Erman Uzun Pazar 15:22 Paylaş Pazar 15:22 2011 model 508 aracımı alalı 6 yılı doldurduk şükür yolda bırakma veya başka menfi durumlarla karşılaşmadım ancak yaşı itibariyle yavaş yavaş parclari değişme zamanı geldi gibi yakın zamanda araçta tekleme meydana geldi sonra gecti ama buji bobin Termostat (arac hararet 90 a gelmiyor su gunlerde ) değişmeyi düşünüyorum bahar dönemi radyatör berbat hale gelmiş onu değiştim usta 4. Silindirdeki enj bir baktir dedi (zamanım yoktu o dönem) vs vs daha neler çıkar yaşına ve aşınmaya bağlı bilemiyorum Aracın yaklaşık piyasa değeri 700 civarı satsam üstüne koyup daha genç birsey almak için satarım ancak onun içinde en azından 300 civarinda bir rakam gerek ki sattığım segment alamam zaten yada 50 100 bakmadan eksiği gedigi giderip bir kac yıl daha bineyim Bu yıl kızım unv gidecek nasipse oğlum dershaneye başlıyor tek memur maaşı hangisi daha mantıklı olur Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazar 15:34 Paylaş Pazar 15:34 Hayirlisı Olsun... 2013 aracın bakımı gelmişti Exper yaptirıp masrafı düşüp nispeten uyguna 624 bine verdim.Yeniye bakalım.dedik bütçe 950 bin 1 Milyon tl o olsun bu olsun 1138 bine yenisini aldık.Fiyatlar durduğu yerde durmuyor satınca hemen almalı.2011 model araba ilerde ne çıkartir bilinmez yeni araçta alirken iyi baktirmak lazım acaip şeylerle karşılaştım. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazar 15:44 Paylaş Pazar 15:44 Daha ekonomik yeni model araçlar daha mantıklı değil mi?, egea, clio vs. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 15:46 Paylaş Pazar 15:46 Erman Uzun yazdı: bir kac yıl daha bineyim bir kaç yıl daha binin 4 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan Pazar 17:08 Paylaş Pazar 17:08 Şahsen sorun yaşamadığım ve memnun olduğum arabayı çöp olana dek kullanmayı mantıklı buluyorum. Aracıniza 50 bin harcasaniz büyük ihtimalle sizi iki sene sorunsuz götürür. Ancak 2011 model aracınıza 700 bin tl ye müşteri bulunabiliyorsa hiç beklemeden satın. Sizi üzmeyecek bir miktar üzerine ekleyerek 2021 veya 2022 model yerli bir araca geçebilirsiniz. En azından yeni model bir araca sahip olursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun Pazar 17:16 Yazar Paylaş Pazar 17:16 Aytac Sakal yazdı: Hayirlisı Olsun... 2013 aracın bakımı gelmişti Exper yaptirıp masrafı düşüp nispeten uyguna 624 bine verdim.Yeniye bakalım.dedik bütçe 950 bin 1 Milyon tl o olsun bu olsun 1138 bine yenisini aldık.Fiyatlar durduğu yerde durmuyor satınca hemen almalı.2011 model araba ilerde ne çıkartir bilinmez yeni araçta alirken iyi baktirmak lazım acaip şeylerle karşılaştım. Yakın zamanda kardeşim arac alma macerası yaşadı oldukça meşakkatli bir süreç Mustafa Erkan yazdı: Şahsen sorun yaşamadığım ve memnun olduğum arabayı çöp olana dek kullanmayı mantıklı buluyorum. Aracıniza 50 bin harcasaniz büyük ihtimalle sizi iki sene sorunsuz götürür. Ancak 2011 model aracınıza 700 bin tl ye müşteri bulunabiliyorsa hiç beklemeden satın. Sizi üzmeyecek bir miktar üzerine ekleyerek 2021 veya 2022 model yerli bir araca geçebilirsiniz. En azından yeni model bir araca sahip olursunuz. Misal ne önerirsiniz Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan Pazar 18:33 Paylaş Pazar 18:33 Ford fiesta https://shbd.io/s/AlvjXa6K Citroen c3 https://shbd.io/s/eOdWua5r Dacia https://shbd.io/s/s4dXS1mb Egea yı yazmiyorum zaten dunya kadar var. 900 bandina çikinca focus golf jetta bir çok alternatif mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 18:41 Paylaş Pazar 18:41 Erman Uzun yazdı: 2011 model 508 aracımı alalı 6 yılı doldurduk şükür yolda bırakma veya başka menfi durumlarla karşılaşmadım ancak yaşı itibariyle yavaş yavaş parclari değişme zamanı geldi gibi yakın zamanda araçta tekleme meydana geldi sonra gecti ama buji bobin Termostat (arac hararet 90 a gelmiyor su gunlerde ) değişmeyi düşünüyorum bahar dönemi radyatör berbat hale gelmiş onu değiştim usta 4. Silindirdeki enj bir baktir dedi (zamanım yoktu o dönem) vs vs daha neler çıkar yaşına ve aşınmaya bağlı bilemiyorum Aracın yaklaşık piyasa değeri 700 civarı satsam üstüne koyup daha genç birsey almak için satarım ancak onun içinde en azından 300 civarinda bir rakam gerek ki sattığım segment alamam zaten yada 50 100 bakmadan eksiği gedigi giderip bir kac yıl daha bineyim Bu yıl kızım unv gidecek nasipse oğlum dershaneye başlıyor tek memur maaşı hangisi daha mantıklı olur motorun ne olduğunu yazaydın iyiydi. