırım, bu manuel Yorum bağlantısı
Recommended Posts