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Pazar 19:50 Paylaş Pazar 19:50 508 i 700 satsam ben olsam octavia bakardım. 900 bin civarına 2019-20 bunulabilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 20:13 Paylaş Pazar 20:13 Araban benzinli ise bir Ep6 motorludur. Oda şu anki üst segmet pejolarda halen kullanılıyor. En fazla yağ yakar. Oda 1000 km de 0.5 litre felandır. Tekliyorsa bobini değiştir, buji değiştir yola devam edersin. 508 den inip c sevmenti arabaya binmezdim. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Pazar 20:27 Paylaş Pazar 20:27 Nakit olduğu müddetçe yenilemek her zaman iyidir. Şayet kredi ile olacaksa şu faizler ile değmez. Bankaya ödeyeceğiniz faiz hem arabayı yaptırır hem de çocukları okutur. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Dün saat 05:14 Paylaş Dün saat 05:14 Ben olsam bakımlarını yapar binerdim, yeni araç alıncada süprizle karşılaşmamanın bir garantisi yok maalesef, ayrıca aracınız güzel bir segmentte ama satarken sizi zorlayabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 05:41 Paylaş Dün saat 05:41 Ben de aynı ikilemi yaşamıştım. Ama daha sonra bütçeyi bir şekilde artırıp sıfır Toyota aldım. Yeni her zaman yenidir. Kafam rahat. Siz de biraz boş paket bir sıfır araba alabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 Dün saat 06:15 Paylaş Dün saat 06:15 Çağlar Bayur yazdı: bir kaç yıl daha binin Abi böyle diye diye 3 yıldır yeni araba alamıyorum. O zaman altınları ve arabamı satıp megane alabiliyordum. Şimdi altınlarla 2 megane alabiliyorum Bu işin sonu yok ama benimde tavsiyem bi kaç yıl daha binin 1 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun Dün saat 08:23 Yazar Paylaş Dün saat 08:23 Ali Darbaz yazdı: motorun ne olduğunu yazaydın iyiydi. 1.6 thp 156hp Ali Darbaz yazdı: Araban benzinli ise bir Ep6 motorludur. Oda şu anki üst segmet pejolarda halen kullanılıyor. En fazla yağ yakar. Oda 1000 km de 0.5 litre felandır. Tekliyorsa bobini değiştir, buji değiştir yola devam edersin. 508 den inip c sevmenti arabaya binmezdim. Benim de kararsız kaldığım durum zaten burada daha önce insignia mondeo şimdide 508 biniyorum artı ailem kalabalık d den inip c segment bile içime sinmiyor ha bu şımarıklık vs diye düşünmeyin yoksa normal bir memurum bu ekonomik şartlarda d segment bize lüks malesef Süleyman Can yazdı: Nakit olduğu müddetçe yenilemek her zaman iyidir. Şayet kredi ile olacaksa şu faizler ile değmez. Bankaya ödeyeceğiniz faiz hem arabayı yaptırır hem de çocukları okutur. Nakit malesef yok dediğiniz makul Mustafa Şahin2 yazdı: Abi böyle diye diye 3 yıldır yeni araba alamıyorum. O zaman altınları ve arabamı satıp megane alabiliyordum. Şimdi altınlarla 2 megane alabiliyorum Bu işin sonu yok ama benimde tavsiyem bi kaç yıl daha binin Sizin almamaniz hayırlı olmuş gorunen Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 08:29 Paylaş Dün saat 08:29 Erman Uzun yazdı: 1.6 thp 156hp Benim de kararsız kaldığım durum zaten burada daha önce insignia mondeo şimdide 508 biniyorum artı ailem kalabalık d den inip c segment bile içime sinmiyor ha bu şımarıklık vs diye düşünmeyin yoksa normal bir memurum bu ekonomik şartlarda d segment bize lüks malesef Hocam ben 45 yaşıma kadar fiesta ya bindim, yetiyordu bana. C segment neden yetmesin. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 08:37 Paylaş Dün saat 08:37 Tamam işte 1.6 tph ep6 motorun en sorunsuz versiyonlarından biri. Mis gibi zincirli trigger var. Sürmesi de zevkli. Ep6 tph motoru bildiğin halis mulis bmw N13 motorunun önden çekil versiyonudur. Çiçek gibi araba piyasası da ucuz olduğu için satmaya kıymazdım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 08:40 Paylaş Dün saat 08:40 Evren Erakçora yazdı: Daha ekonomik yeni model araçlar daha mantıklı değil mi?, egea, clio vs. ama hocam segment daha altta değilmi. bu bir kriterse ben onarıp binmeye devam etmeyi tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Erman Uzun Dün saat 08:45 Yazar Paylaş Dün saat 08:45 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Tamam işte 1.6 tph ep6 motorun en sorunsuz versiyonlarından biri. Mis gibi zincirli trigger var. Sürmesi de zevkli. Ep6 tph motoru bildiğin halis mulis bmw N13 motorunun önden çekil versiyonudur. Çiçek gibi araba piyasası da ucuz olduğu için satmaya kıymazdım Evet sürmesi zevkli ama sorunlari var gibi int ortaminda namli bir motor kronik Yağ yakma var ben şükür 6 yıldır büyük bir sorununu görmedim bmw de tahrik hataları vs çok oluyormuş birde bu rcz de kullanılıyor onu da yazılımla çok yükledikleri için sorun çıkarıyor ben aile kullanıcısı olduğum için gerektikce yükleniyoruz bakımlarını da zamanından önce yaptırmaya çalışıyorum dediğiniz gibi güzel makine ama yavaştan parça değişme zamanı geliyor gibi piyasası ucuz biraz ondan da satma taraftarı değilim ancak şimdilik devamlı değil ama sorunlar çorap söküğü gibi gelirse diye de korkuyorum İnt n13 ten çok muzdarip bmw ci var Doğan Arşiray yazdı: ama hocam segment daha altta değilmi. bu bir kriterse ben onarıp binmeye devam etmeyi tercih ederdim. Tam olmasa da büyük bir kriter benim cephemden ben sürüş zevki olsun konfor ve donanım olsun bunları malesef arıyorum kaba tabirler attan inip eşeğe de binmek istemiyorum at ne kadar yaşlı da olsa Dün saat 08:45 tarihinde Erman Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 09:33 Paylaş Dün saat 09:33 Erman Uzun yazdı: Evet sürmesi zevkli ama sorunlari var gibi int ortaminda namli bir motor kronik Yağ yakma var ben şükür 6 yıldır büyük bir sorununu görmedim bmw de tahrik hataları vs çok oluyormuş birde bu rcz de kullanılıyor onu da yazılımla çok yükledikleri için sorun çıkarıyor ben aile kullanıcısı olduğum için gerektikce yükleniyoruz bakımlarını da zamanından önce yaptırmaya çalışıyorum dediğiniz gibi güzel makine ama yavaştan parça değişme zamanı geliyor gibi piyasası ucuz biraz ondan da satma taraftarı değilim ancak şimdilik devamlı değil ama sorunlar çorap söküğü gibi gelirse diye de korkuyorum İnt n13 ten çok muzdarip bmw ci var Tam olmasa da büyük bir kriter benim cephemden ben sürüş zevki olsun konfor ve donanım olsun bunları malesef arıyorum kaba tabirler attan inip eşeğe de binmek istemiyorum at ne kadar yaşlı da olsa Araba kaç binde. Ayrıca lpg var mı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 10:20 Paylaş Dün saat 10:20 Alacağınız araca da harcayacaksınız o 50 bini.. Yada 80 bini her kaçsa işte.. Bütçenizi buna göre ayarlayın. Çünkü genellikle insanlar, ağır bakım zamanı geldi, satayım ben bunu diyip satıyor. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 12:18 Paylaş Dün saat 12:18 çocukların masrafları vs. artacak malum. bence eldekini iyi hale getirip kullanmak daha mantıklı. yeni araba yeni macera ve sürpriz masraflar demek 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 13:47 Paylaş Dün saat 13:47 Doğan Arşiray yazdı: ama hocam segment daha altta değilmi. bu bir kriterse ben onarıp binmeye devam etmeyi tercih ederdim. Daha yeni araba daha az sorun çıkarır diye. Yorum bağlantısı
Metin Mankal Dün saat 14:17 Paylaş Dün saat 14:17 Ben de yaşadım aynı sıkıntıları. Km yükseldi araç yaşlandı.. Birikimleri eve gömdük.. Ha şimdi değiştirme imkanım olsa ya sıfır ya da en fazla iki yaşında bir araç alırım. Şimdilik on yıllık emektara bakım yapıp devam ediyorum. Satarken de elli-yüz ucuza verir bindiğime sayarım. 2 Yorum bağlantısı
Erman Uzun Dün saat 16:03 Yazar Paylaş Dün saat 16:03 Ali Darbaz yazdı: Araba kaç binde. Ayrıca lpg var mı. 150 binden LPG yok Mehmet Ozyurek yazdı: Alacağınız araca da harcayacaksınız o 50 bini.. Yada 80 bini her kaçsa işte.. Bütçenizi buna göre ayarlayın. Çünkü genellikle insanlar, ağır bakım zamanı geldi, satayım ben bunu diyip satıyor. Aynen abi benimde cekincelerimden biri bu alacagimda da sorun cikma ihtimali Yorum bağlantısı
Recommended Posts